Pepa povedal ze Perez sledoval spatne zrkadla a videl Magnussena… (Len Serdžo chce byt buducu sezonu doma na gauci aby mal cas sledovat diskusiu na F1online. Sk - to uz netvrdil on ale ja)
Inak by mi prislo spravodlive, jeby sa vsetci jazdci, ktori pocas RF podstupia opravy na aute, museli zoradit na chvoste startoveho pola.
Ale koukám že Stroll je před Riccim, takže nějaké změny se započítali, takže to není podle startu
Tak ze 17 monopostů ti jich projede 16 a ty stanovíš, že se pojede na základě toho jednoho jo? ok.
@raptor22 tak pepa obecne pereza nemusi uz dlho aj co tie hodnotenia davaju tak viackrat mu napalili malo, dostali od fans, a dalsiu VC mu pridali
Tak Stroll je 10, posunou ho na 11 místo, když vrátí Sainzovi 3. Nebo to překopou komplet?
Súhlas, s komisármi. Racing incident. Dokonca by som povedal, že ak je niekto viac na vine, tak je to Pérez.
No super, tak Sainz poskodi Piastrimu bocnicu a podlahu, sam bez problemov pneumatiku s defektom vymeni a moze sa zaradit spat na P3. WTF? Myslim, ze na ten kontakt by sa este komisari mohli pozriet.
Tak je potřeba čachrovat se starotvním roštěm očividně
Kvôli zhouvi 1515155151
Vubec ti nerozumim, Verstappen crashe miluje, patri to k nemu, urcite by si to uzil.
Takže všichni kromě Zhoua projeli S1, ale Zhoua nedokázali určit no…
To se občas stane, když jsi úředník.
Ale tak odstavit to, opravit a znova P3 je pěkný ne?
maFIA.
Nějak to pořadí teda nesedí
Sainz je v tabulce počítaný na třináctém místě.
Vie mi niekto vysvetliť, prečo bude Sainz späť na P3?
Lebo tu nesedí akýkoľvek argument, že v čase RF bol podľa posledného merateľného poradia na P3.
Haas ma za sebou dobry vikend. V podstate prisli do Monaka, aby sa nechali diskvalifikovat v kvalifikacii a nasledne sa navzajom zosrotovali v pretekoch.
áno, keďže to zaznamenáva systém …
Preco troškárčiť? Kazdy jeden kto vystupi z monopostu nech dostane rovno DSQ
Podla mna je uplne absurdne tvrdit, ze je to racing incident alebo nebodaj Perezova chyba. Magnussen sa tam absolutne nemal pchat, vobec tam nebolo miesto a nerozumiem, o co sa akoze pokusal. Odpalenie Pereza bolo to jedine, co mohol dosiahnut.