Aha, takže dominance jistá? Já z toho nemám ten pocit, v Jeddah to bylo podobné. Když se podívám na kontrast Miami a Imola, tak z toho zatím moudrý nejsem teda…
A co Saudská? Někdy mám pocit, že fans RBR/Maxe se uvrtali do své pohádky, jak chudák Max má nejhorší monopost a jen to vytahuje.
Nikam, ta 1s totiž nikdy nebyla
Tak doufejme ze to nejen vydrzi, a ze se k Maxovi pridaji i dalsi. George i Charles by si to podle me urcite. A kdyby tam do toho prilitli jeste Carlos a Alex, to by bylo neco.
Na tom samém the race, který psal, že McL bude mít výhodu 0.7s během závodního tempa v Saúdské?
Správny postreh.
- Brzdy McLarenu nebolo ťažké skopírovať a súperi sa vďaka tomu dotiahli.
- McLarenu bolo potichu niečo zakázané.
- McLaren netrafil nastavenia tak ako inokedy.
- Podmienky a trať viac sadli súperom, respektíve zmazali výhodu McLarenu.
Uvidíme v najbližších týždňoch, aj keď nám do toho už zasiahne aj zákaz flexi predných krídel, tak to bude skreslené.
Inak Horner už bol vyhodený?
Celkom blbé vyhadzovať šéfa tímu, ktorý zaslúžene vyhral.
Dík, snažím se, no…
Ale ano, je zajímavé že jeden závod ztrácíš sekundu na kolo a další závod jsi o nějakou tu desetinu rychlejší. A ne, není to první takový letošní výkyv, takže příště to zase může být vteřina.
Nějak si nemapatuju, že by historicky byly takový výkyvy ve výkonosti
Velký myslitel tvého formátu jistě nebude mít problém pochopit, že na platformě the-Race publikuje řada redaktorů, vesměs s velmi dobrým vhledem do dění v F1, to znamená, že své názory zakládají na určitém vyhodnocování reality. To se ovšem v F1 dynamicky mění, navíc je náročné i pro odborníky, takže nikoho nepřekvapí, že některé názory jsou korigovány a na jiných neexistuje shoda. Odkazem na the-Race jsem nechtěl sdělit nic jiného než to, že názor, který zastávám, není ojedinělý. Zjevně existují i jiní lidé, kteří si v této záležitosti myslí totéž, a nejsou fanoušky týmu Red Bull.
That´s all.
Tak očividne sme sa tento roku znovu vrátili k tomu, že v špinavom vzduchu sa nedá prenasledovať a tým pádom sa ťažko predbieha. Čistý vzduch je 50% úspechu a riadne skresáva rozdiely medzi výkonom monopostov