LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

ledaže by nie :smiley:

ale totalna fraska toto
fia a fom by mali porozmyslat nad 2 pitstopmi a prikazat pirelli nosit rychlejsie sa niciace gumy

2 Likes

Zažil som už rôzne VC Monaka ale táto slimačia edícia je fakt strastiplná, mohli by to zabaliť a dať rovno tú LV trofej Šarlovi, všetci budú spokojní a hotovo. :slight_smile:

3 Likes

Stroll si dělá srandu ne? :rofl:

1 Like

Opäť sa bude nadávať, že F1 do Monaka (už) nepatrí, ale mňa to baví. Taktikou zviazaná bitka, v ktorej sa minimalizuje efekt sily auta a DRS. Sú iné okruhy, ktoré by som zrušil. Z Európy už nerušiť nič.

2 Likes

ako môže niekto v takomto tempe ešte trafiť múr to nechápem…

3 Likes

Možno zaspal za volantom

Ten Kral je ozaj mimo… Tak Stroll mohol dostat pomaly defekt, lebo sem tam to opotrebovane pneumatiky robia… Lebo nebol pred chvilou prezuvat. OMG

1 Like

Já mám rád Monako jako město. Pokud jde o taktickou bitvu, uvidíme, co z toho bude…

2 Likes

Teraz sa ide reagovať

Perez vyblokoval Magnussena - zrazili sa aj s Hulkenbergom.
Sainz v prvej zakrute dostal defekt od podlahy Piastriho - zastavil Sainz na trati ale vdaka buracke Perezovcov a cervenej ho vratili na poziciu kde startoval
Gasly pred tunelom nechcel nechat miesto kolegovi Oconovi tak ho nechal preletiet vzduchom

1 Like

Ano, Europa musi byt (nadalej) zaklad F1, nie 4 Ameriky a umele azijske pseudotrate - vsetci maju zrazu radi F1 ked je v nej tolko penazi

2 Likes

Bottas predbehol Sargeanta ?

1 Like

Bottas je frajer.

1 Like

To jo, ani nemá zatím nejrychlejší kolo teď na softech. :upside_down_face:

1 Like

Díky moc za info. :+1:

Oscar by mal teraz zatlacit a pit a moze aj vyhrat… Resp. spustit reakcie na cele…

Preco mu to nepovedali? Hamilton je predsa este novacik, nevie ako funguje f1

3 Likes

A mame prvy predbiehaci manever :rofl:

Hamilton si snad robi srandu…

1 Like

Ono by to bolo v pohode, len ak by sme videli, že na to aspoň 2/3 pola šlape, inak v takomto tempe to nemám vôbec rešpekt voči nim, keď to dojazdia. Pomaly vie jazdiť každý, ja som chcel vidieť preteky bicyklov v byte, ako to raz neviem, či Stewart alebo Lauda popísal. :slight_smile:

4 Likes