LIVE: Veľká cena Holandska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Protože mu Russel nenechal místo…

Nehledě na to, že předjetí bylo na trati.

Nie, Charles bojuje ako lev. Tak ako by mal bojovať každý pilot v F1. Dnes by mal dostať trest, ale to nevadí, toto sú súboje aké chcem vidieť. Nie krúženie na istotu a predbiehanie len na rovinke s DRS v rýchlejšom aute.

15-20 rokov dozadu sa bojovalo jedine takto.

6 Likes

napisat, ze bol za bielou ciarou je alibisticke

Hadjar má celkom zarobené na pódium. Max bude musieť do boxov alebo mu výrazne odpadnú mediumky a Isack bude mať šancu. :+1:

chudak, bude promovany do Acka

1 Like

Skôr by mohli Maxa povýšiť do Bčka, nech vidíme potenciál v rukách top pilota.

Koukam, Hamiltona neplati za prescasy, tak zase sel z hriste driv. :smiley:

Kiks očividne zastupuje Russella tu na fóre vo vyplakávaní. Kukaj radšej na závod. Sa opakuješ papagáj.

Nerozumiem, co sa teraz Russellovi vycita. Podla mna bol Leclercov manever dobry, na inej trati by som to mozno videl inak, ale v Zandvoorte sa to bez ostrych laktov velmi neda. Ale ked bol Leclerc mimo trate a bol tam aj kontakt, tak je snad pochopitelne, ze mu Russell za to nezatlieska.

3 Likes

Kontakt tam byl protože ho Russel vytlačil…proto nemá co brečet :grin:

Vyzera to tak,ze Charlesovo prave zadne neopustilo trat. Ak ho budu trestat,tak asi za mierny tukes. Zial v dnesnych karbonovych casoch sa to lame jedna radost a “triesky” lietaju hlava nehlava.:slightly_smiling_face:

1 Like

Nevytlačil, kdyby vytlačil, tak by byl ve štěrku.

„Ferrari News” znie v tomto smere velmi objektivne.

Každopádne bol asi mimo trate.

tak a mame hotovo

2 Likes

No nazdar! Bez dalšího komentáře…

2 Likes

A uz je to jedno…

To by bola dobrá otázka, keby bohužiaľ už aspoň 80% najväčších prispievateľov fóra nepísalo podľa toho o akého jazdca ide. :roll_eyes:

Pozri, podľa mňa by Charles nemal dostať penalizáciu ani keď vezmeme do úvahy Zandvoort.

INÁ vec je, že ako už to tam pustil, tak bol tak trochu na milosti-nemilosti od Russella, ktorý to tam (ešte potom checknem onboard) podľa mňa trochu zrovnal, lebo zatočiť ako normálne, tak sa určite zrazia komplet a potom by sa tu fňukalo.

Takže po jazdeckej…a sotva som to dopísal, Kimi to tak neurobil a výsledok tu máme. :v:

1 Like

Výborne. . . . . .