ledaže by nie
ale totalna fraska toto
fia a fom by mali porozmyslat nad 2 pitstopmi a prikazat pirelli nosit rychlejsie sa niciace gumy
Zažil som už rôzne VC Monaka ale táto slimačia edícia je fakt strastiplná, mohli by to zabaliť a dať rovno tú LV trofej Šarlovi, všetci budú spokojní a hotovo.
Stroll si dělá srandu ne?
Opäť sa bude nadávať, že F1 do Monaka (už) nepatrí, ale mňa to baví. Taktikou zviazaná bitka, v ktorej sa minimalizuje efekt sily auta a DRS. Sú iné okruhy, ktoré by som zrušil. Z Európy už nerušiť nič.
ako môže niekto v takomto tempe ešte trafiť múr to nechápem…
Možno zaspal za volantom
Ten Kral je ozaj mimo… Tak Stroll mohol dostat pomaly defekt, lebo sem tam to opotrebovane pneumatiky robia… Lebo nebol pred chvilou prezuvat. OMG
Já mám rád Monako jako město. Pokud jde o taktickou bitvu, uvidíme, co z toho bude…
Teraz sa ide reagovať
Perez vyblokoval Magnussena - zrazili sa aj s Hulkenbergom.
Sainz v prvej zakrute dostal defekt od podlahy Piastriho - zastavil Sainz na trati ale vdaka buracke Perezovcov a cervenej ho vratili na poziciu kde startoval
Gasly pred tunelom nechcel nechat miesto kolegovi Oconovi tak ho nechal preletiet vzduchom
Ano, Europa musi byt (nadalej) zaklad F1, nie 4 Ameriky a umele azijske pseudotrate - vsetci maju zrazu radi F1 ked je v nej tolko penazi
Bottas predbehol Sargeanta ?
Bottas je frajer.
To jo, ani nemá zatím nejrychlejší kolo teď na softech.
Díky moc za info.
Oscar by mal teraz zatlacit a pit a moze aj vyhrat… Resp. spustit reakcie na cele…
Preco mu to nepovedali? Hamilton je predsa este novacik, nevie ako funguje f1
A mame prvy predbiehaci manever
Hamilton si snad robi srandu…
Ono by to bolo v pohode, len ak by sme videli, že na to aspoň 2/3 pola šlape, inak v takomto tempe to nemám vôbec rešpekt voči nim, keď to dojazdia. Pomaly vie jazdiť každý, ja som chcel vidieť preteky bicyklov v byte, ako to raz neviem, či Stewart alebo Lauda popísal.