LIVE: Veľká cena Maďarska 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Kokos to je cista katastrofa ten Eisele… Trepe uplne kraviny a neviem kde to sleduje a za akych podmienok, ale ja co to casto pozeram len na mobile, bez live timingu mam lepsi prehlad o tom co sa deje na trati ako on.

A hlavne, mal by si pred prenosom dat nieco na ukludnenie a na tlak, lebo je trapny s tym hulakanim, neviem ci je preafektovany a robi to naschval alebo ho treba ukludnit

6 Likes

Alpine je v prdeli s pneumatikama, špatně nastavili.

Na velkou vodu?

Na vyšší teploty, nevím. Třeba se ale rozjedou.

Enge + Richtr je rovnaká katastrofa ale aspoň tam nehuláka nejaký psychopatický magor.

Ale tak Enge je odborník, vie o čom hovorí, len to jeho vyjadrovanie a celkový prejav nie je práve správny pre komentovanie

Teplota tratě zatím stoupá. Dokud nesprchne, ale to už gumy do kondice nevrátí.

Sebík se už prokousal na 14. místo. Not bad, byť na bodíky Aston nevypadá.

Preto treba pozerať na Sky, síce úplný bias voci Russellovi a Hamiltonovi, ale aspon sa to da pocuvat.

hm tak Merc ma opat super rychlost :confused:

Presne, Engeho prejav zasa kazi cesku stopu, nema zrovna hlas stvoreny na komentovanie. Skoda, ze tu mame taky nedostatok odbornikov

George má červené, Ferrari žluté.

Ale pomalí dneska nejsou.

Poor Lando.

1515

Na toto sa mi nepozerá dobre☹️

Tak Ferraristi do seba. :slight_smile:

Seb má myslím poškodené auto na ľavom boku.

1 Like

Tak toho Norrisa strašne predali.

V prvom kole dostal ranu od Albona

Byl tam kontakt s Albonem. A stejně jede, už je nalepený za Strollem. Hlavně hateři se včera mohli pominout.

A Stroll v boxech.

Stevo jak môžeš povedať ze dobra práca mechanikov Mercedesu keď to bolo evidentne pomalé :joy: