Komisaři si asi nebyli jistí kolik bodů chybí Emilovi do vybodování.
Protože to asi nebylo tak jednoznačné, jak to vypadalo ze záběru, v kterém to přenesla televize. Osobně jsem si v tom záběru myslel (první reakce), že Max vyhnal Hama z trati. Ale obvykle v takovém případě si vytlačený pilot okamžitě stěžuje a toto rádio by asi režie nevynechala. Takže Ham šel možná opravdu pozdě na brzdy a tu trať de facto “uvolnil”. I oznámení, že se to šetří, přišlo relativně se zpožděním. Za mě nějaký záběr nebo telemetrie ukázala, že to není jednoznačná záležitost, takže komisaři se na to podívají v klidu. Koneckonců, pokud dospějí k závěru, že tam bylo přes hranu, je jedno, jestli tu penalizaci přičtou večer nebo by to udělali v závěru závodu. Opravdu není nutné ze všeho dělat konspiraci, zvláště když Verstappen těch pentlí už dostal docela dost. Nemluvě o trapných bonmotech alzaboys.
Kdyby to komisaři nepotrestali, tak to je menší komedie než toto.
Já to fakt nechápu… Co za tím je?
RB se technicky vyždímal udržováním Emila v dojmu, že tým šlape jako hodinky.
Honzi ty si zase nepozeral a teraz kukáš len výsledky na wikipedii. Ťažko potom s tebou diskutovať o niečom, čo sa udialo v prvom stinte.
Politika a náklonnost. Jako Wawrick tam není sám, možná se tam tvrdě přou. Ale víš jak, pokud to Maxovi projde, udělaj uplného tupce z Hama. Není to tak snadné
To budou hrát na to, že si vyslechnou oba piloty a řeknou, že tam nebyl úmysl od Maxe, takže to nemůže být řešeno skrz pencli
Stalo se to, ale bylo to myšleno nevinně, takže dobrý?
Kdyby Ham neuhnul, tak je konec závodu pro oba.
Možná by to pro Hama bylo vysvobození ze závodu.
já ten incident mezi ver a hamem viděl live a z jedné opakovačky, upřímně, nevím co tam Verstappen udělal špatně. Však se ho nedotkl ne? Hamilton vyjel z trati.
Jak bonmot hezké, ale víc v tom asi není.
V Alpine už nedělají vůbec nic. Kdybych řekl, že tam už sezónu zabalili, tak by mě možná i vysvětili ve Vatikánu za kázání pravdy.
Souhlas Ferdo, taky mi to tak přijde.
Som rad, ze uz to ani neskryvas kam patris.
Moralisticku fazu mas za sebou a konecne si odkryl karty, co si zac.
Doteraz si bol jak PSkari, ktori tvrdia, ze ta kampan platena z britskych penazi, bola nestrannicka, hoci kazdy pricetny videl aky si “charakter”.
Russell obviňuje Ferrari z toho že tam šavlují s tlaky v pneu Že problém nebyl v autě, ale s tímto. Nemáte někdo více info?
No Ham vyjel z trati, aby ho Verstappen nesundal
Měl se nechat sundat.