LIVE: Veľká cena Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

5 Likes

ma sa dobre :smiley:

1 Like

https://x.com/startonpole/status/1777017357296189805
Horny is back

1 Like

Už si vybírá další oběť, když to je beztrestné? :slight_smile: :smiley:

1 Like

Honda? Mike Crack v ohrození? A kruh sa uzavrie :slight_smile:

Crack nebo Krack? :thinking:

takze ked otmar dojde s5 do Astonu tak alonso odtial odide? :thinking: do Mercu? na Rok??

“im a simple man”

1 Like

Už to zase mapuje :grinning:

Boha, autocorrect. Písal som pred tým osobnému dealerovi.

3 Likes

Tak to se dá pochopit. Ještě, že si neposlal nějakou fotku jinam, než si chtěl

Moja WA leaks by som vo firme ustál. Už viem ako :slight_smile:

2 Likes

Neviděl jsem závod. Hezky jsem si přispal. :slight_smile: :smiley:

1 Like

pozri si aspon hajlajty :+1:

Nic takoveho jsem nenapsal. To je veliky problem dneska, promin, ale lidi nectou, jen zacnou a pak si promitnout na co chteji odpovedet. Nicmen i ja se kolikrat musim k textu vracet.

Ja napsal:

Nic o tom ze si vyberes jsem nepsal.

A obavam se, ze cas kdy se dalo nejak si vybrat, je davno davno pryc. Mozna si jeste muzeme vybrat, ze nebudeme v EU, nebo v NATO. Ale na to, kdo tu bude vladnout si budeme muset pockat.

A ano Britanie je pekny priklad, jenze jak dlouho trvalo britske dominium? Kolik generaci? A zeme a rise josu stale vetsi a vetsi, je stale obtiznejsi byt malou nezavislou zemi.

Tohle uz se podle me nikdy nestane. Mozna tak po jadernem holokaustu:

Pro neznale techto dejin (nemusime znat vsechno). Nezavisle nemecke zeme pred sjednocenim.

Edit po upozorneni @Bretnix, jedna se o mapku statu svate rise rimske z roku1648 zaniknuvsi poNapolenove intermezu v dejinach Evropy.

Ja že tam kde sa fandí MCL😀. Sorry. Viem ako to myslíš

1 Like

Ale to se nevylucuje. :grin: Dneska Lando chudak. Mel byt na bedne, byl stejne rychlej, neli rychlejsi nez Sainz. Skoda. Fandili jsme mu s kamosem. A nadavali na McLaren.

1 Like

Hele, Svatá říše římská… :slightly_smiling_face: Z doby, kdy Prusko sebralo Marii Terezii Slezsko (nebo pozdější, ale ještě před trojím dělení Polska).

No, píšeš tam “budeš mít”…

Ale dobře, asi je to míněno tak, že vítězové hry o trůny rozhodnou a já v tom budu muset žít.

To máš pravdu, v jednom takovém systému (Aristotelově upadlé demokracii) musím žít.

Bude ten druhý (pro mě) lepší?

Z oportunismu jsem vždycky propadal, takže asi ne.

Ale chápu ten implicitní dovětek: bojuj za to, co tu je.

Hm…

Ne ne ne, před sjednocením by to byl Německý spolek, nikoli SŘŘ. Ta zanikla v roce 1806 (Napoleon), ale to už na mapě přestalo figurovat Polsko. Sjednocování Německa zahájil až Bismarck (nechám bokem pokus z let 1848/49).

Lepší řešit politiku než sebe navzájem :smiley:

3 Likes