S takovými výkony bude za chvíli Emil bojovat s Hamíkem o šesté místo.
Po nenápadném začátku už Bortoleto začíná být docela výrazný. Ten chlapec má budoucnost.
… no, to bych řekl ještě nedávno, ale myslím že teď naopak potřebuje vydolovat ještě trochu trpělivosti a ono to přijde
myslíš to, co předvedl Verstappen na Hama?
Keby som bol Piastri tak som trocha napaleny. Nebolo to prvy krat, co cez strategiu posunuli Norrisa dopredu.
Trestné body k tomu, bude na hraně.
George v cool roome zabil… na manever ked Piastri prebrzdil sa ho opytal, ze preco nepokracoval rovno… (odstrelil by Landa, George by vyhral)
Dnešní závod podle mě jasně ukázal, že strategie jedné zastávky byla nakonec lepší. Navíc je to Maďarsko - předjíždění už sice není tak prakticky nemožné jako ještě před několika lety, ale v aktuálních podmínkách bylo náročné. Vzhledem k tomu, že Oscar Piastri měl v úvodním stintu proti Norrisovi lepší pozici i náskok, pak právě jeho strategie nakonec nezafungovala. Lando pozici na OP získal strategií, takže tady se není o čem bavit, @PUFF si tady pouze přihřívá lacinou polívčičku.
Ostatně strategie jednoho pitstopu se vyplatila i Astonům, např. vůči Verstappenovi, kde to tým načasováním první zastávky navíc královsky pohnojil. Russell není argument, vůči Leclercovi uspěl skrze Lercercovy potíže. Čili je nutné srovnávat tam, kde soupeřili pilot s jedním pitstopem a pilot s dvěma pitstopy. Čili relevantní jsou Norris/Piastri a Astony/Verstappen.
Toto je dobré.
Trochu ti nevydalo
dostal lepsiu strategiu. ci uz si obaja sami vybrali to neriesim, ale strategia bola lepsia. Ked mam vybrat medzi dvoma zastavkami a jednou na hungaroringu navyse s hrozbou dazda na zaver tak nie je o com.
dostal… lol, ukazala sa lepsia… nebol to plan. no ale ved pozname… zatrolluj si
Jinak Alonso zase ukazal jakým zpusobem se má nakládat se svým tempem po celý zavod. Krása za mě, od začátku do konce. Nedal nikomu čuchnout, i když tady někteří na foru si mysleli jak nejede.
Myslíš to ako Hamilton netrafil zákrutu a Max len využil otvorené dvere?
Najednou jsme bodově hned za Williamsem a ztrácíme na ně “jen” 18 bodů. Je to hratelný. To víš, hodiny do aerotunelu už se rozdělily
A Lawson dostane padáka po letní pauze, protože nepustil Maxe
Podle mě se strategie u McLarenu vyvíjela s ohledem na Leclerca, který vedl. Takže Oscarova strategie se upravovala podle Leclercovy. Lando sice soupeřil v prvním stintu s Russellem, ale myslím, že jeden pitstop vznikl jako snaha prosadit se proti Oscarovi alternativní strategií, proto se na George nereagovalo (a myslím, že v něm ani McLareny vážného soupeře nespatřovaly).
Jako nečekal jsem že tam Maxe uvaří i když měl o hodně starší pneumatiky. No jen doklad, jak bylo těžký předjet dneska, ale jako jo…jsem fakt překvapen i tak
Dneska LAW deklasoval VER jen tak dale