Máš pravdu, seš lotr .
Tak ty si tu taky dneska ukázal komplex vůči Alovi.
Dakujem, ja som gaucovy fanusik, je pekne, ze mas od profesionala ako je Alonso, rovnake naroky, ako od fanusika na diskusnom fore.
Ja mám Alonsa rád, Lewisa nie, takže objektívne toto nezhodnotím. Ale myslím si, že ak by teraz Kimi bol zrazu jednotka v Mercedese tak Russell by mal asi tiež doživotné antipatie
Trochu budu oponovat. Verstappen šel do té situace hodně tvrdě a vystihl ji na centimetr přesně. Tohle chtělo koule. Ad Norris, ten se dneska nenechal zahanbit. S Russellem do toho šel podobně naplno, ani na vteřinu ho nenechal vydechnout. V obou případech to byly krásné momenty.
Poukazem na MV jsem chtěl ale trochu hájit OP, sice měl o něco horší reakci než GR, ale téměř tu P1 uhájil. Ten Verstappenův manévr považuji za hraniční a nemyslím si, že to byla samozřejmost, kterou by zvládl každý.
? Ty si tu do Alonsa kopal za to, že AM nezastavil pod VSC. Jakože chápu, že jsi zakomplexovany, ale tohle už je totálně mimo
Ale panicove by nejradši Hornera odvolali
Antipatie mat moze, ale to nema byt dovod, aby niekoho zhadzoval a nepreukazal respekt. Robil to uz aj smerom k Vettelovi a aj smerom k Hamiltonovi.
Aj Hamilton urcite nemoze Verstappena vystat, ale nepocujem z jeho strany reci o tom, ako vie Verstappen vyhrat iba s najrychlejsim autom. Ale Alonsovi to neberiem, nech si rozprava co chce, v konecnom dosledku je to len ukazkou jeho malosti a nic ine.
Takže pilot může za strtaegii týmu?
Kde som tu do neho kopal za to, ze AM nezastavil pod VSC?
Ako ten komentár smerom k Lewisovi je totálne zbytočný, očividne prekypuje frustrácia
Bohužel to Alonso nedělá jen vůči jiným pilotům, ale i týmům. Chybí mu grácie.
Možno? možno? Takže on nikoho nejmenoval a vy jste tady z toho na větvi?
Alonso dal P5 v kvalifikaci a ani jeden z vás, co tu do něj kopete nebo se zminujete jen v negativních sitiacích, se tady o tom nezmínil, jako by ALonso byl neviditelný. Ted dostal zase kopec smuly a máte pomalu Vánoce. To je taková ubohost…
Alonso si to letos vybírá do sytosti a na tomhle co řekl neni nic zakomplexovaného, imho. Je to pravda.
“Vyborny vykon aj Alonsa a cely Aston Martin, to zlepsenie je enormne.”
Moj vyrok zo vcera.
Kde?
Tady, ve chvíli, kdy se AM propadal oproti těm, co zastavili
Neda mi nevyjadrit smutok z toho, ako maju (nastastie iba par) niektori popri zasluzenej pochvale Maxa, neustalu potrebu navazat sa do konkurencie a znevazovat vsetko. Nie len dnes.
Oscar mal dobry reakcny cas, neurobil chybu, hoci mohol byt tvrdsi a viac strazit Maxa, neriskoval tak, nechce vypadnut a Max bol skratka lepsi a krasne to tam pustil.
Namiesto uzitia si pekneho zavodenia a pochvaly sa musi aj kopat a zvelicovat? Chyba sem, chyba tam, vyskolovanie atd., paradoxne od tych co 3VC tuto sezonu kde Max po starte stratil poziciu o chybach nepisali… Comu to pomaha, kde je rovnaky meter?
Dnes bol po starte lepsi Max, ine VC zas druhi, aj Oscar. Ziadny fail. Normalne, tvrde, ale pekne zavodenie. @Bretnix to napisal vyssie tiez dobre.
Zda sa, ze niektori si nedokazu postrazit fanusikovanie bez toho, aby neprehanali a nenavazali sa do konkurencie…
Kazdopadne fail a skutocne rozhodujuce bola strategia McLarenu, ktora snad horsia uz ani nemohla byt.
Alonso na Astonu jel dnes dobře, hlavně bylo překvapující že po startu se držel Norrise s Russellem, a na konci po restartu skvělé manévry a ještě kolo tak toho Cunodu na bod dal taky. To že se rozhodli zůstat pod VSC na trati, tak to prostě je no Jako nebylo to špatný a dobrý pokrok, byť Williams ukázal že je jasně rychlejší, zejména po těch prvních pitstopech to bylo vidět, navíc s pneu to uměj o dost líp. No je na čem pracovat, ale upgrade byl určitě úspěch.
Ja som ho ale nekritizoval za to, ze sa prepadol poradim, ale za to, ze v porovnani so Strollom nemal z hladiska race pace moc prevahu…ci kde tam vidis kritiku za to, ze sa prepadol?
Z diskusie o Piastriho bezchybnosti si sa uz inak uplne vyvliekol, potom, co som ti postol tvoj vyrok, o ktorom si tvrdil, ze si ho nepovedal?
před pěti minutama si napsal že měl nevydařený vikend.