LIVE: Veľká cena Japonska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Kdyby byl Kimi ve Ferrari, tak mají 3x vítězství.

1 lajk

Nedal by Piastriho.

Jedno je dobehnúť, druhé je predbehnúť.

A čo by si spravil potom, keby je posledné kolo a Hamilton si pýta pozíciu späť?

1 lajk

obrazek

tady máš odpověď na to proč Kimi vede MS :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 lajky

To je fakt, to si pamatuju. Nikdo tady nemůže říct, že Kimiho neprosazuješ od začátku, ještě před F3. Tak přinejmenším měsíc si to teď můžeš užívat :slightly_smiling_face: .

3 lajkov

Keby berieme do úvahy iba samotnú formu Mercedesu mimo čistý vzduch, tak si myslím, že reálne mal šancu

1 lajk

… šíříš hoaxy :smiley:

2 lajkov

určite je Antoneli lepší ako Hamilton 7x majster sveta, a Leclerc niekolko krát vítaz velkej ceny s praxou 9 rokov v F1.. znova šíriš hoax a klamstvo.. maestro

3 lajkov

Při SC se nějaké drobné niance najdou vždycky, ale celkově moc škody SC nenapáchal.
Piastrimu to dnes jelo parádně. Lando nestíhal ani s novým ERSem, či co mu to vyměnili.

Puff měl těžkou noc a projevuje se to :smiley:

1 lajk

…kvalita funkčnosti tohoto fóra koresponduje se současným stavem F1.

1 lajk

Vo finále, radšej kimi ako uplakaný russel

9 lajky

Já měl hezkou noc. Posunul se čas, bude krasný dlouhý světelný den.
Kimi vyhrál rozdílem třídy.

Já mám krásnou neděli. :slight_smile:

1 lajk

Ale to by znamenalo, že LEC je priemernejší ako HAM? A VER priemernejší ako HAD? :thinking:

Lando měl celkově těžší víkend (zase) s technickými problémy, nakonec páté místo dobré - asi odpovídající. Je prima, že celkově to McLarenům docela fungovalo, Ferrari taky. Ještě se dotáhne Red Bull a všechno bude, jak jsme zvyklí :smile: . Pierre tam někde zůstane mezi nimi, neboj :smile: .

1 lajk

To říkám furt, že ajťákům se musí klepnout po pazurách ještě dříve, než začnou něco inovovat. Někdy to ale může být málo.

Já vím, že to Kimi nevyhraje. Russell je lepší, zkušenější.
Měl jen teď výkyv a smůlu. Ale je to super pocit. To zase ne, že ne. :+1:

Jinak Kimi je první Ital od 1953, který vyhrál back2back.

2 lajkov

Jojo, je super ten současný stav F1

3 lajkov

Já se obávám, že Renault už bude přešlapovat na místě a žádné vylepšování se už konat nebude.

…ale bude, Flávio umí :smiling_face_with_sunglasses:

1 lajk

Třeba bude, třeba nebude… Ale mějte se tady, musím se zase na chvíli rozloučit :slightly_smiling_face: .