Si ho vyzliekol donaha teraz.
Tam mají Honza s Ježkem asi 500 zpráv.
Psali si tam milostný dopisy.
vidim 15znakov
Tam se to nepocitalo. To byly vlastne jen jednovetne vymeny nazoru. Tohle je proti tomu konstruktivni vecna diskuze.
A kedy sa teda budeš sťahovať na západ? Či nebodaj zostaneš v Česku?
prirovnanie hodne pelevolica. nesklamal si kacery a zadnice to je to v com sa vyznate.
Cize protiargument ziadny … as expected.
Doporučuji Nový Zéland
…letmo sem hodim dalsiu ukazku zapadnych hodnot, ktore miestni progresivci tak radi uctievaju:
Bože, víš jak fungují tajný služby?
naco chces protiargument? ja ti ho dam, ale musi to mat nejaky zmysel. To ze vyplakavas, ze @Max_is_faster_than_you si zanadaval nie je moj problem.
zamienas si pracu tajnych sluzieb cize politicke a ekonomicke zaujmy mocnosti so spolocenskymi hodnotami.
Pozri sa, ja som ti tu postol realny fakt o tom, ako sa intelektualne spravaju niektori z volicov Korcoka naproti tvojej nicim nepodlozenej domienke o volicoch Pellegriniho. Upozornil som tak na fakt, ze to co vycitas volicom Pelleho ti na volicoch Korcoka vonkoncom neprekaza a ty si sa nezmohol okrem urazok na jediny argument. Stale o nich hovoris a pritom ziadny si (okrem svojich domienok, ktore sa tu snazis prezentovat ako fakty) neposkytol. Reagujes presne ako besny pes, ked ho zazenu do kuta. Len stekas.
Prosim ta bud taky laskavy a neplet sa do niecoho, comu nerozumies.
A pre koho tie tajne sluzby pracuju? Takto si ty predstavujes rovnocenne partnerstvo? Preco EU nikdy neodpocuvala USA? Ta nema svoje politicke a eokonomicke zaujmy?
uz len tebe to bude niekto na nos vesat koho odpocuvaju francuzske ci britske tajne sluzby… o tomto sa nema zmysel bavit.
Pil si? Ako sa sprava nam nazorne predviedol v prispevku, ktory rozputal cele toto “politicke sialenstvo”.
Alebo to chces popriet? Clovece, toto bolo lacne aj na teba.
Od toho jsi expert hlavně ty a je to vidět
Vies ot tom presne rovnake h.o.v.n.o ako ja. Ja som ti a pripomim opat raz predostrel fakt. Ty? ZASE NIC!!!