LIVE: Veľká cena Monaka 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Pepa povedal ze Perez sledoval spatne zrkadla a videl Magnussena… (Len Serdžo chce byt buducu sezonu doma na gauci aby mal cas sledovat diskusiu na F1online. Sk :smiley: - to uz netvrdil on ale ja)

Inak by mi prislo spravodlive, jeby sa vsetci jazdci, ktori pocas RF podstupia opravy na aute, museli zoradit na chvoste startoveho pola.

3 Likes

Ale koukám že Stroll je před Riccim, takže nějaké změny se započítali, takže to není podle startu :thinking:

Tak ze 17 monopostů ti jich projede 16 a ty stanovíš, že se pojede na základě toho jednoho jo? ok.

@raptor22 tak pepa obecne pereza nemusi uz dlho aj co tie hodnotenia davaju tak viackrat mu napalili malo, dostali od fans, a dalsiu VC mu pridali :smiley:

Tak Stroll je 10, posunou ho na 11 místo, když vrátí Sainzovi 3. Nebo to překopou komplet?

Súhlas, s komisármi. Racing incident. Dokonca by som povedal, že ak je niekto viac na vine, tak je to Pérez.

2 Likes

Teď byl RF.

2 Likes

No super, tak Sainz poskodi Piastrimu bocnicu a podlahu, sam bez problemov pneumatiku s defektom vymeni a moze sa zaradit spat na P3. WTF? Myslim, ze na ten kontakt by sa este komisari mohli pozriet.

7 Likes

Tak je potřeba čachrovat se starotvním roštěm očividně

Kvôli zhouvi 1515155151

Vubec ti nerozumim, Verstappen crashe miluje, patri to k nemu, urcite by si to uzil.

Takže všichni kromě Zhoua projeli S1, ale Zhoua nedokázali určit no…
To se občas stane, když jsi úředník. :slight_smile:

Ale tak odstavit to, opravit a znova P3 je pěkný ne? :slight_smile:
maFIA.

3 Likes

Nějak to pořadí teda nesedí :thinking:

2 Likes

Sainz je v tabulce počítaný na třináctém místě.

Vie mi niekto vysvetliť, prečo bude Sainz späť na P3?

Lebo tu nesedí akýkoľvek argument, že v čase RF bol podľa posledného merateľného poradia na P3.

Haas ma za sebou dobry vikend. V podstate prisli do Monaka, aby sa nechali diskvalifikovat v kvalifikacii a nasledne sa navzajom zosrotovali v pretekoch.

8 Likes

áno, keďže to zaznamenáva systém …

Preco troškárčiť? Kazdy jeden kto vystupi z monopostu nech dostane rovno DSQ :ok_hand:

Podla mna je uplne absurdne tvrdit, ze je to racing incident alebo nebodaj Perezova chyba. Magnussen sa tam absolutne nemal pchat, vobec tam nebolo miesto a nerozumiem, o co sa akoze pokusal. Odpalenie Pereza bolo to jedine, co mohol dosiahnut.

4 Likes