LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nemusel by sa vratit, nechyba mi, bol tam uz dost dlho a nejak tomu uz nemal co dat, svoj prime ma za sebou. Rovnako ako Bottas a Ricciardo.

1 Like

proč si neřekl, že měl Antonelli floor damage?

Pekne rozpísané :slight_smile: , ale takýto mierny štýl ala “pomaly celý svet je proti nim”, to mi dva krát nesedí, ešte stále v tom majú guláš, a treba aby konštantne prešli na nejakú zdravú vlnu, toť vše. :slight_smile:

Stroll is faster than you.

Alo neodjel ani3 kol, přesto je jasné, že by Strollovi naložil 0.8s na kolo

Nechcel som, aby to tak vyznelo, ze su vsetci proti nim. Urcite maju svoje muchy, len mam pocit, ze je to ludmi trosku zvelicene.

1 Like

Leclerc mal front wing damage a Norris mal brake damage. Preco je to podstatne len pri Russellovi?

1 Like

Podstatné je to, že Piastri dnes vyhrál v suchým triku :slight_smile:

1 Like

A čo som písal po Abu Dhabi minulý rok? Pripomeň mi. Koho som označil za DOTD?

Aj dnes to bola povinnosť v dominantnom aute. Zároveň nikto iný nezajazdil niečo extra, čo by stálo za DOTD, tak by som to dal víťaznému Piastrimu.

Gasly dsq

2 Likes

Nielen zvelicene, ale hned postavene do negativneho pohladu. Zamerne sa hladaju aj male chyby, aby si na nich mohli stavat svoje nazory. Pamatam si roky 70 aj 80 a toto nikdy nebolo. Fanusikovia sa tesili aj z malych pozitivnych veci a nehladali vsade len negativa. Dnes je pomaly norma hladat na kazdom len negativa.

1 Like

Víš, co je fascinující?
Že to do teď bylo 798kg, všichni pod vahou a na poslední rok se to dá na 800kg.

1 Like

Súhlasím, len som na to zvedavý. Ale pre nejaký tím stredu poľa môže byť zaujímavý, lebo si sebou prinesie pár mexických miliónov a svoj štandard si asi zajazdí mimo RB.

Pardon aj Leclerc dsq nevšimol som si

1 Like

Je nechápem načo

V tom Kocourkově u FIA nesmíme hledat logiku…

Tak to byva ked team mate ma poskodene auto, ako fanusik Alonsa by si to mal vediet po tom ako ho Ocon porazil :slight_smile:

“Podstatne je ze Stroll poraza Alonsa”, suhlasis nie?

Jo, je to Leclerc, diskvalifikace.

1 Like

Nerozumím o co ti jde, opravdu tím zasíráš zbytečně diskuzi, jen protože nemáš rád pilota, který ani neví, že existuješ. Běž ven, nadýchej se čerstvého vzduchu a bude ti líp

Ještě 10 před Strollem a bude bedna