Na podium Renault v normálním závodě nemá. Kdyby Gasly nevydržel až do SC, tak by byl rád i za pouhý bodík a osmé místo by byl vysněný strop.
A kde si bol vcera ked russell vyplakaval? tiez si nadaval na russella alebo na verstappena. Tragedko
ty si taky konzistentny ako komisári
Pri druhom
K ostatnemu nemam co asi
Tak on to byl fakt divný závod, ale aspoň se dočkali bodů tihle čekatelé včetně Gaslyho, kterému to přeju. Štěstí přeje připraveným .
Díky za korekci, máš pravdu.
A co říkáš na Strolla v “méně” konkurence schopném voze? Od Maďarska nebodoval.
Mentálně ukončil kariéru.
A já jsem si říkal, kde tam sakra Max udělal chybu, že Lando je najednou sekundu za ním. A čekal jsem na nějaký záběr…
Otazka je, ci ju vobec niekedy zacal, alebo bol pocas celeho posobenia v F1 myslou skor na jachte.
No Norris to pěkně zvoral, tohle se fakt nemělo stát. Jestli se chce měnit na tvrďáka, tak ignorovat žlutou vlajku je fakt velká hloupost. A v konstruktérech to McLarenu strašně zavařil.
Ale to už v době, kdy se vyrovnával Vettelovi
To je blbý, já myslel že ty změny personální, novou továrnu a tak, že děla tata pro něj. Ale chapu, ted se ti hodí napsat že mentálně ukončil karieru. Alonso má pomalu trojnásobek bodů stejně jako minulou sezonu.
Ještě bych si letos přál dvě věci, ale raději o nich moc psát nebudu, abych je náhodou nezakřikl. I při pouhé myšlence raději zaklepu na dřevo.
To bylo přesně ono, taky jsem si toho všimla. Pak to celé dává smysl.
To si snad ani radši nepředstavuju, jaká přání to jsou. Doufám, že v mezích zákona .
Těším se na statistiky mezi nimi, co nám Bretnix bude s horším autem v porovnání s Vettelem blekotat tentokrát Jeho pohádka se změnila v tragikomedii
Já chcu světový mír a v Red Bullu místo Checa Pierra Gaslyho.
A na Vánoce nějakou hezkou kávu.
Gasly isiel stastiu naproti svojim dobrym vykonom. Trest 5s pre Russella bol opat pokrytecky az po pretekoch, aby nic nezmenil. Doprial by som mu take stastne podium
Tak to kafe by mohlo vyjít .