LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nepodal slabý výkon, ale má pravdu v tom, že nezvládol to, čo by iní (Verstappen, Leclerc,…) zvládli.

Skrátka ani jeden pilot McLarenu nepatrí ani do top 3 na gride, no jeden z nich bude šampión, a tak ich treba porovnávať s tými najlepšími.

To je teprve začátek, obrat započal! :green_heart:

1 Like

Myslíš předjížděcí manevr? Proč teda zrovna Verstappen nedokazal na daleko mladších pneu předjet ani Lawsona. Lawson neměl ani DRS.

7 Likes

To jsme dnes u Maxe viděli, neporadil si ani s Lawsonem který měl horší pneu :smile:

2 Likes

Taky si říkám, jak se ten Red Bull může tak výrazně propadat. :grin:

1 Like

On nezvykne plakať, väčšinou ostane zdutý ticho (narozdiel od ostatných, ktorí budú buď plakať (Norris, Russell, Hamilton) alebo nadávať na celý svet (Verstappen, Leclerc, Alonso,…).

Naběhl si dobře co?! :smile: Byl jsi rychlejší :+1:

2 Likes

Já nepochopim prostě tu jeho potřebu neustale všem sdělit, v každém příspěvku, jak je Verstappen geniální…a ještě si takto nabíhá.

3 Likes

Jinak myslím že u Maxe ta pentle musí být, ne? Nebo Ham uhnul jen tak a nemusel? :smile: Ani nebyl u toho zrcátka.

2 Likes

Ten už se nemá do čeho střílet s tou jeho geniální logikou

2 Likes

To už takhle rychle mají prozkoumané auto? A co parc fermé?

Nemal RB náhodou vysoký downfore a nízky top speed?

Max ukázal, že sa dá predbiehať aj tam, kde to nikoho iného ani len nenapadne.

Rýchlosť v RB dnes skrátka nebola, Tsunoda s novým motorom beznádejne posledný (okrem Alpinov, ale tí sú kategória sama dnes).

1 Like

Tak nemusel, ale oba by skončili v závodě :smiley:

1 Like

Pentle by byla rána z milosti.

2 Likes

Já zpochybňuji to, že by to (určitě) zvládli. Jakkoli mám obrovský respekt k tomu, co dokáže Verstappen, a pokud je v poli někdo, kdo dokáže vyfiknout riskantní a skvělý manévr, je to právě Verstappen, není jisté, že právě dnes a v stejné situaci by uspěl. Možné to jistě je, v tom nájezdu do T1 do bylo od OP trochu zbrklé, ale na druhou stranu, Verstappen nakonec nezdolal ani Lawsona, a to byl v některých momentech tak cca 0,3 sekundy za ním. Je pravda, že s McLarenem, který sedí na trati jako na kolejích, si pilot může dovolit víc, ale ten McLaren měl i soupeř. Navíc Lando podle mě gumy strategicky pošetřil.

Uff, takto odovzdaný Hamilton, to je na uterák. Snáď sa dá cez leto dokopy, lebo na toto sa normálne zle pozerá aký je opustený.

1 Like

defacto to byl zase nejlepší pilot celýho zavodu, vid? Jasně.

3 Likes

Senna a Schumacher sú za toto dodnes oslavovaní. V prenose spomínali, že Brundle presne takto opísal Sennu, že celú kariéru tak jazdil. Ale u Verstappena je to zrazu problém.

Aj ty sám si Silverstone 21 obhajoval Lewisa. :clown_face:

1 Like

Dnešní jezdec dne.

image

1 Like

Ale ruku na srdce, neodprátali mu ho z tratě co?! :smiley: Bez Hornera se to v RedBullu mění.

1 Like