LIVE: Veľká cena Emilia Romagna 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Máš pravdu, seš lotr :smile: .

Tak ty si tu taky dneska ukázal komplex vůči Alovi.

1 Like

Dakujem, ja som gaucovy fanusik, je pekne, ze mas od profesionala ako je Alonso, rovnake naroky, ako od fanusika na diskusnom fore.

6 Likes

Ja mám Alonsa rád, Lewisa nie, takže objektívne toto nezhodnotím. Ale myslím si, že ak by teraz Kimi bol zrazu jednotka v Mercedese tak Russell by mal asi tiež doživotné antipatie

Trochu budu oponovat. Verstappen šel do té situace hodně tvrdě a vystihl ji na centimetr přesně. Tohle chtělo koule. Ad Norris, ten se dneska nenechal zahanbit. S Russellem do toho šel podobně naplno, ani na vteřinu ho nenechal vydechnout. V obou případech to byly krásné momenty.

Poukazem na MV jsem chtěl ale trochu hájit OP, sice měl o něco horší reakci než GR, ale téměř tu P1 uhájil. Ten Verstappenův manévr považuji za hraniční a nemyslím si, že to byla samozřejmost, kterou by zvládl každý.

5 Likes

? Ty si tu do Alonsa kopal za to, že AM nezastavil pod VSC. Jakože chápu, že jsi zakomplexovany, ale tohle už je totálně mimo

Ale panicove by nejradši Hornera odvolali :grin:

Antipatie mat moze, ale to nema byt dovod, aby niekoho zhadzoval a nepreukazal respekt. Robil to uz aj smerom k Vettelovi a aj smerom k Hamiltonovi.

Aj Hamilton urcite nemoze Verstappena vystat, ale nepocujem z jeho strany reci o tom, ako vie Verstappen vyhrat iba s najrychlejsim autom. Ale Alonsovi to neberiem, nech si rozprava co chce, v konecnom dosledku je to len ukazkou jeho malosti a nic ine.

3 Likes

Takže pilot může za strtaegii týmu?

Kde som tu do neho kopal za to, ze AM nezastavil pod VSC?

Ako ten komentár smerom k Lewisovi je totálne zbytočný, očividne prekypuje frustrácia

4 Likes

Bohužel to Alonso nedělá jen vůči jiným pilotům, ale i týmům. Chybí mu grácie.

Možno? možno? :smiley: Takže on nikoho nejmenoval a vy jste tady z toho na větvi?
Alonso dal P5 v kvalifikaci a ani jeden z vás, co tu do něj kopete nebo se zminujete jen v negativních sitiacích, se tady o tom nezmínil, jako by ALonso byl neviditelný. Ted dostal zase kopec smuly a máte pomalu Vánoce. To je taková ubohost…

Alonso si to letos vybírá do sytosti a na tomhle co řekl neni nic zakomplexovaného, imho. Je to pravda.

1 Like

“Vyborny vykon aj Alonsa a cely Aston Martin, to zlepsenie je enormne.”

Moj vyrok zo vcera.

2 Likes

Kde?

Tady, ve chvíli, kdy se AM propadal oproti těm, co zastavili

Ked máš nula bodov zatial čo kolega Stroll 14b:

2 Likes

Neda mi nevyjadrit smutok z toho, ako maju (nastastie iba par) niektori popri zasluzenej pochvale Maxa, neustalu potrebu navazat sa do konkurencie a znevazovat vsetko. Nie len dnes.

Oscar mal dobry reakcny cas, neurobil chybu, hoci mohol byt tvrdsi a viac strazit Maxa, neriskoval tak, nechce vypadnut a Max bol skratka lepsi a krasne to tam pustil.

Namiesto uzitia si pekneho zavodenia a pochvaly sa musi aj kopat a zvelicovat? Chyba sem, chyba tam, vyskolovanie atd., paradoxne od tych co 3VC tuto sezonu kde Max po starte stratil poziciu o chybach nepisali… Comu to pomaha, kde je rovnaky meter?

Dnes bol po starte lepsi Max, ine VC zas druhi, aj Oscar. Ziadny fail. Normalne, tvrde, ale pekne zavodenie. @Bretnix to napisal vyssie tiez dobre.
Zda sa, ze niektori si nedokazu postrazit fanusikovanie bez toho, aby neprehanali a nenavazali sa do konkurencie…

Kazdopadne fail a skutocne rozhodujuce bola strategia McLarenu, ktora snad horsia uz ani nemohla byt.

3 Likes

Alonso na Astonu jel dnes dobře, hlavně bylo překvapující že po startu se držel Norrise s Russellem, a na konci po restartu skvělé manévry a ještě kolo tak toho Cunodu na bod dal taky. To že se rozhodli zůstat pod VSC na trati, tak to prostě je no :man_shrugging: Jako nebylo to špatný a dobrý pokrok, byť Williams ukázal že je jasně rychlejší, zejména po těch prvních pitstopech to bylo vidět, navíc s pneu to uměj o dost líp. No je na čem pracovat, ale upgrade byl určitě úspěch.

1 Like

Ja som ho ale nekritizoval za to, ze sa prepadol poradim, ale za to, ze v porovnani so Strollom nemal z hladiska race pace moc prevahu…ci kde tam vidis kritiku za to, ze sa prepadol?

Z diskusie o Piastriho bezchybnosti si sa uz inak uplne vyvliekol, potom, co som ti postol tvoj vyrok, o ktorom si tvrdil, ze si ho nepovedal?

před pěti minutama si napsal že měl nevydařený vikend.

1 Like