Teraz by mohli závod ukončiť.
tak Lewis nemal nikdy problem s pretekovou rychlostou … a Merc vyzera velmi silny pozrime sa na Russela… uz tlaci na Leclerca ;( boze to Ferrari
ja by som asi fakt stiahol Leclerca opat do boxov a dal mu cervene nech si to vyjazdi
Astony si teď zapředjížděly synchronizovaně.
Ferdo, kdy Gasly má předjet Alonsa?
DO **** s celým Ferrari tyvole …
Jestli to verstappen vyhraje z 10ho místa… Tak nevím co si myslet mrzí mě ty Hardy na Ferrari…
Chce to nejakú nehodu alebo poriadny dážď.
Už to nešlo do 55… Moc pomalé časy poslední kola.
aby ho este aj Hamilton nedal
18 kol a 20 sekund mezi verstappenem a hamiltonem, to může být zajímavé
Ti pojaní vyanci vidí že ty bílé nefungují a oni je stejně Leclercovi dají tvl …
Russell za Leclercem - no, jestli ty žluté vydrží, tak Ferrari s hardy bude taktický fail dne.
Pokud budou muset kluci na žlutých ještě do boxů, Charles může být v klidu - jedině že by mezi hardy a červenými byl nějaký skok za těchto podmínek.
Verstappen po štarte z 10. Miesta prvý… Nechápem…
ale myslim si ze podium da lebo aj Sainz je na cervenych a ide zatial velmi dobre
No že Verstappen vyhrá z 10. miesta som naozaj nečakal.
Verstappen, Sainz, Hamilton?
Potom, vydrž.
Verstappen to teda zatial pekne roztocil. Pun intended.
ja si dokonca trufnem povedat ze Ham da asi aj Sainza … podla mna Sainz bude dlho potrebovat na Russela
a myslel som ze Ham da hned prve kolo najrychlejsie kolo … asi potrebuje zahriat poriadne tie pneu
Jestli to tak bude tak klobouk dole před strategii red bullu, a este s bonusem 360ky na swag