LIVE: Veľká cena Las Vegas 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Takže to nedopadlo jak mělo, nebo? :thinking:

https://x.com/_allthatglitz/status/1860585806198350088?t=mWsRnIDel3yQAxpJ8LqSJQ&s=19

Sainz je vyrovnaný Leclercovi 4 preteky do sezóny, to je asi jediná konštanta za celé tie roky

3 Likes

No a i přesto se najdou tací, co za to Sainze hejtují :roll_eyes:

2 Likes

Jezdcem dne je kdo? Hamík?

To se s lepším autem stává :smile:

@spineIesssheep Já byl vždycky realista. Jediní, kteří to mohli Maxovi zkomplikovat, byli v McLarenu a ti se soustředili na PK. Takže všechno v pořádku. :slightly_smiling_face:

Sorry, ale to je další chyba Ferrari. Tam měl Sainz ploužit za Leclercem, než by dostal pneu do provozního okna?

Neviem o tom, že by dakto hejtoval jeho rýchlosť. Každý hejtuje jeho správanie voči tímovému kolegovi a hlavne jeho ego, ktoré má ako keby je tá štatistika opačná a on bol rýchlejší 3/4 sezóny

3 Likes

Však McL 4 nejrychlejší monopost, je obdivuhodný, jak s ním Lando dokazal i tak bojovat zdáleně o titul a McL dá možná i PK se 4 nejrychlejším :stuck_out_tongue:

1 Like

Ferrari ako tim ale nic nestratilo Sainzovym manevrom na Leclerca.

1 Like

Dneska mal Leclerc perné rádio. Top komentáre.

Prostě seš jen fanoušek Verstappena Ferrari je na druhé koleji. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

A já jsem psal, kde o hejtování rychlosti Sainze? Píšu o hejtování Sainze. Co budete dělat příští rok, až Ham hodí všechny příkazy na pomoc Leclercovi, tak do koše?:grinning:

A prečo Leclerc v Mexiku sa mal držať za Carlosom? Vtedy Carlos plakal. Ale vlastne čo chcem od jazdca: “Kvôli slnku som nabúral” “please stop inventing guys”

Lestappen je cesta.

Tak ako sa Norris musí poučiť v boji o titul ak chce o nejakom pomýšľať tak sa musí poučiť Lec v mindsete voči tímovému kolegovi

1 Like

Protože byl Sainz rychlejší v Mexiku anyway

3 Likes

:smiley: :smiley:
ako vies ze mohol ? Ani o to najrychlejsie kolo mu neslo ? :clown_face:

DNES BOL OFICIALNE HAMITLON NAJLEPSI JAZDEC NA TRATI !

5 Likes

Už zase začínáš? Minule tě musel přijít zachránit Puff :stuck_out_tongue:

3 Likes