LIVE: Veľká cena Maďarska 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Ham jezdi parádní kola… poslednich 7-8 kol

O dost, zatím hezký a svěží závod.

1 Like

No čekám, kdy se hardy chytnou, ale už je to asi v haji. :smile:

Nedá mi to keď im to trvalo presne jeden deň aby potvrdili moje slová :slight_smile: Som zvedavý aká výhovorka bude dneska

1 Like

Mohol by možno skončiť aj pred Russellom, ten bude určite tvrdo bojovať a viac si ničiť penumatiky.

Tak zrovna když tu jistá část Alo fans v diskusi šílela na téma Vettel, tak bych čekal, že ocení dobrou jízdu. Ale asi je to mimo jejich rozlišovací schopnosti.

tak ma pekne cisto pred sebou :slight_smile: ale rychlost v preteku maju vzdy dobru

Alonso se začíná chytat.

Vettel sa po včerajšku asi na*ral.

Peréz taky má čisto… a jezdí totální prd. Nevím co se s ním stalo. Ten nestáhl od boxu ani tisícinu.

Žeby už dážď? :thinking::open_mouth:

Trvalo hodně dlouho než zahřál gumy.

Zacina byt mokro, minimalne v sikane.

ja tiez nechapem co to s perezom je?? poslednych par pretekov jazdil strasne… vo Francuzsku bol dokonca najpomalsi z top troch timov…

ale vyzera ze Ham to asi tiez prehnal pretoze bol za maxom 7,2s tak to stiahol na 4,8 a teraz je 5,5 takze asi zacal setrit pneu … a to maxa brzida momentalne ti v predu

Čítať pochvalu od vás dvoch na Hamiltona je tiež rarita.

Docenenie Vettela od nich nečakám ani náhodou a ani mi to nechýba. Mne je hlavne vtipné ako hovorili o výhovorkách len aby sa vyfarbili po jednom dni :smiley:

1 Like

Jede slušně.

1515

Bitka 3 týmů, ale přitom to je zase takovej zážitek není. :smiley:

Přesně. Kdyby Vettel startoval 6. a propadl se na 12. místo, to by ječeli, jak je neschopný.

Nebudu oplácet stejně blbou mincí, ale jejich “konzistence” je úžasná.

1 Like

I Bottas jezdí lepší časy než my na těch nejtvrdších, nesedí nám to.