Toto zaznelo aj u mňa počas posledného SC:
Klasicky Brouk Pytlik, dneska jsme se o nem bavili, ticho
Praveze podla mna nechceli dat diplomaticky trest a preto cakali, realne na viac ako 5s to fakt nebolo
Ono to nebolo na nic dokonca, podla jazdeckych standardov ak ma jazdec ktory utoci zvnutra nos aspon pri zrkadlach braniaceho, tak mu musi nechat nejaky priestor, čo russell nenechal
Prečo teda čakali? Veď keď to bolo na trest a nechceli dať len diplomatický, tak ho mali dať hneď, nie?
Od minulej sezóny sa už väčšinou dáva 10 sekúnd, lebo 5s bolo fakt málo a často sa to oplatilo.
Dík
Tak je dobrý, že Stroll svým výkonem potvrdil Alonsova slova, že mají auto na pódium.
Z posledního místa dobrý výkon, Max by s tím autem nepochybně vyhrál.
No lebo russell stracal tolko, že to vyzeralo realne ze ani 10s nebude stacit
Panove diky za spolecnost, hezky zbytek vikendu, bylo to faajn
Podle mě bys s tím Strollem měl přestat, nebo kde jsi byl včera, když to rozbil v Q, když mohl startovat v top 10?
cakal som na preteky lebo body sa rozdavaju v nedelu
Za to, že Russell ve vysílačce brečel.
Né vážně, za mě ostrý souboj ale za mě okej. Mělo by to projít.
Jo ty jsi čekal na oportismus, abys mohl jet tu svojí pravdu o Strollovi. Ok, předpokládám, že když v dalších 3 závodech dostane Stroll zase naloženo, tak nebudeš o tom mluvit, ale vytáhenš to, jen, když tam bdue random výsledek.
Ten Leclercov manever pol spickovy. George mu nenechal ziadne, mozno bol aj trocha prekvapeny, Charles musel za bielu ciaru, inak by prislo ku kolizii.
bacha, odtial neni uniku
Nech je být, když pominu tu neschopnost stratégů s Alonsem, tak skvělej závod. Je to dobrý, ten stratég stejně dostane kopačky, to nemůže ustát.
Brown teraz uz rozmysla ako undercutne piastriho nasledujuce 4 preteky aby to vykompenzoval
Zelená šlechta zapomíná, že Alonso ztratil hned na startu tři pozice.