uz im ho prislo luto asi
Ten nižší pritlak s tema hardama byl killer. No, jakoze do te chyby Alo jezdil lepsi casy, než Russell, Leclerc a podobně s Piastrim
Jinak Zhou dnes parádní I Bottas, dobře Alfa Romeo.
všichni dostávali i podruhé jen 5 vteřin. Očividně to změnili
Ach, Kiks, neotváraj túto tému. Prečítaj si jeho príspevky vyššie, celý čas tvrdí, že to bola Georgeova vina a nič ho nepresvedčí, ani opakované zábery…
Ale vitaj späť, dlho som ťa tu nevidel!
Konzistence
Dnes najvacsia akcia na starte, kolizia timovych kolegov je samozrejme vzdy silne korenie. Potom boli sice celkom pekne suboje, ale vysledok bol viac menej jasny. Povinne zastavky to zabili.
Verstappen tradicne bezchybny. Skvely vykon McLarenu po tej zbabranej kvalifikacii, obaja jazdci isli skvelo. Mercedesy velmi pomohli.
Russell prekvapivo dobra stihacka, ale ta prva zakruta sa napravit neda. Za samotny incident sice moze podla mna Hamilton, ale kvoli svojmu taktickemu pristupu ma svoj podiel viny aj Russell. Ked videl, ze timovy kolega na mäkkych pneumatikach sa ocitol vedla neho, mal ist do prvej zakruty opatrne a urcite nie s takou agresivitou, s akou tam isiel.
Sklamanie Ferrari a Alonso, potesili Zhou a Bottas.
Celkově ale závod strašná bramboračka, doufám, že se tohle nebude opakovat.
Ferda vychválit Gaslyho nebude?
Packal VB zase lepší, než talent Zhou?
šampionsky mindset
Zastávky byl solidní bordel, nicméně závod jako celek za mě good, bavil jsem se.
Jinak první 2 zastávky Alonsa znamenaly ztrátu pozice přes boxy, maj je strašný v tom Astonu.
Teda toho Strolla mi dnes bylo líto. Konečně mohl dojet na bodech a zase nic . I když má jezdit po trati, o tom žádná. A u McL si tu týmovou režii mohli odpustit, minimálně pět kol před koncem bylo jasné, že Russel ztrácí. Lando byl v posledním stintu jasně rychlejší.
Asi najhorúcejšie preteky F1 ever, nie? Doteraz to bol tuším Bahrain 2005. Aby si jazdec po závode musel ľahnúť alebo aby niekto dostal žalúdočné problémy, to tu už dlho nebolo.
Inak nechcem byť zlý ale Norrisa fakt nemusím. Strašne nesympatický jazdec.
U FIA clovek nikdy nevie, snad nepridu na napad, pravidlo povinnych zastavok zaviest natrvalo.
Skoda inak aj pre Sainza, ked sa konecne chytil, tak pre technicku poruchu ani nemohol odstartovat.
Dúfam že nikomu nerozdrbe trofej…
Ale po kvalifikacii tento vikend nevyzeral byt velmi chyteny.