LIVE: Veľká cena Kataru 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Jo tohle, že Ocon už Abu nepojede a vystřídá ho Doohan.

2 Likes

Není to ok no, výsledek bereme všemi deseti :smiley:

1 Like

náhodou, to bol výborný ťah

Myslím, že 21 bodů je docela slušný náskok. A Ferrari zase nevypadá tak suverénně, že by se dal čekat v AZ double. Lando by měl uhájit i P2 v jezdcích, ale tam je to otevřenější.

Ale McLaren (Lando) si zkomplikoval si život, to určitě ano.

Lando taky +3 penalty points

1 Like

Jinak s blížícím se koncem sezony musím uznat, i přes věci které se mi od RB a Maxe nelíbily, že jezdecký titul bude ve správných rukou. RB určitě utrpěl relativní propad a soupeři se na něj dotáhli, ale Verstappen opravdu moc chyb nevyrobil oproti svým konkurentům a byl nejvyrovnanější ve svých výkonech. Dneska je to jen ztvrzené.
Jsem zvědavý na sezonu 2025, tam by to mohlo přinést docela vyrovnanou bitvu hned od začátku mezi několika týmy.

7 Likes

Souhlas a hlavně RBR ztratil část výhody, ale určitě to není tak, že by se výkonnostně propadli výrazně za konkurenci

1 Like

To si taky nemyslím i když z pohledu Pereze to vypadá všelijak, ale to bysme se neustále opakovali a spekulovali. S Verstappenem RB jelo a odráželo útoky.

1 Like

Je tohle teda v pořádku nebo není? :thinking:

Myslím, že ne. Asi by to mělo být nebezpečné vypuštění, protože se nebyl schopen zařadit do pitlane.
Ale prošlo to, tak je asi ok.

No ptám se někoho kdo ví jistě co a jak, ne asi a možná :smiley: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Nemal ani kusok kolesa vo fast line, co by malo zamenat ze to nieje ok

1 Like

Aramco zase poslalo videa, co svět neviděl. :stuck_out_tongue:
Klasika no.

Tohle nevypadá OK, ale jak si psal, asi to tam komisaři ani nestíhali. :smiley:

A nedostal za toto uz niekto penalizaciu minuly rok? Neviem ci nie redbull dokonca?

5000 pro Aston, co nám je vlastně do toho :smile:

3 Likes

Prachy nejsou problém. :smiley:

1 Like

Jo tak, on tak jak to bylo pul roku pred tim, tak to tak bude porad. Tak to pak jo. Ze na to koukas covece, kdyz presne vis jak by to bylo.

A kolik ze kol se drzel Lando v DRS z 57?

Ale OK, tak by ho predjel, kdyby …

2 Likes

Já nevím, fakt je že ho neohrozil, a vlastně se nedá upně určit zda pozici získal když ji měl i před tím. Fakt nevím a proto se ptám, neb to smrdělo.