LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Druhý účet a asi 3-4. fórum, ktoré rozkladá. Z predchádzajúcich bol vyštvaný. :clown_face:

Nechci zpochybňova tvé výpočty ale 5 + 0 není 17 :stuck_out_tongue:

Edit: omluva, zapomněl jsem na body za sprint

Díváš se dobře?

Ale ty nemáš druhý účet, tohle je tvůj 6 a byl si na 4 forech, kde ti dali perma ban a potom ti nedovolili další účty jako tady

Dívám. Jestli Ham je taky vyloučený, takže Ferrari má 0 bodů z Číny

To je pravda.
image

1 Like

Honzíku zase si za vola. Keď nechceš spochybňovať, tak nespochybňuj. Aspoň si neurobíš hanbu. :slight_smile:

Ak si náhodou začal sledovať F1 dnes, tak sa ti ospravedlňujem a oznamujem ti, že body sa rozdávajú aj za šprint.

Štvrté fórum, kde si za šaška. :clown_face:

2 Likes

12 bodů má Ferrari za sprint.

1 Like

On šprint nevidel cez slzy, lebo Stroll nakladal Alonsovi. :slight_smile:

2 Likes

Hej hej, toto rozhodne nie je tvoj povodny ucet :slight_smile:

1 Like

Na to jsem zapomněl, díky za připomenutí

1 Like

Není no, ale ty obvinění jsem tu už několikrát vyvracel. Jinak krásný, jak s @Jos_Is_Back do mě jedete, protože vaše mentální kapacita na víc nemá, ale jinak jdete do sebe skrz Norrise. Vaše mozkové buňky musí umírat 10x rychleji, než u běžného člověka

Cože si neviděl?

Ale tak to je u tebe klasika, že nemáš tušení co se děje, ale zasereš tu diskuzi :poop:

Presne tak, preto ked ta ludia obcas stale nazvu Hogarom tak reagujes na to, pretoze rozhodne si to neni ty :slight_smile:

1 Like

Máš důkaz o tom, že je to můj další účet? Nemáš, protože žádný neexistují. Ale jinak měl jsem tu ban v červenci 23 na 30 dní, nebyl jsem tu vůbec. Ale Jos tu dostal perma ban 5x a smrdí tu společně s tebou, tak je tu zásadně něco špatně. A to špatně jste vy dva pro tohle fórum, hezkou neděli :slightly_smiling_face:

I kdyby to byl on, tak tam ban není a účet aktivní taky není, takže v pohodě.
Je tu jiný odborník, který má asi 8 účet a 7 banů, ale je to morální etalon.

1 Like

Presne tak, spojili sme sa proti tebe. Možno sme dokonca multinick.

Mental breakdown je blízko. :joy:

Jeden sa vola Hogar, druhy Hogr, obaja die hard fanusikova Alonsa s uplne rovnakymi pseudoargumentami, rovnakou retorikou, nenavistou voci Vettelovi, nikoho nepresvedci ze to nie je on. A ak sa tu niekto hra na moralny etalon tak je to Hogar :slight_smile: Chce byt chutnučký ako ostatni kazia diskusiu pritom je to práve on ktory zasiera toto forum suverenne najviac zo vsetkych

3 Likes

Máš dôkaz ty o údajných mojich ostatných nickoch? :clown_face:

Však Hogar tu není, nebo si viděl aktivitu na jeho účtě? Ale paranoia slušná :smiley: Ještě tu pokuř Josovi, co tě vedle urážel, protože tvůj komplex je silnější :smiley:

1 Like