Však měl taky téměř půlroční náskok.
mne pride ze to potiahol este vyssie nez to. mohol kludne aj neskoncit na podiu, hamiltona som dneska fakt nemal na bingo karte
Nuda, snad pristi rok to bude lepsi, Ham ve Ferrari a utok na 8. titul.
Hamilton ho zadupe, ak bude furt taký dobrácky, nesmie sa s ním bratríčkovať ale musí mu ukázať, kto je “Ferrari protegé”.
To by se mi hodně líbilo.
to je na pokutu od FIA tento slovnik
Sulayem si teď moc vyskakovat nemůže.
Jinak se podle mě ukazuje, že McLaren prostě nebyl stabilní ani trochu tuhle sezonu, a těch světlých chvilek bylo vlastně docela pomálu. Podle mě na titul neměli ani kdyby byl Lando superman.
Doufam ze uvidime vyrovnany interni souboj, snad LEC neodpadne hned z kraje.
Jake ksichty tam hádže a tvári sa že tam nie je = normálne by som mu jednu fľasla tou dlhou rukou byť George.
Nedokáže sa ani tváriť normálne. George mu pogratuloval vždy …v Silverstone na neho dokonca čakal aj keď bol dnf.
Túto sedí a tvári sa že nič.
Sulejma ráta všetky nadávky momentálne
Lecrerc bude lepší v kvaldách a Hamík v závodech. Ideální týmová strategie.
Presne o tomto píšem .
Přesně tak, McL měl pár závodů, kde byl nejrychlejší, ale ne s velkým naskokem, jinak se to dělilo s RBR, Ferrari a Mercedesem
Dalčí pokuta?
toto je tvrde
Na to si prišiel ako ?
Vsak to boli celkom pekne preteky, kde sa superilo o podiove priecky.
Najvacsiu pochvalu si podla mna dnes zasluzi Russell. Dnes bol prakticky neviditelny, pretoze od zaciatku utiekol a drzal si velky naskok, ovela lepsie sa to neda. Ani nemusel ist na limit. Skvely vikend, najma vcera vsetko spravil spravne a trochu necakane ziskal PP. Hamilton limitacia skod po vcerajsku, ja to nepovazujem za nic zazracne. Vykonnost auta Mercedesu samozrejme dobra, ale to je take Pyrrhovo vitazstvo. Dan za rychlost v Las Vegas platia na skoro vsetkych ostatnych okruhoch.
Ferrari trochu sklamanie, asi sa cakalo viac. Ale praca s pneumatikami nebola dobra a v prvom stinte to podla mna prepalili aj jazdci, najma Leclerc uplne nezmyselne utocil na Russella, cim sa v konecnom dosledku pripravil o tretie miesto.
Verstappen doviezol titul, co bol dnes asi jediny ciel. Gratulacia k naozaj skvelej sezone.
McLaren velmi slaby vikend a konkretne aj Piastri strasna slabota, strata na Norrisa bola velmi velka.
Zo stredu pola pekny vykon Tsunoda a aj Alonso, ktory by si podla mna ten bod zasluzil.