LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

No čo, koľko sekund sa bude jazdiť do ďalšej červenej? :smiley:

Aha, tak fasa… Nespravodlive, ale tak to chodi

2 Likes

a vies ako fia definuje podstatnu cast? ono je to uz predne kridlo a on mal predne kolesa na urovni jeho zadnych, to je uz viac ako podstatna cast

Polhodina xd

1 Like

No dobre, tak vsetko zaujimave sme dnes asi videli, mozu zacat zabery na celebrity v boxoch.

3 Likes

jasne, ze to bolo od magnussena optimisticke, ale perez to zavrel jednoducho uz neskoro
magnussen by sa asi musel neskor stiahnut, ale v tom momente mal pravo tam ist a perez mal povinnost nechat miesto. nemoze sa posudzovat co by sa udialo o 100-200 metrov

Na predbehnutie treba rychlostnu vyhodu asi 2,8s na kolo, nie som si uplne isty, o akej “opportunity” to tam Russell mele.

2 Likes

Piastri brzdi Sainze.

No a teď se bude čekat kdo první usne a narazí.

2 Likes

Russell to tam chce poslat, jak v Austrálii

Podľa mňa až tak nie. Pérez v tiahlej ľavovotočivej zákrute drží volant rovno, nezatočí pričom Magnussena vidí a pokračuje v manévri, hoci tuší, čo asi bude nasledovať. Na druhej strane tvrdohlavosť Magnussena, že nedal nohu trocha z plynu. Ako napríklad Hamilton pri prvom štarte v prvej zákrute. Ináč Magnussen najskôr škrtol zadným kolesom o zvodidlo a až potom nasledovalo to, čo nasledovalo.

Stale mi zostava otazka, preco sa tam Magnussen vobec pchal?

Lando poďme na hyenu :slightly_smiling_face:

Kdyby byl SC nebo RF, tak mi zavolej…
Jdu si lehnout a pustit hokej…

Tak zatím čus.

ok, tak já tě vzbudím až na večerní hokej

Ferrari a McLaren jedou na steroidech? :grinning:

První trojka jede naplno a zbytek management. :wink:

1 Like

Sikovna volba nešpuntovat… Top 4ka dostane free pitstop v polovici preteku

hehe Maxo s Georgeom moze byt este sranda :smiley:

1 Like

Akoze na jednu stranu tvrdia ze vsetci nepresli ani S1 a restart daju vlastne v poradi, akoby sa ani neslo… Ale vymena pneu pocas prerusenia zavodu, ktory vlastne este ani neodstartoval, sa pocita ako povinna zastavka? To treba upravit, lebo je to uplna chobotina…

5 Likes