Esteban dnes jede krásně.
Sainzovi dneska není moc co vytknout, byť mu pomohly SC. Ale jede výborně + má rychlost. Psychicky ale potřebuje mít Leclerca za sebou, o což se postarala technika.
Ten Ricciardo je fakt marnej ::
Zo strany Alpinu to je vysmech. Znicia Alonsovi preteky mizernou strategiou a este maju tu drzost od neho ziadat, aby neutocil na cajoveho Ocona. Co cakali, ze im na to povie?
LEC nakonec Top5, podivejme…
Leclerc snad za 10 kol nestáhl ani desetinu.
co by im povedal? napr. dakujem za vyplatu?
trosku som sklamany z Russela som myslel ze bude na konci tlacit na Hamlitona ale vyzera v takychto situaciach byt velmi poslusny
samozrejme ked si zničil pneu predbiehaním Strolla a podobných, mal ísť do boxu po nové aj ked mali len 5 kol
Taky mu pomohl SC po Tsunodovi. Byť ten piststop byl pomalý. Ale Ferrari má vůči slabším týmům enormní převahu.
Ale ty křápy před ním by mohl dojet ne?
tim mu to zakazal. ma dalsi top 5 vysledok co je dobre. pre tim nema vyznam ich vymenit, priapdne riskovat nehodu
Nevravím že ide zle, ide dobre, ale myslim si že Leclrec by mal vacsiu sancu keby tam teraz nahana Verstappena
Rýchlostná prevaha RB na rovinkách je obrovská. Kým toto Ferrari nevyrieši, nemajú šancu. Mercedes dnes o niečo lepší výkon, ako som čakal.
Podla mna by to dnes Leclerc tiez dal ak by tam bol namiesto Sainza ale Max kalap dole opat pod tlakom bez chyby
To ano, minimálně by měl mít větší schopnost útoku.
Nicméně Verstappen pod tlakem jede bezchybně.
Verstappen pekne ustal tlak. Ale myslim si, ze dnes by to Leclerc bez penalizacie vyhral.
Verstappen to dal pekne, ale najviac sa tesim na Alonsovu vysielacku. Dufam, ze to pustia.
Vyzerá to tak, že z dominancie Mercedesu sme sa preklopili do dominancie Maxa. Škoda.
Mimochodem pochopil dneska někdo Vettelovu strategii?