LIVE: Veľká cena Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ale sranda ze strasne malo vysielaciek hmmm púšťajú

Dnes asi uz nic, ale do dalsich zavodov velmi pozitivny ukazovatel. Celkovo vidno, ze zlepsil race pace. Uz v Australii tlacil na Landa pred tou chybou, nasledne Cinu vyhral, teraz ma tiez dobru rychlost. Sedi mu to a uz neposobi, ze je pomalsi nez Lando. Ten asi v rozhodujucich momentoch bude mat stale nos vpred, no pri Piastrim ma tesi, ze nejak postupuje.

5 Likes

Za 49 kol bolo kolko predbehnuti? Mozno jeden si pamatam ze ukazovali. Verstappen manazuje tiez a s prehladom to udrzi co bolo jasne celkom dlho.

Lando radši zahodí win pro tým, to je teda charakter

Tady už nic nebude. (jako celý závod)
Sláva vítězům, čest poraženým. :slight_smile:

Tak dobrou noc.

Ale nie ved aj tak by Piastri Verstappena asi nechytil. A to si ma poregulovat tim, ziaden jazdec by len tak nepustil kolegu.

Inak Juki asi sklamanie, veril som, ze bod dva da.
Ale ked vidim, kde je Hadjar a kde Liam, tak vlastne OK…

Mna baví Bono :rofl: “You are fastest man in track” k čomu toto bolo? Keď už ani bod za to nie je.

A Kimi vysielačka tónom šak robím čo môžem a čo mi je to platné ? :rofl:

Ale ide mu to, myslím,že je zrejmé že jeho reálna RP bola skôr Austrália ako Čína.

Dnes super práca. Stačí čistý závod a ukázal čo v ňom je. Fantastická robota.

najťažšia​

4 Likes

Yuki by to dal do prvej 8 v pohode keby nepokaslal kvaldu vcera

Zatial si myslim ze je tam najlepsia dvojka odkedy tam jazdi Verstappen

2 Likes

Win uz mu daroval v Madarsku a Baku.

To bol jednodznacne Albon.

Predstav si pre mladika tu motivaciu a radost ked mu povie inzinier ze ON JE NAJRYCHLEJSI NA CELEJ TRATI

ale no… Perez je jazdec o triedu lepší akurát sa v tom minulý rok definitívne stratil a niet sa čomu čudovať

Tak najlepsi bol asi Ricciardo jednoznacne

2 Likes

Hadat sa nebudem

V tuhle chvíli hlavně jediná možná dvojice.

2 Likes

Podla mna nie no

Jestli za celý závod nedokáže předjet zoufalej Aston, tak si zaslouží maximálně rákoskou. :slight_smile:

Hadjar dnes ide super.

2 Likes