Ham jezdi parádní kola… poslednich 7-8 kol
O dost, zatím hezký a svěží závod.
No čekám, kdy se hardy chytnou, ale už je to asi v haji.
Nedá mi to keď im to trvalo presne jeden deň aby potvrdili moje slová Som zvedavý aká výhovorka bude dneska
Mohol by možno skončiť aj pred Russellom, ten bude určite tvrdo bojovať a viac si ničiť penumatiky.
Tak zrovna když tu jistá část Alo fans v diskusi šílela na téma Vettel, tak bych čekal, že ocení dobrou jízdu. Ale asi je to mimo jejich rozlišovací schopnosti.
tak ma pekne cisto pred sebou ale rychlost v preteku maju vzdy dobru
Alonso se začíná chytat.
Vettel sa po včerajšku asi na*ral.
Peréz taky má čisto… a jezdí totální prd. Nevím co se s ním stalo. Ten nestáhl od boxu ani tisícinu.
Žeby už dážď?
Trvalo hodně dlouho než zahřál gumy.
Zacina byt mokro, minimalne v sikane.
ja tiez nechapem co to s perezom je?? poslednych par pretekov jazdil strasne… vo Francuzsku bol dokonca najpomalsi z top troch timov…
ale vyzera ze Ham to asi tiez prehnal pretoze bol za maxom 7,2s tak to stiahol na 4,8 a teraz je 5,5 takze asi zacal setrit pneu … a to maxa brzida momentalne ti v predu
Čítať pochvalu od vás dvoch na Hamiltona je tiež rarita.
Docenenie Vettela od nich nečakám ani náhodou a ani mi to nechýba. Mne je hlavne vtipné ako hovorili o výhovorkách len aby sa vyfarbili po jednom dni
Jede slušně.
1515
Bitka 3 týmů, ale přitom to je zase takovej zážitek není.
Přesně. Kdyby Vettel startoval 6. a propadl se na 12. místo, to by ječeli, jak je neschopný.
Nebudu oplácet stejně blbou mincí, ale jejich “konzistence” je úžasná.
I Bottas jezdí lepší časy než my na těch nejtvrdších, nesedí nám to.