Ale sranda ze strasne malo vysielaciek hmmm púšťajú
Dnes asi uz nic, ale do dalsich zavodov velmi pozitivny ukazovatel. Celkovo vidno, ze zlepsil race pace. Uz v Australii tlacil na Landa pred tou chybou, nasledne Cinu vyhral, teraz ma tiez dobru rychlost. Sedi mu to a uz neposobi, ze je pomalsi nez Lando. Ten asi v rozhodujucich momentoch bude mat stale nos vpred, no pri Piastrim ma tesi, ze nejak postupuje.
Za 49 kol bolo kolko predbehnuti? Mozno jeden si pamatam ze ukazovali. Verstappen manazuje tiez a s prehladom to udrzi co bolo jasne celkom dlho.
Lando radši zahodí win pro tým, to je teda charakter
Tady už nic nebude. (jako celý závod)
Sláva vítězům, čest poraženým.
Tak dobrou noc.
Ale nie ved aj tak by Piastri Verstappena asi nechytil. A to si ma poregulovat tim, ziaden jazdec by len tak nepustil kolegu.
Inak Juki asi sklamanie, veril som, ze bod dva da.
Ale ked vidim, kde je Hadjar a kde Liam, tak vlastne OK…
Mna baví Bono “You are fastest man in track” k čomu toto bolo? Keď už ani bod za to nie je.
A Kimi vysielačka tónom šak robím čo môžem a čo mi je to platné ?
Ale ide mu to, myslím,že je zrejmé že jeho reálna RP bola skôr Austrália ako Čína.
Dnes super práca. Stačí čistý závod a ukázal čo v ňom je. Fantastická robota.
najťažšia
Yuki by to dal do prvej 8 v pohode keby nepokaslal kvaldu vcera
Zatial si myslim ze je tam najlepsia dvojka odkedy tam jazdi Verstappen
Win uz mu daroval v Madarsku a Baku.
To bol jednodznacne Albon.
Predstav si pre mladika tu motivaciu a radost ked mu povie inzinier ze ON JE NAJRYCHLEJSI NA CELEJ TRATI
ale no… Perez je jazdec o triedu lepší akurát sa v tom minulý rok definitívne stratil a niet sa čomu čudovať
Tak najlepsi bol asi Ricciardo jednoznacne
Hadat sa nebudem
V tuhle chvíli hlavně jediná možná dvojice.
Podla mna nie no
Jestli za celý závod nedokáže předjet zoufalej Aston, tak si zaslouží maximálně rákoskou.
Hadjar dnes ide super.