Už si vybírá další oběť, když to je beztrestné?
Honda? Mike Crack v ohrození? A kruh sa uzavrie
Crack nebo Krack?
takze ked otmar dojde s5 do Astonu tak alonso odtial odide? do Mercu? na Rok??
“im a simple man”
Už to zase mapuje
Boha, autocorrect. Písal som pred tým osobnému dealerovi.
Tak to se dá pochopit. Ještě, že si neposlal nějakou fotku jinam, než si chtěl
Moja WA leaks by som vo firme ustál. Už viem ako
Neviděl jsem závod. Hezky jsem si přispal.
pozri si aspon hajlajty
Nic takoveho jsem nenapsal. To je veliky problem dneska, promin, ale lidi nectou, jen zacnou a pak si promitnout na co chteji odpovedet. Nicmen i ja se kolikrat musim k textu vracet.
Ja napsal:
Nic o tom ze si vyberes jsem nepsal.
A obavam se, ze cas kdy se dalo nejak si vybrat, je davno davno pryc. Mozna si jeste muzeme vybrat, ze nebudeme v EU, nebo v NATO. Ale na to, kdo tu bude vladnout si budeme muset pockat.
A ano Britanie je pekny priklad, jenze jak dlouho trvalo britske dominium? Kolik generaci? A zeme a rise josu stale vetsi a vetsi, je stale obtiznejsi byt malou nezavislou zemi.
Tohle uz se podle me nikdy nestane. Mozna tak po jadernem holokaustu:
Pro neznale techto dejin (nemusime znat vsechno). Nezavisle nemecke zeme pred sjednocenim.
Edit po upozorneni @Bretnix, jedna se o mapku statu svate rise rimske z roku1648 zaniknuvsi poNapolenove intermezu v dejinach Evropy.
Ja že tam kde sa fandí MCL😀. Sorry. Viem ako to myslíš
Ale to se nevylucuje. Dneska Lando chudak. Mel byt na bedne, byl stejne rychlej, neli rychlejsi nez Sainz. Skoda. Fandili jsme mu s kamosem. A nadavali na McLaren.
Hele, Svatá říše římská… Z doby, kdy Prusko sebralo Marii Terezii Slezsko (nebo pozdější, ale ještě před trojím dělení Polska).
No, píšeš tam “budeš mít”…
Ale dobře, asi je to míněno tak, že vítězové hry o trůny rozhodnou a já v tom budu muset žít.
To máš pravdu, v jednom takovém systému (Aristotelově upadlé demokracii) musím žít.
Bude ten druhý (pro mě) lepší?
Z oportunismu jsem vždycky propadal, takže asi ne.
Ale chápu ten implicitní dovětek: bojuj za to, co tu je.
Hm…
Ne ne ne, před sjednocením by to byl Německý spolek, nikoli SŘŘ. Ta zanikla v roce 1806 (Napoleon), ale to už na mapě přestalo figurovat Polsko. Sjednocování Německa zahájil až Bismarck (nechám bokem pokus z let 1848/49).
Lepší řešit politiku než sebe navzájem