Vzdyt byl bozskej VSC, jses zhulenej
Nějak tu dneska chybí jeho včerejší fanoušci.
Prial by som Albonovi p3… Ale
Pre Ferrari je pozitivne, ze ich pretekove tempo vyzera byt minimalne lepsie, nez to kvalifikacne. Inak som zvedavy, ci to Antonelli a Hamilton na mediumkach vydrzia bez probemov az do konca.
Hamilton s Adamim sa uz miluju
Nedá, ale i P4 by byl úspěch.
Zelené bríle dole, na upgrady sa budú asi po dnešku triezvejšie pozerať
To je jasný, že ti tu chybím. Já jen, že by bylo dobrý sledovat závod, když AM jako jediní nezatavili. Takže ano, určitě tohle nehraje roli v race pace
Gratulace Maxovi. Super manévr v T1.
Zasloužené vítězství.
Sláva vítězům, čest poraženým.
Lec má šancu na P4, nech ho hned pustia bez zdržania
Sa pozri kde mas stesti a nahodu radsej Janko 12 a 14. Skor stesti a náhoda v Q
Aj tak by som dodal, ze Alonso z hladiska race pace zatial +/- na urovni Strolla, co tiez nie je bohvieaka vizitka. Nejak neverom tomu, ze vyzmykal s auta tych povestnych 110%, ked je ani nie tri sekundy pred Strollom.
Lol, Verstappen vede závod, tak tu chodíš random kopat?
Ano prave ti predbehol Alonsita
Ejha to sú silné vysielačky v zelenom
To bolo krásne od Alonsa
V Miami byl zalezlej a šoupal nohama. Klasika. @Max_is_faster_than_you by mohl měsíc potrénovat a dát Verstappena.
Williams inak klobuk dolu. Tesim sa, je to velky pokrok oproti minulej sezone. Ferrari v zavode celkom ok, no aj tak sklamanie z celeho zaciatku sezony. Verstapen zasluzene vyhra, tu nie je o com.
Najrychlejsi pilot sveta asi potrebuje nieco na ukludnenie Vcera chcel vyhravat, no dnes sa topi vo vlastnych slzach. To je ale saso
Aby Kastrol toho Alíka ještě nedal…
Včera Alonso hrdý na tým, dneska unluckiest driver in the world.
posli tam zivotopis, na slovenskych mudrlantov z for tam cakaju, urcite ta prijmu !