LIVE: Veľká cena Japonska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

už aj F1TV zaviedli LONG GAME :speaking_head::speaking_head::speaking_head: asi Eisele na F1TV od budúcej sezóny.

1 Like

To by ma porazilo uz uplne

1 Like

Kto komentuje na F1TV?

Palmer s niekym mam pocit

Jirko Malchárek

2 Likes

To není pocit. Opravdu tam s někým někdo je. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Tvoje dnesne rozpolozenie ma uprimne bavi :smile:

1 Like

Tento sendvič si ide svoje tam.

Červeno, čierny

Niekde za sebou aj sú ale nič.

Absolútna zábava fakt

1 Like

Okolo 20 kola pit a potom už iba spánok dokonca

Kimí začína pomaly odpadávať :man_shrugging:

Začíná usínat, jak je to nudný

1 Like

Jsem skoro zapomněl, že Japonsko je takhle nudný.
No, on Eisele říkal, že to je jeho nejoblibenější trať ze všech.

3 Likes

Nespadl ze židle, když Ham objel Hadjara jako mega předjetí?

1 Like

Nemusí moc komentovať

1 Like

Skoro by clovek pri vsetkych tych staznostiach na nudu nadobudol pocit, ze bola zavedena vseobecna povinnost sledovat F1.

8 Likes

Hahah minuly rok myslim ked bearman suploval vo ferrari to takto bolo :smile::smile: ale nepamatam ci s hamiltonom

1 Like

Ale oni sa ani vzadu nepredbiehajú a tam je DOH na softoch a OCO na hardoch

Je to pocuvatelne? Palmerove kecy do medii mi pridu ujdute😏 Ja som si myslel, ze F1TV je bez komentara.

Odkedy Voyo presunulo F1 na drahsiu vlnu valim piratske streamy. Zavod je jedine, co si v telke stiham pozriet a odmietam platit cez 10e mesacne aby som videl 2x1,5 hodiny kruzenia za mesiac. Este aj s Eiseleho komentarom, ktory ma asi perfektny prehlad o tom, co mal Hamiltonov pes na obed ale dianie na trati sa neobtazuje sledovat. Tu F1TV by som este zvazil

5 Likes

Teraz trošku nabral späť na LH nejaké 3-4 desatinky

Ale tak one stop, 1x na Suzuke musí byť dosť náročný pre nováčika.

Takže ho musí aj Bono manažovať čo a ako urobiť oveľa viac. Myslím,že tam dostáva dosť veľa rád dnes ( škoda že F1tv nič). Ideme na manažment gúm aj.

Aj George už ale stratil na CL a momentálne sú reálne stále znova 1.5 sekundu od seba, čo ako kolegovia bližšie nepotrebujú byť.

Seba riešiť určite momentálne nebudú

Update
Kimi už je späť tempom aha.

Vypadá to tak no. Pritom to vždy tak bolo a musíme ako Eisele hovorí čakať občas na LONG GAME :speaking_head::speaking_head::speaking_head:

Niektorý by zaviedli povinnosť jedno auto na štarte nabúrať cez gombíky.