Ja by som na Oscarovom mieste dnes timovu reziu s radostou prijal, najma vzhladom na vykonnostne trendy z poslednych vikendov. Max sa momentalne javi ako podstatne nebezpecnejsi super ako Lando, bez ohladu na stav v sampionate. Landa ma Oscar momentalne v hrsti a dari sa mu ho zdolavat aj pocas vikendov, kde je Lando rychlejsi, ako naposledy v Miami. Aj dnes sa Lando pred Oscarom ocitol vdaka Oscarovej zlej strategii a zaspanemu startu, inak by ho mal Oscar zase pod kontrolou.
Max je ovela chladnokrvnejsi super a pri vsetkej ucte je tam pomerne velka istota, ze s konurencieschopnou technikou Oscara zdola. Preto by som na Oscarovom mieste urcite uprednostnil sancu, ze Norris Verstappena v zavere pretekov predbehne, pred tak ci tak mizivou nadejou udrzat si druhe miesto. A navyse by zostal pocit, ze Piastri Norrisovi pripadne drubhe miesto alebo vitazstvo prepustil, kym takto sa Norris presadil v suboji, aj ked nie celkom rovnocennom.
Ale inak celkom dobry point, uz minuly rok mi vyjadrenia McLarenu o tom, ze cielom bol relativne bezvyznamny konstruktersky titul, prisli najma vzhladom na dobru sancu vyhrat ten jazdecky celkom podivne, aj ked som to videl skor ako snahu nepripustit si neuspech.