LIVE: Veľká cena Francúzska 2022 | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes pochybil Leclerc a bola to mimoriadne hlupa chyba, no treba povedat, ze je to dosledkom toho, ze jednoducho nie je dostatocne pripraveny.

Mohlo by to vyzerat inak, keby Ferrari posledne dva roky nepostavilo beznadejny srot a Leclerc mal prilezitost ucit sa bojovat na cele a nebol zo stredu pola priamo vhodeny do horucej vody v podobe vypateho suboja o titul so zocelenym Verstappenom, ktory ma v tomto smere dlhorocne skusenosti.

2 Likes

LEC je nekolikanasobny vitez…ale o titul bojovat zrejme neumi, pokud to nebyl pedal.

1 Like

Vo Ferrari to nemôžu myslieť vážne. Do konca pretekov… Ale aspoň môžu ostatné tímy pripraviť na ďalší SC.

Dlhoročné? Minulý rok bol jeden. O žiadnom ďalšom neviem. O víťazstvá bojoval aj predtým, ale to aj Leclerc v 2019. Skúseností má len o málo menej než Max.

1 Like

Už si trápny. :unamused:

Zhoua Ferrari vypne na dálku a bude SC. :slight_smile:

Nehovorim len o boji o titul. Verstappen od svojho prichodu do RB kazdy rok bojoval o celo. Nie vzdy to boli pravidelne boje o vitazstva, ale vzdy to bol boj o celo- rozumej podia. Od roku 2016 to je pat sezon, kde si mohol zvykat a ucit sa, svoje chyby si odbil v rokoch 2017 a 2018 a potom v roku 2021 bol pripraveny.

Ano Leclerc bojoval o vitazstva v roku 2019, to je jedna sezona. Malo.

Perez je ale posledne preteky pekne jalový, šťastie, že sa Ferrari poráža samo

3 Likes

Vylucene, ze Sainz pojde do konca na zltych. Aj tak nema co ziskat, vsetci jazdci pred nim isli do boxov v rovnakom kole ako on a su na bielych.

1 Like

Inak teraz som si všimol, že Ricciardo zatiaľ jazdí celkom sympaticky a s akceptovateľnou stratou. Po Leclercovi a Hamiltonovi asi najväčšie prekvapenie.

1 Like

Leclerkovi sa to vratilo za Monako zrejme

Akoze Perez prave bojuje so Sainzom, ktory startoval z posledneho miesta…

Zas Sainz sa javil tento víkend lepšie ako Leclerc.

1 Like

myslíš to Monako, kde ho tým pripravil o jasné víťazstvo ?

Ale aj startoval z posledneho miesta.

Latifi už chtěl zamíchat kartami.

4 Likes

A ešte aj bojuje proti svojim stratégom. Dnes ide dobre, Pérez nemá tempo - len nemôže urobiť chybu.

Ferrari ma plan D? Pri ich sikovnosti na boxovom muriku by som cakal, ze o strategii rozhoduje hod mincou, nikdy by som nepovedal, ze si pripravia styri rozne scenare.

Sainz mal šťastie s DRS.

clown