LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Komisaři si asi nebyli jistí kolik bodů chybí Emilovi do vybodování.

Protože to asi nebylo tak jednoznačné, jak to vypadalo ze záběru, v kterém to přenesla televize. Osobně jsem si v tom záběru myslel (první reakce), že Max vyhnal Hama z trati. Ale obvykle v takovém případě si vytlačený pilot okamžitě stěžuje a toto rádio by asi režie nevynechala. Takže Ham šel možná opravdu pozdě na brzdy a tu trať de facto “uvolnil”. I oznámení, že se to šetří, přišlo relativně se zpožděním. Za mě nějaký záběr nebo telemetrie ukázala, že to není jednoznačná záležitost, takže komisaři se na to podívají v klidu. Koneckonců, pokud dospějí k závěru, že tam bylo přes hranu, je jedno, jestli tu penalizaci přičtou večer nebo by to udělali v závěru závodu. Opravdu není nutné ze všeho dělat konspiraci, zvláště když Verstappen těch pentlí už dostal docela dost. Nemluvě o trapných bonmotech alzaboys.

1 Like

Kdyby to komisaři nepotrestali, tak to je menší komedie než toto.
Já to fakt nechápu… Co za tím je?

RB se technicky vyždímal udržováním Emila v dojmu, že tým šlape jako hodinky.

1 Like

Honzi ty si zase nepozeral a teraz kukáš len výsledky na wikipedii. Ťažko potom s tebou diskutovať o niečom, čo sa udialo v prvom stinte. :monkey_face:

Politika a náklonnost. Jako Wawrick tam není sám, možná se tam tvrdě přou. Ale víš jak, pokud to Maxovi projde, udělaj uplného tupce z Hama. Není to tak snadné :smile:

1 Like

To budou hrát na to, že si vyslechnou oba piloty a řeknou, že tam nebyl úmysl od Maxe, takže to nemůže být řešeno skrz pencli

Stalo se to, ale bylo to myšleno nevinně, takže dobrý? :smile:

1 Like

Kdyby Ham neuhnul, tak je konec závodu pro oba.
Možná by to pro Hama bylo vysvobození ze závodu.

2 Likes

já ten incident mezi ver a hamem viděl live a z jedné opakovačky, upřímně, nevím co tam Verstappen udělal špatně. Však se ho nedotkl ne? Hamilton vyjel z trati.

1 Like

@Ferda

… Alpine se na chvostu nějak osamostatňuje :thinking:

4 Likes

Jak bonmot hezké, ale víc v tom asi není. :wink:

V Alpine už nedělají vůbec nic. Kdybych řekl, že tam už sezónu zabalili, tak by mě možná i vysvětili ve Vatikánu za kázání pravdy.

Souhlas Ferdo, taky mi to tak přijde.

Som rad, ze uz to ani neskryvas kam patris. :clown_face:

Moralisticku fazu mas za sebou a konecne si odkryl karty, co si zac. :+1:

Doteraz si bol jak PSkari, ktori tvrdia, ze ta kampan platena z britskych penazi, bola nestrannicka, hoci kazdy pricetny videl aky si “charakter”. :joy: :joy: :joy:

Russell obviňuje Ferrari z toho že tam šavlují s tlaky v pneu :thinking: Že problém nebyl v autě, ale s tímto. Nemáte někdo více info?

1 Like

No Ham vyjel z trati, aby ho Verstappen nesundal :melting_face:

1 Like

Měl se nechat sundat. Discord_xMdVPGA28x

2 Likes