LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Jde o stranu :pinched_fingers: :man_shrugging:

1 Like

ja by som to povedal takto - vadi mi ked niekto odhodi na ulici spak a vadi mi ak niekto vyleje tonu opotrebovaneho oleja do rieky. Vadia mi obe veci, ale nevadia mi rovnakou mierou.

1 Like

Samozřejmě, že jde o to, že já něco a ne o obsah

takze ty veris tomu co prichadza z ruskych zdrojov…

2 Likes

Existuje celá řada renomovaných psychologických studií kdy pokud do izolované skupiny mnoha chytrých a kultivovanych lidí dáte jednoho idiota, vždycky po určitém čase vyjde kompletní skupina idiotů.
Nikdy a to NIKDY zdůrazňuji, nevyjde skupina chytrých a kultivovaných lidí.
To je odborná paralela k tomuto fóru, proto taky skoro každý den uvažuji že sem přestanu chodit.

No a v tomhle je ten problem. Ve skutecnosti je to bohuzel obracene.

Nemci uznali, ze to udelali oni a taky se za to verejne kali a omlouvali. Nemci za tim sice udelali tlustou caru, ale nikdy nezpochybnovali svoji vinu. Myslim, ze to prijde, ale uvidime.

Kdyz to ale srovnam treba s Rusy. Tak ti to prave rozdelene maji hezky. Zlociny pachal Sovetsky svaz, druhou svetovou valku vyhralo Rusko. Gulagy stavel Sovetsky svaz, do vesmiru letalo Rusko.

Ale i to uz se pomalu meni. Nejaka genocidka sem, nejaka tam, vzdyt si to ty narody zaslouzi. Kazdej ma ve skrini nejakeho toho kostlivce.

Rusko není oběť. Přesněji jediná oběť.
Obětí jsou všichni nevinní lidé, kteří válku nevyvolali a je jedno jestli to je Rus, Ukrajinec, Čech, Slovák, Maďar, nebo Eurounionista.

Nepytam sa co ti vadi viac, tam je logicke, ze nieco ti moze vadit viac a nieco menej. Uplne jednoducha otazka - Vadila ti nominacia Lipsica na specialneho prokuratora?

Vies na to odpvoedat ano/nie?

Ale uz vam vazne yebe? Všetkým? Chodte do <>…

@Admin poprosim ban na 3 dni pre vsetkych politických spamerov… Vdaka

Klasický německý extrémismus, který se táhne celou jejich historií.
Židi jim skoupěj obchoďáky, ale Němci nepřijmou zákon o nějaké dominanci v obchodu, ale rozhodnou se je vyvraždit.
V Japonsku po zemětřesení a tsunami lehce bouchne elektrárna, ale Němci neudělají nějaké revize a kontrolu geologie, ale všechny jaderky zavřou.
V Sýrii vyvražďují křesťany a jezídy, ale Němci nepřijmou jenom je, ale úplně všechny včetně islamistů.
Když kapitalisti nespravedlivě odměňují tak Němci nezaloží odbory, ale vymyslí marxismus, komunismus a znárodnění.
A tak by se dalo pokračovat skoro donekonečna

1 Like

v kontexte toho co robi a co robil a ako prokuraturu viedol mi nevadi. Ak ten co odhadzuje spaky na ulici zabrani aby sa vylieval olej do rieky tak je to u mna win.

No pararela k tomu to foru to neni, protoze nejsme izolovana skupina.

A co se tyce tech psychologickych studii, mas pravdu, krome jednoho. Ty skupiny jsou male. A ani tam nemusis davat blba, oni zblbnou sami.

Ono totiz u opravdu velikych skupin to nefunguje. Proto mame civilizace a pravidla a janevim co jeste.

Protoze ono kupodivu se asocialni chovani a debilita nejevi jako nejvodnejsi forma k preziti. Kratkodobe asi bude mit skupina asocialnich jedincu, hledicich jen na svuj prospech vyhodu. Ale v dlouhodobem horizontu, tak nejak chcipnou hlady. Protoze vsichni si sezerou zasoby obili, s tim, at setbu na pristi rok usetri ten vedle.

Ak Gaspar bude viest SIS dobre a ukaze sa ako schopny, napises toto potom aj o nom, ze koniec koncov ti nevadila ani jeho samotna nominacia, kedze nakoniec bol v danej pozicii dobry?

Je to mas pravdu, jsou tak trosku moc hrr, to je pravda. Hezky napsane. Sice se asi v nazoru na svetorad neshodnem, ale tohle je vystizne. :+1:

Ban se dává jen urazkam za hranu.

Uz ti aj chybaju miestne orgie nad Alonsom pri tejto vsetkej politike, ze? :sweat_smile:

Dobrý :slightly_smiling_face:

nejde mi to odeslat, asi se tu nesmí chválit

A komu mám věřit? EU, která tuhle válku, kterou nemůže nikdo vyhrát podporuje?
Rozumný člověk se dívá na obě strany. Jedním směrem se vydávají pouze ovce.

Ferdo, kazdy se muze vydat jen jednim smerem.

Stare cinske prislovy rika.

Nevim jestli je lepsi jit vlevo, nebo vpravo, ale na jisto vim, ze je spatne jit uprostred. Protoze drive ci pozdeji te srazi dvoukolak. :wink:

4 Likes

povedal som, ze jeho nominacia je vazne znepokojiva. Ano ak sa ukaze, ze je dobry, cestny a kompetentny tak bude mat moje sympatie. Nechapem tieto skolkarske narazky. Samozrejme nevsadil by som na takyto vyvoj ani znosene topanky.

2 Likes