LIVE: Veľká cena Maďarska 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Teraz by mohli závod ukončiť. :wink:

tak Lewis nemal nikdy problem s pretekovou rychlostou … a Merc vyzera velmi silny pozrime sa na Russela… uz tlaci na Leclerca ;( boze to Ferrari :frowning:

ja by som asi fakt stiahol Leclerca opat do boxov a dal mu cervene nech si to vyjazdi

Astony si teď zapředjížděly synchronizovaně.

Ferdo, kdy Gasly má předjet Alonsa?

1 Like

DO **** s celým Ferrari tyvole …

2 Likes

Jestli to verstappen vyhraje z 10ho místa… Tak nevím co si myslet :smiley: mrzí mě ty Hardy na Ferrari…

2 Likes

Chce to nejakú nehodu alebo poriadny dážď.

Už to nešlo do 55… Moc pomalé časy poslední kola.

aby ho este aj Hamilton nedal :confused:

18 kol a 20 sekund mezi verstappenem a hamiltonem, to může být zajímavé

Ti pojaní vyanci vidí že ty bílé nefungují a oni je stejně Leclercovi dají tvl …

Russell za Leclercem - no, jestli ty žluté vydrží, tak Ferrari s hardy bude taktický fail dne.

Pokud budou muset kluci na žlutých ještě do boxů, Charles může být v klidu - jedině že by mezi hardy a červenými byl nějaký skok za těchto podmínek.

Verstappen po štarte z 10. Miesta prvý… Nechápem…

ale myslim si ze podium da lebo aj Sainz je na cervenych a ide zatial velmi dobre

No že Verstappen vyhrá z 10. miesta som naozaj nečakal.

Verstappen, Sainz, Hamilton?

1 Like

Potom, vydrž. :smiley:

Verstappen to teda zatial pekne roztocil. Pun intended.

1 Like

ja si dokonca trufnem povedat ze Ham da asi aj Sainza … podla mna Sainz bude dlho potrebovat na Russela :slight_smile:

a myslel som ze Ham da hned prve kolo najrychlejsie kolo … asi potrebuje zahriat poriadne tie pneu

Jestli to tak bude :smiley: tak klobouk dole před strategii red bullu, a este s bonusem 360ky na swag :joy: