LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Len chorá hlava môže toto napísať. Ale to my už dávno vieme, že ty chorú hlavičku z Russella a Antonelliho máš a ja som jediný, kto ti to tu otvorene napíše.

Samozrejme nájde sa pár zelených šimpanzov, ktorí ma za to budú kritizovať, ale to nikoho nezaujíma.

5 Likes

Smutný príbeh jednej “fanúšičky” F1…

Tak to vypadá, keď dajú volant mladým priskoro.

tu uz je uplne vsetko, to je jak supermarket na bizarnosti a d3bilitu

3 Likes

Anotnelli zase opakuje torpédo? @spineIesssheep to je na další dokument

1 Like

Ešte aby Wolff nehľadal na jednu sezónu nejaký swap Antonelli za niekoho v zákazníckom tíme. Ten ešte fakt nie je pripravený na boj o popredné priečky.

Šak si si to prial. Gilles či Senna sa tiež parkrát zrazili a nezvládli to. Mladý to tiež tak dal, tak snáď nebudeme posudzovať len podľa toho ako to dopadne nie? Keď sa rúbe les, lietajú triesky.

Podľa mňa to bola samozrejme dosť veľká chyba, ale tak buď jedno alebo druhé.

5 Likes

A presne teraz ešte dajú Lec náhodou penalizáciu a bude ju mať v Monze. Čo už bude fakt smiešne

1 Like

Už sa teším na memečka Leclerca na stoličke. :joy:

5 Likes

Však Kimi to posral stalo sa. Nech dostane 25 stop go ako kedysi a ide sa ďalej

1 Like

Co k tomu dodat. :upside_down_face:

1 Like

to není na 25s stop and go. Ani náhodou

2 Likes

Teď to bude zajímavější vepředu. Max na červených se může před Landa dostat a času do konce už moc nebude.

Nechaj ju, malo by nám jej byť trochu ľúto vlastne

4 Likes

Kimi to zial opat novacikovsky zbabral, Charlesa mi je luto.

Ale luto mi je aj Hadjara, takto prisiel asi o slusnu sancu na podium, kedze Max ktory celu VC jazdi s makksimi pneu ako zvysok cela, ma vdaka obom SC rovnaky pocet pitov…

1 Like

Kam sa mal Leclerc uhnúť ešte viac? Minimálne na stop and go to je. Charles bol skoro úplne mimo trate

LEC to je smutny pribeh, jak dlouho je v F1 a takovou chybu udelat, to se musi videt :sneezing_face:

1 Like

Nie ja prajem Charlesovi že to dnes nedokončil

Karma je z darma

Siel ako hulvát

Tak šiel aj niekto iný ako hulvát

Toto fórum by povedalo,ze mal predvídať

1 Like

Při záběru zhora mi to připadalo jako pokus o vraždu. :grin:

2 Likes

10s, to je jednoznacne trest za nasledok.