LIVE: Veľká cena Kanady 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

:slight_smile:

4 Likes

Vynimocne sa plne stotoznujem s Hogrom, uz ani nemam potrebu nic viac pisat.

Este by som mozno spomenul Williams - v treningoch vyzerali skvelo, ale ten zavod sa im uplne rozsypal. Skoda.

1 Like

Už jsi bouchnul šampus?

1 Like

Jinak Hulk taky absolutorium, sakra pěkně jezdí poslední dobou.

1 Like

Mala by, lebo teraz to mozu piloti beztrestne zacat robit a cele pole za SC.

To je skratka dangerous driving. SC nesiel do boxov, nemal najmensi dovod takto dupnut na brzdu.

1 Like

Počkajme si na telemetriu… treba zostať objektívny :slight_smile:

5 Likes

To je jasný.

Jel krásně, pěkná kvalda.
Na startu krásně předjel Piastriho, 2x dojel Verstappena a už ho předjížděl.
Na konci za sebou držel 2 nadržený McLareny jak mazák.

Fakt super výkon. :slight_smile:
Jsem pyšný otec.

4 Likes

Lando, Russell, chlapci maju pod zadkami dobre mašiny a v hlave seno

2 Likes

Zvládnul to moc hezky, moc mu to přeju. Už má víc než Hulk za nevím kolik let :smile: .

1 Like

Hm, @mentol_999 vyzera ako ten clovek, ktory v severokorejskych volbach preskrtne meno kandidatov.

6 Likes

Pro Piastriho je to fakticky další významný závod v rámci souboje o titul. (Budu vycházet z toho, že v boji o titul jsou a budou stále primárně McLareny.) Landova psychika opět utrpěla, OP aktuálně připisuje rozdíl 12 bodů, Landův pokus odpovědět na Piastriho vlnu vlastní vlnou ztroskotal, výhra v Monaku pro Landa představuje “izolovaný” úspěch a nikoli základ nástupu…

2 Likes

lando sa vobec nemal omluvat. piastri sa pohol dostredu, vlavo bolo miesto a potom to tam zatvaral cely cas, pricom tadial ani len nejde idealna stopa. lando by teda musel brzdit potom co uz mal rozbehnuty manever. to znamena druhy pohyb, ktory je zakazany. proste piastri sa pohol a potom isiel stale stabilne dolava potom, co uz mal drzat stopu. takze min 5 sekund a dufam ze dalsi mercedes, ktory zhasne, bude jeho.

Ono je to skoro jedno. Takhle to tradičně dopadá tam, kde jsou dva na místo pro jednoho…

A ten Piastriho pohyb, je tu aj teraz s nami v miestnosti?

8 Likes

Russell suverenne pecka ale aj som ocakaval ze si bude takto pocinat …Antonelli ma trochu sklamal, cakal som ze nieco vyparadi na Verstapena aj za cenu kontaktu(bez toho.by to neslo) alebo vypadnutia…Ferrari a Norris skoda reci…

Russell vyborny vykon cely vikend. Brzdy zbytecne, ale mel Maxe vedle sebe, takze ho neohrozil, zadna velka prasarna, Max se musi naucit nejezdit vedle souperu, tak to proste je. Ted asi pentli nedostane, ale George taky urcite ne. Kazdopadne zbytecne a sympatie to Georgovi asi neprinese. Max velmi dobre, RBR je ctvrty v PK. Max not bad, ale skoda minule GP.

Hrdina dne Kimi Andrea, jednoznacne. Vynikajici vykon. Oscar dnes slabsi a do tretiho kola prred koncem byl lepsi z dvojice Lando, bohuzel velka chyba a je videt ze Lando tyto souboje uplne nedava, jakkoliv je jezdecky vynikajici.

Fernando velmi dobre, Charlesovi tak nejak Ferrari uplne nepomohlo.

Lewis v zavode poztracel co mohl, jeho tempu nerozumim, slabe. Prestup se jevi jako chyba, minimalne nyni.

A gratulace Hulkovi samozrejme.

1 Like

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: to nemyslíš vážně že ne?

Malá korekce: kandidáta. Předpokládám, že na všechny funkce kandiduje pouze Kim-čong-un. :wink:

Ja som sa vedel Norrisa zastat, ale dnes to bola cisto len jeho chyba. Piastri si iba normalne drzal stopu, Norris sa cpal niekde, kde vobec nebolo miesto a jednoducho celu situaciu neodhadol. Ani sa o tom nemusime bavit, ostatne to aj sam uznal.

3 Likes

Kludne nech je slizky, stale lepsie ako.byt cukrik a la Norris…aspon je v hlave vyrovnanejsi a suverenejsi