We have TWO STRONG number ones
Inak škoda, že sa už nedotankováva. To bol tiež veľký faktor, ktorý mohol zamiešať kartami.
Ale Kimi na mediumke robí silnú robotu dnes, to musí každý uznať, že si ide veľmi pekne.
Ziadny respekt, bola to uplne zbytocna pitomost, len si tym teraz skomplikoval situaciu, kde sa realne moze o nieco pokusit.
Ted bude muset pokryt Hama… tak je po srandě…
Ale nejmladší leader závodu ever… To je taky krásný.
Takto to asi skonci, co myslite?
Lando uz stahuje. Predbehne ho asi
Vsak sa tym dostali do dobrej pozicie, Norris je tesne druhy a dotahuje sa, na svoje tempo a pracu s pneumatikami sa zda sa mozu spolahnut. Strategii by som nic nevycital.
Ok to je tvoj pohľad, ja si to aspoň trocha cením.
Jj, ten rychlostní rozdíl u top 3 je minimální. To už zůstane
Ku koncu bude maxovi dochádzať dych a bude to tesné.
Škoda,že mu to nič nepomohlo a nič na Tom nezarobil. Ale gumy pekné dnes, aspoň si pekne niečo znova vyskúšal…to je pre neho zase lekcia, nová situácia. Len nech zbiera pred Európou, kde pozná trate.
Len teraz má Lewis výhodu. Ale Kimi bude mať výhodu na GR dnes by ho možno mohol zdolať. Uvidíme aké bude mať tempo, na novšej gume.
Vzhľadom na to,čo je za nimi a LH tak, sa podľa mňa ale možno vyklašľať a ísť na riziko, nemali čo stratiť. Takzvane na Russella to mali dať, All in.
Teraz majú za sebou LH to bude mať náročné…na tvrdej gume
Tak UPDATE
Dobre ho utrhol. Kimi pekne
Norris je jediny kdo nas bude bavit.
Od zastavky v boxoch Norris stiahol 1,3 sekundy, podla mna tam este nieco urcite moze byt.
Minimalne Norris Verstappena da si myslim
To je to, ze cakam od 2021 kedy Maxovi dojde dych, on mu nedojde nikdy
Myslis ze tym? Lando sa tam stiahol po tom koseni…
Kebyze ide o kolo skor ci neskor ako Max, bude voci nemu viacmenej rovnako ako teraz.
Ale budme mozno radi za tu pit akciu, je to zatial highlight inak nudneho zavodu
Snad to bude tentoraz uz na trati
Zle som sa vyjadril. Skôr som myslwl, že dojde dych jeho autu
Tak co bude Lando? Jedeš nebo nejedeš?