LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc by s 30s plus paradoxně skončil v tabulce až za Lando Norrisem.

To nie je take iste. Ja by som napriklad Pereza uz teraz vyuzival na testy komponentov pre 2025. Co s nim, ked je uplne tragicky nielen vykonmi ako takymi, ale uz aj nezmyselnymi chybami. Original by som z neho spravil test drivera pre Maxa. :smiley:

Alternativa, ktora by stala za vymenu tam momentalne nie je a toto je asi najvacsi benefit, ktory by im mohol pomoct v snahe o WDC buduci rok.

Ani Norrisa by si mozno nevsimli, keby Max nie je tak pozorny a “nevyplakava” ako to nazval Honzi. :clown_face:

Snad si aspon natrenuju pred buducou sezonu ze o body sa bojuje aj mimo trat lebo v tomto boli jednoznacne najslabsi tuto sezonu z top timov.

A druhy rozdiel je, ze Hamilton bol aspon castou auta v rychlom pruhu, kdezto Alonso bol uplne mimo. :slight_smile:

Ale nemal co stratit, takze z jeho strany pochopitelny pokus.

Mozu testovat na 25? To co nasadia vraj musi ist do cost capu nie?

Myslim ze tych 30s by dostali do dalsich pretekov ako v pripade Latifiho a Mazepina ako tu spomenul @Unleash_the_lion

1 Like

Čímž by de facto byl výsledek PK “vyřešen”.

Těch 30s dostali k výslednému času daného závodu.

1 Like

Verstappen zasa nezvlada vlastnu medicinu? :smiley:

3 Likes

Už jsi viděl? Myslím, že mohlo být daleko lepší. 92% je spíš hodnocení fanoušků Senny než seriálu.
Zdálo se mi to takový moc rychlý, povrchní, šlo to málo do hloubky.
Ale bylo to fajn, ale slušelo by tomu více dílů, větší hloubka.
Často jsem musel koukat na wiki, abych věděl, kde zhruba jsem. 6,5/10

3 Likes

Někdo další ještě nedodržel žluté vlajky? Ale zřejmě na ně nikdo nebonzoval, FIA očividně jedná jen na udání, sama od sebe ne.
A vy se tu ještě někteří divíte, že jezdci na sebe bonzuji i to co není pravda :grin:

2 Likes

Prý i Gasly a Zhou. U Gaslyho bylo i několikrát hlášeno track limits.
Jinak ne, Alo nevjel do fast line, aby neohrozil Magnussena, pit končí semaforem a bílou čárou, takže v cajku

Neviděl, jen nějakou upoutávku a shodou okolností včera. Já ani netušil, že ten seriál chystá. :smiley:
Pro mě je šokující hodnocení u Drive to Survive 93%. :smiley: Podle mě by se možná našla korelace s tím, co člověk o F1 ví a tím, jak vysoké hodnocení dá nějakému dokumentu o F1. :thinking:

2 Likes

image

2 Likes

Cital som hodnotenie nejakych brazilcanov a zevraj to je brazilsky serial, robeni brazilcanmi pre brazilcanov takze Prosta tam vykresluju ako najvacsie zlo a Sennu ako druheho jezisa :smiley:

1 Like

To Max moc nezvládl no

2 Likes

Už jsem se lekl, že jsi někam zalezenej, bobe.Vidíš, bobe, vidíš - karma je zdarma… Prostě neodolám: che-che-che…

1 Like

Takže, hotovo.
image

1 Like

Takže prodlouží i na 26?