LIVE: Veľká cena Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Mclaren by mohol prehodit svojich jazdcov a dat sancu Piastrimu.

Teď bys zapálil trávu? :smiley:

1 Like

Ale pre Piastriho zase celkom pozitivny vikend, minuly rok na tejto trati este na Norrisa velmi vyrazne stracal a teraz je prakticky na jeho urovni.

Tym by stratili tak sekundu, nemyslim si, ze si to teraz mozu uplne dovolit.

Na cílovce Lando může uhnout

Teraz sa McLareny vysekaju a bude po srande, Verstappen to moze do ciela aj docuvat…

Verstappen dnes ale skvely vykon. Aj Ferrari s Mercedesom ma komfortne v hrsti, co je oproti Cine velmi prijemne prekvapenie.

Boze to mna tak extremne nebavi toto … dufam ze to nespravia

Zapálil bych něco jinýho, ale to je jedno. :smiley:

1 Like

Ale neklam, pocul si maxove vysielacky a uz sa ti zapaluju lytka

Aj tak by stratili asi sekundu casu. A myslim si, ze Norris teraz trochu manazuje pneumatiky, ku koncu stintu potom bude mat vacsiu rychlostnu vyhodu. Na druhej strane bude musiet predbiehat na pouzitych pneumatikach. Ale to by nemusel byt az taky velky problem.

Sorry ale ako to vyzera na to ze sa neudrzu na P1? Podla mna to nemoze byt viac ocividne ze bez problemov udrzi P1

1 Like

Aston dokáže vyhořet i bez Tebe. :slightly_smiling_face:

Nekaž jim to fakty. Zbytečný útok.

1 Like

Ok Piastri si mysli ze ma pace, ma na to desat kol … nech do toho prikuri cim skor teda

To by musel niekto urobiť rozhodnutie v McLarene a vieš jak to tam funguje

2 Likes

Na shořelýho gaslyho to bude stačit vždycky. Pěkně si ho Alo dal na startu. Chvili se cukal, ale nestačilo… :slightly_smiling_face:

1 Like

Ten McLaren ozaj v prospech Piastriho nezasiahne ?

A potom ako chcú obhájiť tú reziu 1 týždeň ?

Brzdia ho a ničí gumy…Lando viac nemá

A práve darujú win MV

2 Likes

Dufam, ze do toho McLaren nebude zasahovat. Ak chce Piastri Verstappena, nech najskor dostane Norrisa. Team do toho nema co kecat, Verstappen ich sam v PK neohrozi

3 Likes

Včera: nevím, proč by Q měla být ukazatelem rychlosti. Dneska: Nevím, proč by závod měl být ukazatelem rychlosti.