LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

A koho tam pak dají? Lawsona?

Koláčovi sponzoři mohou nabídnout podobnou částku jako Péro.

Škoda teda, že RB na druhé sedačce nejde po nějaké kvalitě, ale fakt jen po penězích. Být pilot se sponzory za zády, tak se mi tam s tímhle vědomím stejně nechce.

Já mu fandím, ale jestli mu zasvítila žlutá, tak zpomalit měl. Míru postihu nechávám stranou, určitě se o tom bude ještě dost diskutovat, ale prostě to takhle vyfasoval a jestli chce být celkově druhý, musí to v příštím závodě zvládnout. No a jestli ne, tak se svět taky nezboří, nebude první ani poslední, co doplatit na přísné rozhodnutí :woman_shrugging:.

1 Like

Urcite souhlasim s tebou. Ale tak mozne je vsechno, jak pise @Donnie_Darko. At tak nebo tak, ja se na ten souboj tesil. FIA totalni kolaps. Absolutne smesne.

Chyby děláme všichni a drobné přehlédnutí se občas stane každému. Nevím jak výrazně se Landovi na volantu rozsvítí žlutá vlajka, ale kdyby mu dali kontrolku, že mu dochází palivo, tak by ji určitě nepřehlédl. Alespoň já si ji všímám okamžitě. :grin:

Vidíš, mohl bys z fleku závodit v F1 :smile: . Však já z toho nedělám vědu, stalo se, nicméně ta pentle vyrazila dech asi každému. Pro mě to ale byla jenom součást celkově blbého závodu, asi si už taky potřebuju odpočinout.

1 Like

4 Likes

Ja si nerobím srandu. Pod F1 ofiko obchod do RB sekcie pribudol Bottas. Nehovorte mi, že Bottas do RB?

Tím že neumím americky a nemám Novu, tak jsem ušetřený co, kdy a proč. Věnuji se pouze sledování závodu, ale taky mi dost informací od moderátoru unikne. Někdy si připadám jako za Pecháčka. Tehdy taky moc informací nebylo.

1 Like

Stroll si určitě počká co a jak bude 2026.

Ved jasné. Sak stajnu vlastni jeho foter… Tam je to ine ako s perezom. Ale co ten bottas :flushed:

Tak to vypadá, že McLaren neprostestuje.
Trochu škoda, když si to dokáže na telemetrii najít každej strejda na twitteru.
Toliko o jejich hrozným boji a prioritě o PK. :smiley:

F1 admin to prozradil no, VB jednal od Mexika s Red Bullem o druhé sedačce

Bottas říkal, že když vidí, co dokáže Alonso ve svém věku, tak ho to uklidnuje a motivuje zůstat. :smiley:

1 Like

Snad se k tomu FIA sama vyjádří. Prý připravuje vysvětlení pro dnešní rozhodování.

Tak to sa nečudujem. Ale narazal som na to bottas do rb :flushed: co je vyššie

Tak třeba jo, proč ne, horší než vyhořelý Perez by určitě nebyl.

1 Like

Jestli to porušili další jezdci, tak je to normálně na pencli taky, jestli nebude pencle, tak ať jde FIA do háje

2 Likes

To uz asi nikto z roštu. Mozno zhou a stroll?