LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Si ho vyzliekol donaha teraz. :joy:

Tam mají Honza s Ježkem asi 500 zpráv.
Psali si tam milostný dopisy.

3 Likes

vidim :smiley: 15znakov

Tam se to nepocitalo. To byly vlastne jen jednovetne vymeny nazoru. Tohle je proti tomu konstruktivni vecna diskuze. :grinning:

A kedy sa teda budeš sťahovať na západ? Či nebodaj zostaneš v Česku?

prirovnanie hodne pelevolica. nesklamal si :+1: kacery a zadnice to je to v com sa vyznate.

1 Like

Cize protiargument ziadny … as expected. :clap:

2 Likes

Doporučuji Nový Zéland

…letmo sem hodim dalsiu ukazku zapadnych hodnot, ktore miestni progresivci tak radi uctievaju:

1 Like

Bože, víš jak fungují tajný služby? :grinning:

naco chces protiargument? ja ti ho dam, ale musi to mat nejaky zmysel. To ze vyplakavas, ze @Max_is_faster_than_you si zanadaval nie je moj problem.

zamienas si pracu tajnych sluzieb cize politicke a ekonomicke zaujmy mocnosti so spolocenskymi hodnotami.

Pozri sa, ja som ti tu postol realny fakt o tom, ako sa intelektualne spravaju niektori z volicov Korcoka naproti tvojej nicim nepodlozenej domienke o volicoch Pellegriniho. Upozornil som tak na fakt, ze to co vycitas volicom Pelleho ti na volicoch Korcoka vonkoncom neprekaza a ty si sa nezmohol okrem urazok na jediny argument. Stale o nich hovoris a pritom ziadny si (okrem svojich domienok, ktore sa tu snazis prezentovat ako fakty) neposkytol. Reagujes presne ako besny pes, ked ho zazenu do kuta. Len stekas.

2 Likes

co ty vies ako sa @Max_is_faster_than_you sprava? poznas ho?

Prosim ta bud taky laskavy a neplet sa do niecoho, comu nerozumies.

2 Likes

A pre koho tie tajne sluzby pracuju? Takto si ty predstavujes rovnocenne partnerstvo? Preco EU nikdy neodpocuvala USA? Ta nema svoje politicke a eokonomicke zaujmy?

uz len tebe to bude niekto na nos vesat koho odpocuvaju francuzske ci britske tajne sluzby… o tomto sa nema zmysel bavit.

1 Like

Pil si? Ako sa sprava nam nazorne predviedol v prispevku, ktory rozputal cele toto “politicke sialenstvo”.

Alebo to chces popriet? Clovece, toto bolo lacne aj na teba.

2 Likes

Od toho jsi expert hlavně ty a je to vidět :joy:

Vies ot tom presne rovnake h.o.v.n.o ako ja. Ja som ti a pripomim opat raz predostrel fakt. Ty? ZASE NIC!!!