LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Lenze ty sa divas len na jednu stranu a neoverujes si fakty.

1 Like

nn toto myslim vazne, pisat, ze US nema war crimes je trufale

1 Like

A kde jsem to psal? Psal jsem něco jiného, když se tu o USA psalp, jak vyvolavaji války a zabírají území

Proč by Ferdu zajímala fakta? Píše o podpoře EU skrz válku, basic otatka: Proč nevypadne Rusko z Ukrajiny a nezaplatí válečný reparace a je po válce

Já se nechci vydat ani do Ruska, ani na Ukrajinu.
A věř, že nepřeji nikomu, aby tam musel jít.

To jsem asi misnul, to píše kde?

Ono jestli jsi si rozkliknul ten Ferdův odkaz, tak musíš uznat, že to je až extrémně tendenční anti USA článek. USA má v historii spoustu problémů ale očividně pro někoho stačí aby USA existovaly a proto můžou za všechno zlo na světě

1 Like

Nemajú na to dôvod. Každé zobrazenie stránky je dobré. Ak si ešte vypnú užívatelia blokovanie reklamy a trackerov, podporujú tým vlastne prevádzku webu :slight_smile:

2 Likes

v podstate je to tu taky privatny discort vzhladom nato kolko ludi sem prispieva. 10 aktivnych a do 30 sporadickych.

2 Likes

Já bych rád porovnával všechny fakty, ale když je propaganda vždy pouze z jedné strany, tak skutečné informace se dozvíme až po válce.

ja som to z toho pochopil takto no

jasne, je to komplexna tema, ale nejde hovorit, ze ani us ani russko ani nikto z menovanych vyssie nema v nicom prsty, mne slo len o tento point :smiley:

v otazke russko vs usa nemam ziadnu stranu lebo ziadna neni spravna

1 Like

Můžeš napsat co je v tom výčtu lživé, nebo jinak nepravdivé?
Nejsem tak zdatný, abych znal celé americké dějiny, tak si nechám poradit.

ty vazne veris, ze propaganda je len z jednej strany? Ak je teda len z jednej strany, z ktorej je podla teba? Zo strany kde nepohodlnych zurnalistov posielaju do lagru za polarny kruh (v tom lepsom pripade), alebo zo strany kde je defacto informacny bordel a kazdy si moze napisat co sa mu zapaci?

1 Like

Ok Ferdo, ja to chapu a je to pekne od tebe. Ja nejsem ten kdo by te presvedcoval.

Nicmene pouzivam jeden primer. Kazdy at si z toho vezme co chce.

Kdyz na sebe rvou dva sousedi pres plot, klidne si muzes rict, co je mi do toho.

Kdyz se potkaj na ulici a zacnou se rvat mezi sebou, muzes na ne zakricet nechte toho, nebo je odtrhnout, to je na tobe.

Ale kdyz vidis jak jeden z nich preskocil plot a sape se na toho druheho, pak by jsi, spolu s ostatnima, mel toho co preskocil ten plot hodne rychle vypakovat zpet. A je jedno jakej on mel duvod, ze prej ten druhej mlatil svojj zenu a zakazoval ji chodit ven a treba byl hubatej na svoje deti.

Protoze nikdy nevis, co se tomu skokanovi nebude libit na tobe. A urcite nechces, aby preskakoval tvuj plot a zacal te tam mlatit, protoze se mu nelibi jak se chovas ke svoji rodine, nebo kam jedes na dovolenou.

Bohuzel nekteri jsou tak silni, ze holt je pres ten plot nevytahnes, nebo se proste bojis. Tak ti nezbyva, nez koupit cinky a dat je tomu napadenemu, at poradne zaposiluje, aby dotycneho hodil zpatky za plot sam.

4 Likes

Je tu viac tých menej aktívnych. A slušne rastú:

2 Likes

Jenže tady to bylo trochu jinak.
V tomto případě EU a další popichovali jednoho souseda, aby spory vyvolával.
Pro příklad si můžeš vzít rodinu které poroučí jedna tchýně.

Ja bych rekl Ferdo, ze co se toho tyce, bude to tak nejak vyrovnane.

Aspon me to tak prijde. Vime pro, i proti. Jedni trestaji podporu valky ( u nas), jinde trestaji kritiku, nebo odpor proti valce ( v Rusku).

Velmi podobne. Jen si vybrat, co je mi blizsi.

1 Like

No vidis, mam na to jiny nazor, ale i kdybych prijal ten tvuj, furt si nemyslim, ze ma Rus pravo preskakovat cizi ploty a fackovat mi tchyni.

Protoze vis Ferdo, podle me ma Rus nejen tu tchyni, ale i tchana, zetaka a snachu. A vsichni popichuji a rozdmychavaji spory. A nejak jsem si nevsiml, ze by k nemu nekdo skakal pres plot.

4 Likes

Z východu vždycky jen sluníčko.
Říkával nám mistr :grin::+1:

…a zaroven velmi primitivne. Kazdemu podla jeho gusta.

1 Like