LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Vidíš Lando nedal zatiaľ ani to …

Russell možno 1x jazdí v aute čo za dačo môže stať

Bohužel. Na drsném asfaltu i drobné probrždění zničí celý závod.
Děsil jsem se když Gasly měnil gumy jako první.

Kiks Bob má dneska asi ■■■■■ alebp čo mu je. Nechaj ho tak. @bob fred má iný názor

Ako nemá ? Ako môžeš ísť rovnako rýchlo ako jazdec na nových gumách čo nemusí šetriť ?

Jen 4 desetiny nás posunou o 5 míst :muscle: Zdravíme Adriana :grinning:

1 Like

Na štarte mu veľmi pomohol Oscar,ze defacto bránil Russella hoci nemusel

Dnes ale Doohan jezdil na kvalitu Renaultu hodně pěkně.

Veď to sedí …to môže byť 2-3 desatiny na kolo momentálne v RP to je úplne reálne

Čekal jsem od Strolla ve druhém stintu víc. Jsem překvapen že jsme uplně poslední. :fire:

2 Likes

A zase to pokazil defacto. Myslíš,že Briatoreho to bude zaujímať ?

Inak FIA má nových parc fermé inšpektorov. Max, Charles a Lewis. https://x.com/technorodrigo/status/1903730503410397376?t=RT1z_vju0o2sG5-_egFijA&s=19

Kdyby Russell přidal, tak mohl být druhej :smile:

Strategia Vcarb a Ferrari :-1:

Za mna drivers of the day Ocon a Bearman. Jeden rutinersky doniesol absolutne maximum toho auta a druhy robil zabavu.

2 Likes

Veľmi ťažko …tam bez tej poruchy by nešiel nikam

Nemal by šancu. Tam na viac zatiaľ nemáme. 0.3 desatiny je reálny rozostup…

A tak išiel takticky pochopil to, že to bude mať viac ako 5 kol.

Charles napríklad nie …

Ak by Lando nemal poruchu tak George by sa nemal šancu priblížiť

Myslím, že by měl nejdříve vyletět Briatore.
Pod ním se totiž vývoj zcela zastavil. Asi vyhodil až moc důležitých lidí.

Zase 1 bod zo 17 miesta a takýto manažment gúm aj napriek predbiehaniu je veľmi pekné aj pre Ollieho keďže dorazilo do cieľa všetko okrem Alonoso

Ocon vyťažil z chyby Mercedesu aj keď krásny výsledok, ale Ollie predviedol za mňa viac. Ja by som mu DOt dala

Aj keď tiež okolností, lebo RB2 to pokazil, ale aj tak za mňa Ollie top dnes

Piastri podľa mňa po štarte prekrižovaním trate bránil svoju pozíciu tak ako každý, kto štartuje z prvého miesta. Russell alebo hocikto iný by urobil to iste. Pochybujem, že sa pozeral dozadu na Norrisa s cieľom mu pomôcť, Norris mu mohol byt ukradnutý, Piastri tam šiel s tým aby vyhral nie aby pomáhal na štarte Norrisovi.

5 Likes

Nazor muze mit, ale je dost politicky, ani mu nic jineho rict neslo, jeste ze ma Lewis rozum a predesel vzajemnemu vyrazeni, LEC jel dneska bez rozumu.

Veď ja nevravím nič iné

Ale pomohlo to Landovi lebo odpich mal Russell oveľa lepší ako Norris

Bez toho čo robil Oscar tam by po štarte nemal to P2