Druhý účet a asi 3-4. fórum, ktoré rozkladá. Z predchádzajúcich bol vyštvaný.
Nechci zpochybňova tvé výpočty ale 5 + 0 není 17
Edit: omluva, zapomněl jsem na body za sprint
Díváš se dobře?
Ale ty nemáš druhý účet, tohle je tvůj 6 a byl si na 4 forech, kde ti dali perma ban a potom ti nedovolili další účty jako tady
Dívám. Jestli Ham je taky vyloučený, takže Ferrari má 0 bodů z Číny
To je pravda.
Honzíku zase si za vola. Keď nechceš spochybňovať, tak nespochybňuj. Aspoň si neurobíš hanbu.
Ak si náhodou začal sledovať F1 dnes, tak sa ti ospravedlňujem a oznamujem ti, že body sa rozdávajú aj za šprint.
Štvrté fórum, kde si za šaška.
12 bodů má Ferrari za sprint.
On šprint nevidel cez slzy, lebo Stroll nakladal Alonsovi.
Na to jsem zapomněl, díky za připomenutí
Není no, ale ty obvinění jsem tu už několikrát vyvracel. Jinak krásný, jak s @Jos_Is_Back do mě jedete, protože vaše mentální kapacita na víc nemá, ale jinak jdete do sebe skrz Norrise. Vaše mozkové buňky musí umírat 10x rychleji, než u běžného člověka
Cože si neviděl?
Ale tak to je u tebe klasika, že nemáš tušení co se děje, ale zasereš tu diskuzi
Presne tak, preto ked ta ludia obcas stale nazvu Hogarom tak reagujes na to, pretoze rozhodne si to neni ty
Máš důkaz o tom, že je to můj další účet? Nemáš, protože žádný neexistují. Ale jinak měl jsem tu ban v červenci 23 na 30 dní, nebyl jsem tu vůbec. Ale Jos tu dostal perma ban 5x a smrdí tu společně s tebou, tak je tu zásadně něco špatně. A to špatně jste vy dva pro tohle fórum, hezkou neděli
I kdyby to byl on, tak tam ban není a účet aktivní taky není, takže v pohodě.
Je tu jiný odborník, který má asi 8 účet a 7 banů, ale je to morální etalon.
Presne tak, spojili sme sa proti tebe. Možno sme dokonca multinick.
Mental breakdown je blízko.
Jeden sa vola Hogar, druhy Hogr, obaja die hard fanusikova Alonsa s uplne rovnakymi pseudoargumentami, rovnakou retorikou, nenavistou voci Vettelovi, nikoho nepresvedci ze to nie je on. A ak sa tu niekto hra na moralny etalon tak je to Hogar Chce byt chutnučký ako ostatni kazia diskusiu pritom je to práve on ktory zasiera toto forum suverenne najviac zo vsetkych
Máš dôkaz ty o údajných mojich ostatných nickoch?
Však Hogar tu není, nebo si viděl aktivitu na jeho účtě? Ale paranoia slušná Ještě tu pokuř Josovi, co tě vedle urážel, protože tvůj komplex je silnější