LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

A nebude to tím, že měl Aston prostě úžasnou kvalifikaci?
A nebyla prostě P5 pozice kam Aston nepatří? Třeba když Ferrari a Kimi vypadli v Q2?
Pak logicky spadli dozadu…

Ale třeba to tím není. :smiley:

3 Likes

@Matti Já bych se nestrefoval ani do strategie McLarenu. S Piastrim se pokusili o undercut. Nečekali, že žluté (normálně by to byla červená směs) budou mít takovou odolnost, notabene v případě Red Bullu. Osobně jsem byl překvapen, jak se Red Bull držel, po převzetí P1 jsem čekal, že to bude podobné drama jako v Japonsku… Větší slabinou plánu bylo, že OP trochu ztrácel v provozu, na druhé straně s každým soupeřem si rychle poradil. Ad situace po regulérním SC, rozhodnutí zůstat na trati bylo podle mého názoru Piastriho. Když už se McLaren rozhodl - dle mého správně - že nebude Piastriho korigovat v jeho ambicích, to znamená ani proti kolegovi, pak je lepší konzistentně se toho držet. Jinak to dopadne jako Ferrari pod Binottem. Ono to byl Max nakonec schopen vyhrát bez ohledu na okolnosti, takže součet P2 a P3 není pro tým žádný debakl. Stále mají špi-č-kové auto + dva piloty na čele šampionátu.

Vývoj závodu - to je nejaký nový nick pre Verstappena?

2 Likes

A kde jsem to tu psal? Asi, někde okolo. Ty tu chceš kopat, když si neviděl ani závod? Bože ty jsi zase chudáček :grinning:

1 Like

To píšeš tomu pravýmu. Ten kdo tu použil vymluvu pro špatnou vykonnost Vettela, že se proti ALonsovi Stroll přestal snažit. xdd Proto ho Alo tak převyšuje…xdd

2 Likes

Nervičky v koncoch Honzíčku. 14:0. :shushing_face:

3 Likes

Jako pokus o vtip dobrý. Stačí se podívat, jak s tím Vettel jezdil, když se loučil.

Ale dobře, nechme ho “v duchodě”, jak píše Hogr. Pointa směřovala jinam, a to k oveččině zaujatosti, protože tentýž výkon jako dnes u FA by u Vettela shodil, ne že ne.

1 Like

Ukoncujem tuto diskusiu, lebo uz stratila aj posledne zvysky akejkolvek konstruktivity.

Len na zaver podotknem, ze za poslednu dobu sa pre teba stala “Alonso-hejterom” velka vacsina uzivatelov (asi len s vynimkou Situsa a spinlesssheep). Za tychto okolnosti by som prehodnotil, ci je naozaj problem v ostatnych alebo v tebe. Je to ako ten vtip, kde manzelka vola manzelovi - “Milacik, davaj si pozor, nejaky id.iot jazdi na dialnici v protismere.” Manzel odpoveda - “Je to ovela horsie. Su ich stovky.”

Pekny zvysok vikendu a oficialne sa vyhlasujem za krala “Alonso-hejterov.”

9 Likes

Kruci, čmajznul jsi mi titul… :wink: Taky jsem chtěl být král něčeho a tohle byla poslední šance. :wink:

Ano, to plati na bezne VC, ale v Imole sa nepredbieha lahko a ten pokus o undercut na uvod bol nezmysel, obzvlast ak McLaren to s pneu vie a pred VC sa ocakavala 1pitova VC.
Vysledok sme videli a hovori za seba, mlieko uz bolo rozliate, za neskorsie konanie uz viacmenej nekritizujem, ale ten undercut bol fail.

Druha vec je, uz to tu niektori myslim pisali, ze RB tu mal take vyborne tempo, ze mozno ani pri spravnej strategii by Oscar nemal sancu, len by McLareny dokoncili v opacnom poradi, ale to uz sa nedozvieme :slight_smile:

Však kde jsem psal, že se RBR bez Neweyho rozpadl? Nebo zase budeš lhát?

1 Like

Mozes byt moj velkovezir.

3 Likes

No já vím že Stroll dojel častěji před Vettelem než obráceně, čísla nepustěj. Myslím že Alonso měl skvělý závěr, no nestačilo to na body, tak to je. Ještě tam uplně nejsou, a Williams je lepší, to vidí i slepej. Ale už nejsou jen otloukánci na chvostu, konečně nějaký krok vpřed po upgrade. Tenhle závod nevím co bych Alonsovi měl vytknout, ani nevím proč by měl jeho výkon někdo hodnotit negativně.

2 Likes

Díky. Tak co podnikneme? Atentát na Fernanda nebo bude stačit kampaň na TikToku?

V pohode, môžeme si za to sami. Treba ich dať hromadne do bloku a potom sa môžu hádať sami medzi sebou tak ako sa tu pred víkendom navážali do seba s Puffom, keď nebolo do koho :smiley:

3 Likes

Ta se vytratila hned, kdy si tu psal o tom, že Alo neždíme z monopostu maximum, nalsedovaný tím, že je zakomplexovaným. To byla konstruktivní diskuze?

2 Likes

Jj, dej si nás do bloku, protože neumíš diskutovat

2 Likes

Ok let’s do the procedure…report and block.” :laughing:
To je nejlepší řešení, když nevíš jak argumentovat ale umíš jen kopat.

2 Likes

Kampan na TikToku bude stacit, small steps first.

1 Like

Byl to trochu vabank pokus, ale kdyby byli konzervativní, umím si představit kritiku “nezkusili nic vymyslet”.