Aha okej ukáž mi ktorý nováčik porazil úradujúceho majstra sveta na domácej trati a potom sa môžme baviť na čo Hadjar mal a na čo nemal a čím sklamal
Oscar Landa utavil
Pockat to akoze najslabsi jazdec na gride startoval z posledneho miesta v rovnakom aute ako alonso a dal to na P7 pred neho?
Nebo Lando neumí šetřit techniku.
Navíc u Strolla viděli ty data, když brzo přezul z medium na hardy jako první stop. A Alonsa tam nechali zaseknutýho, když tam byla šance na top 5, prostě AM zatím zajímá, aby se dostal Stroll dopředu. Na Alonsa se zas zapomnělo
Porovnateľné chyby. Obaja spôsobili neúmyselnú kolíziu. Dôsledky by sa trestať nemali.
Ale ak sa ukáže, že Leclerc predbiehal mimo trať, tak by mal dostať +10s a keďže si ich nemá ako odpykať, tak by mal dostať +3 miesta na štarte o týždeň (rovnako ako Max po Monze 21).
Ide len o fialove minisektory
Prosím, ale hned!!! Fakt je otázkou jen to zda je tak neschopný svou neschopností nebo naschvál.
Se Strollem umí ze zadních pozic zázraky když je zavod trochu divočejší. S Alonsem neumí nic. To že ho musel dneska ještě pustit, když si vzpomenu, že Stroll mu nedeokazal ani minulý rok vratit pozici, je ve své podstatě strašně potupující. Alonso musí skřípat zubama.
Počkat, jakože Stroll startoval 19, když Alo startoval v top 10 se stejnou technikou, jak to?
“Strategické tlačenie Strolla” is the new “Helmutov gombík”.
Hadjar si to dneska odkrouzil, nevim co vic napsat.
Je to tak, bylo vidět že na hardech to tam dává v mnohem lepších časech než tam nechat Alonsa v uvíznutém vláčku. Fakt tomu nerozumím proč to pro Strolla dělaj a pro Alonsa ne. To není normální.
Inak Piastri je tretí jazdec v tejto ére po Maxovi a Leclercovi, čo má nejaký Grand Chelem
Táto odpoveď ti hádam bude stačiť:
Sektor nevím, ale hláška “Jsem v provozu, udělejte něco,” by měla vstoupit do dějin. Ale Alonso je takový trochu lepší Stroll, takže se tolik zase neděje.
Koukám, že místní šlichta zase neunese komentáře k F1 a začnou vadit i vysokoškoslký tituly. No nic, je čas jít, než tu Triper začne zase lákaz z lidí peníze
Se mi nezobrazuje
Jedna z největších výhod prostého “mechanika” tady na fóru…
No pro tebe by to tam vstoupit mohlo, protože F1 nerozumíš a nechápeš jak to funguje. Od Alonsa normální request na trati kde se těžko předjíždí.