LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

image

ako sa ho pýtali na sezonu 21 novinári, kedy mal comeback.

takže je to jasné :grin:

1 Like

Ok, je to tvoj nazor, aspon to vies normalne napisat v ramci diskusie a bez ironie (tak ako som ti to napisal aj ja), nie ako tie dve op!ce, s ktorymi si vsetko dokriza lajkujete.

PS: Na Verstappena si uz neveri ani Fernando sam (vzhladom k jeho vyjadreniam na adresu Maxa), ale je fajn, ze ma takych skalnych fanusikov. :slight_smile:

Tak Fernandove vyjadrenia treba brat s rezervou. Teraz je este lepsi ako predtym, kedze svoj zivotny vykon odvtedy prekonal aspon 20x. :sweat_smile:

Ale vtedy sa snazil predat prec z Alpinu do lepsieho, tak toto mohol byt aj marketing.

3 Likes

Jestli nebudeš psát slušně, tak se mě příště na nic neptej, protože proč ztrácet čas s hulvátem.

1 Like

ono to bolo pred sezónou 21… ako sa ho novinári pýtali, či si ešte stále myslí, že bude kompetetívny proti Vettelovi, Hamiltonovi, Raikonenovi, Maxovi atd atd…

myslím si že Fernando by F1 nejazdil, ak by sám cítil že na to nemá… jazdí srdcom… myslím si že penazí má už dosť… a najmenej by chcel jazdiť niekde na chvoste pola… a zbierať nejaké peniaze…

stále dúfa, že dostane príležitosť bojovať na špici… a môžeme vidieť že ak takú príležitosť mal, hlavne v 23… tak stále doručil maximum, až nad očakávania…

takže neviem či by v 1 teame… s rovnakými podmienkami, Max porážal Fernanda alebo naopak… a možno sa to ani nedozvieme… Max má teraz svoj prime ako Fernando mal 15 rokov dozadu :smiley: a sám Fernando uznal, že výkony ktoré podával v Mcl 15-18 boli podpriemer jeho výkonom… vedel že monopost je traktor… a nešlo mu o nič…

stačilo vidieť, ak AM trochu zahviezdil v 23… a bol to uplne iný Fernando… pripomínajúc mladšie roky… kedy ho F1 bavila…

Sebevědomí je jedna věc, namyšlenost druhá - a Alonso celou kariéru mixuje obojí dohromady. A tou druhou složkou rozhodně nešetří.

Ty si prvy reagoval na mna z nejakeho mne zahadneho dovodu, kedze doteraz si ma pravidelne ignoroval. Neviem preco ta zmena, ale dal som tomu sancu, lebo ty si obcas z mojho pohladu svetla vynimka z tej vasej trojky, skratka chlapci ta tahaju ku dnu. Na tych par prispevkov vidiet, ze s tebou sa obcas da normalne vymenit si nazor.

Ale s tymto na mna nechod. Vcera som tu tvojim dvom kamaratom nenapisal ani jednu urazku, zatial co oni mne v kazdom druhom komentari, a tam si si bez problemov pisal a lajkoval prispevky s tymi tvojimi hulvatmi.

Tak bud nereaguj na mna alebo reaguj normalne tak ako teraz a budeme sa my dvaja vediet bavit slusne.

Viem, ze chces Honziho trochu podporit, no si uplne vedla. Ja som ziadnu velku chvalu na Maxa dnes nepisal. Nepodal zly vykon, ale ani zazracny. Vyzdvihoval som akurat Leclerca, Bortoleta a prave Lawsona, ktory Maxa ubranil.

sám Fernando si niekedy robí srandu z vyjadrení ktoré dáva, a sám sa smial, že je Dark Side F1…

mne sa páči taká mentalita, ak si verí tak prečo nie?

horšie mi príde čo stvára Hamilton, pár VC sa nevydarí, a už vyplakáva že maju vymeniť jazdca a patrí do koša… takto vidieť 7 nasobneho šampiona je na zaplakanie na takej nízkej urovni sebavedomia…

mna skor mrzí mladšia generácia… nemyslím všeobecne… že sa nevedia radovať z vitazstiev až tak ako to robila niekedy tá staršia… pozrime sa na Fernanda :smiley: získal P3 v Bahraine 23… a mával s monopostom na cielovej rovinke, ako keby vyhral titul…

tak isto Vettel a jeho tance vo Ferrari na pódiach… Hamilton v mladších rokoch, kedy skákal na mechanikov…

teraz Max vyhrá… dvihne prst… a všetko… žiadne emocie… Norris dnes trochu zamával a to bolo všetko :smiley: proste mi to príde také bez srdca a duše… to nehovorím že to tí chlapci nemajú… myslím čisto celebrating emotions… ale tak nie každý ich prejavuje… Kimi vyhral titul a vyzeralo to ako keby skončil 9ty na bodoch :smiley:

No, já myslím že podal, schválně jak ho zítra ohodnotí na TheRace :thinking:

Co by bol aspon priemerny vykon Verstappena u teba? Co mal spravit viac? :smiley:

Ty si si len zvykol, že Max je najlepší, a tak máš na neho väčšie nároky a keď náhodou zajazdí priemerný výkon, na čo nie si u neho zvyknutí, tak to považuješ za zlý výkon. :grin:

Keby rovnako zajazdil Fernando, tak píšeš, že zajazdil najviac čo mohol a na čo malo auto.

Zlý výkon je keď niekto vyslovene spraví chybu alebo je pomalý od kolegu.

Určitě dojet před středem pole, to je minimum aby to nebyl zlý výkon.

1 Like

Určitě ti nebráním oceňovat Fernanda takového, jaký je, i s jeho nectnostmi. :wink: Trochu tu s @Jos_Is_Back škádlíme jednu skupinku, která to s tou fanouškovskou stranickostí krapet přehání, ale sami máme rádi Maxe i s jeho specifickými rysy. Aspoň je víc člověk. :slightly_smiling_face: Ale některá vyjádření u FA mě osobně dráždí, třeba to “toto vítězství hodnotím víc než výhry jiných šampionů” v Le Mans apod., tam už to jde na/za hranu bagatelizace druhých. Souhlasím s tím, že Hamiltonovo poraženectví je skličující a téměř na úrovni ztráty vlastní důstojnosti. Na anglických fórech už dokonce někteří fanoušci spekulují, že oznámí konec kariéry. Osobně to v tom ještě nečtu, ale je to zvláštní. Když se Alonso v roce 2014 vztekal a třískal dveřmi, nebylo to příjemné, ale bylo to lepší než Hamiltonova aktuální vyjádření. A Vettel zaťal zuby a bojoval, ať už s větším nebo menším úspěchem. U Hamiltona bych výroky typu “budou si muset najít jiného pilota” nečekal. Nefandím mu, ale je smutné vidět takovou skleslost.

1 Like

a to je na tom najsmutnejšie že Hamilton dával velké výroky o tom, že chyby Vettela a Alonsa nebude opakovať… on bude ten čo bude stále povzbudzovať team, a viesť ho na správnu cestu… a nie kritizovať…

momentálne ale robí ovela horšie… čo víkend to problem s monopostom, a čo víkend to vyplakávanie… a teraz dokonca slová že majú vymeniť jazdca…

jednoducho takto nízko by som nepovedal že uvidím niekedy Hamiltona…aj Alonso mal chyby a bol v 14 už toxický na Ferrari, bohužial… nečudujem sa…

Vettel síce zatal zuby, a bol ticho… na pár výnimiek…

tu je problém že Hamilton si nie že neverí v monoposte Scuderie… on si neverí, že či ešte vôbec má na to byť kompetetívny v F1… ten jeho výrok z Velkej Británie 24 to len potvrdzuje, kedy povedal… že neveril že niekedy ešte vyhrá… takto s takou mentalitou to veru daleko nedotiahne, pretože Ferrari potrebuje niekoho, kto to od základov zmení, a bude ich hnať… nie rozprávať, nech vymenia jazdca…

1 Like

príde mi to, ako keby Hamilton po pólke sezóny vo Ferrari, už totálne rezignoval… a toto som od neho naozaj nečakal, myslel som si že tam prinesie nový vzduch, a optimizmus, takto to ešte viac kazí… ak by bojovali o titul, nepovedal by som ani slovo, ale momentalne Scuderii nejde o nič, ziskajú možno 2-3 vitazstvá v tejto sezóne ak vobec…

a naopak zas s takou mentalitou by sa nemal prezentovať 7 nasobny majster… a ešte v takom teame… ten hype dosť opadol od kedy prišiel Hamilton… uvidíme ako skončí jeho kapitola vo Ferrari, dúfam že sa čím skor pozbiera, pretože takto je to skor na hanbu jemu a ešte aj zahanbuje značku Ferrari…

2 Likes

Vettel se měl u Ferrari určitě víc ozývat. Tady by mu trocha alonsovštiny bývala pomohla, to určitě ano. Pokud jde o současného Hamiltona, obávám se, že jeho výroky odkryly hlubší zranitelnost a Ferrari určitě nepřeformátuje. Podle mě je v tom poznání, že Leclerc je nad jeho síly, navíc nikdy neměl metodickou preciznost jako Vettel, byl (a je) to typ, který chce rychlé auto, s kterým se může sžít. Potom je silný, ale chybí tu ten mravenčí vhled do techniky, který by mu napověděl, co s tím vozem, když se nedaří.

2 Likes

možno aj to je ten problém že Hamilton vačšinu kariery jazdil s dominantým monopostom… takto už možno aj chápe ako sa cíti taký Alonso, čo od 14 jazdí každú sezónu s traktorom…

ale ak to skončí tak, že Hamilton odíde z Ferrari bez titulu, a ešte k tomu s takými výkonmi, tak takto ukončiť karieru bude asi najvačšie fiasko…

jednoducho mám pocit, že nevie z auta vytiahnuť 110%… budúca sezóna nám ukáže viac samozrejme,

2 Likes

Takze Stroll je tiez top 3? A Ocon je najlepsi? :thinking:

Odchod z Ferrari bez titulu prece neznamena konec kariery, je a vzdycky byla velka pravdepodobnost ze se tak stane :thinking:

Na přímé srovnání Alonsa a Strolla máme už třetí sezonu, a dát ho na stejnej level to chce pořádnou ignoraci dat. Ale názor můžeš mít jakýkoliv, to je fakt.

2 Likes

Na Slnku nevyzerá blbo tá zelená :eyes:

2 Likes