To by podla mna ospravedlnili ako bezpecnostne riziko
Zhou celý rok jazdí ak dnes dá 4 body tak to je totálny king
Magnussen nádhera. Len nech už ten Sainz dá toho gaslyho…
Ja som s tym trestom v pohode, lebo ako pisem, ide o bezpecnost, ale dufam, ze v buducnosti budu trestat rovnakym trestom za toto porusenie pravidiel.
Ale je jasne, ze potrebuju tesny suboj o PK v AD.
Zhou dnes dod
Tak s tímhle se to v boji o 2. místo v PJ i PK zdramatizuje.
beriem, aj tak mi to príde prísne.
Na druhú stranu, zbytočná chyba…
Vyplakaval si ze 10s bol adekvatny, nie 10+10
Tak dyby to bylo 5 sekund ale ani to nebyly dvojité žluté
Naposledy si nespomalenie pod zltymi pamatam v Madarsku 2014 v kvalifikacii, kde Rosberga vobec nepotrestali.
Neviem, co sa za to bezne udeluje. Ralf Schumacher na Sky ten trest povazuje za opraveny, ale ten posobi byt dnes pod vplyvom.
OK s ohledem na dnesni tresty muze byt Max rad ze vcera nedostal minus tri pozice. Z pohledu dneska to mohlo byt realne.
Zhou, Albon a Magnussen na bodoch je asi jedine pozitivum dnesnych pretekov
Tak to si asi čítal iné diskusie, lebo sťažnosti na tie tresty, a konšpirácie, že chcú Maxovi umelo ublížiť, tu boli najčastejšími príspevkami asi týždeň.
Ešte nech Sainz dá Gaslyho a Russel Piastriho…
Prisne to je, ale ak tam pravidla nedavaju ine moznosti, tak z toho komisarov vinit nemozno. Ale neviem, to len tak spekulujem.
Vzkaz Red Bullu - sledujete Gaslyho?
Nebuďte blbí, víte, co máte udělat.
V kontexte toho v akých situáciach sa tie penalizacie udeľujú, im je jedno, kto to je, ale keď to posluži k dramatizacii nejakeho suboja v PK/PJ tak sem s tým
Napisal som, ze druhych 10s bolo uplne na mieste a za ten prvy manever bolo 10s prisnych, ze mohlo byt kludne 5s, ale mali opravnenie aj na 10s.
Raikk dostal stop/go za žlutou ve spa 2017 a černý puntík do žákajdy.
Jsem úplně opařen tím, co se stalo.
Ani nemám slov.