Nechápem prečo Ferrari nepočúvalo Leclerca a poslalo ho tak skoro do pittu
Triko Piastriho ti koupím
Hezkej argument, takovej zkusenej.
Nadhera pro me, Max fantazie. Oscar vyborne, George velmi pekne. Lando, rekl bych slusne. Minimalizoval skody. Ferrari bida. Kimi neMaria prvni stint vyborne a pak jsem si nevsiml co se stalo ze se tak propadl.
Zavod vcelku nudny, ale ja si ho uzil.
Však čo urobil zle? Mal pace dosť silnú na medium aj na hard bola dobrá, ale Ferrari ho nepočúvalo.
Špatná taktika. Byl vhozen lvům na 15 místě.
Mal si to dáko vydobyť , ako som písal, akokoľvek ho mám rád, chýba mu tých 5% arogantnosti, ktoré v takýchto momentoch zavážia, viď prvý stint, mal sa viac doprosovať, veď aj sám Ham to navrhol, kruci, to Ferrari je stále komédia, s Fredom či bez neho, niekde tam majú dákych divných zamestnancov, alebo fakt neviem, čo spôsobuje tieto divné stratégie a rozhodnutia.
Musí se hodně zlepší s managementem pneu
Podľa mňa niečo aj v boxoch na Ocona mal náskok ale zrazu bol tesne pri ňom a bez zahriatych gúm
Dnes nie som doma tak nemám onboard, ale musím to potom pozrieť čo urobili.
Samozrejme ze ok, ved ty na Norisovi najdes vzdy nejaku prkotinu, ale u tvojho favorita vyzdvihujes pozitivne pomaly aj jeho chyby. A ze kto tu hejtuje superov. Tvoj hejt je rovnaky ako tunajsich alzakov.
To nie je hejt ale toto správanie ako malé decko ? To je mindset MS ?
Dobre nechame toho, videt komu fandis vsak jste jak vejce k vejci
Ved nevravim, ze spravil nieco zle, na konci kariery pekny gamble skusit Audinu, ale tazit z toho budu zrejme ini. Kvôli veku uz moc inych sanci ale nemal. Dost taka smolna kariera, kebyze Perez vtedy nahodne nevyhra tie preteky, tak Nico asi skonci v RB a zopar vitazstiev by dal. Podobne mohol kedysi skoncit v Mercedese, kebyze Lauda nepresvedci Hamiltona. Ani neurobil nikdy nic zle, ale tak nejak mu to nikdy nebolo dopriate.
Na druhu stranu, v F1 sa drzi pekne dlho, obzvlast v dnesnej dobe je jeho kariera na jazdca, co nikdy nic nevyhral (ostatni jazdci v jeho veku, ktori boli stale aktivni, su zvycajne len legendy ako Alonso, Kimi, Lewis), ucithodne dlha. A to tiez o niecom hovori.
A k tomu Le Mans winner. To je asi viac nez nejake podium.
Pripomenme si ako niektori po Melbourne tvrdili, ze McLaren uz ma 1-2 a tuto sezonu stavil na Landa ako 1 a Oscar bude TR 2.
Presiel tyzden a uz sa da tymto tvrdeniam len smiat
Ono napr pri dnesnej situacii s vysielackami sme to mohli na porovnanie vidiet - Hamiltonovi hlasi kedy sa maju vymenit, Hamilton len stroho odvrkne, ze ON SAM vie kedy to spravit najlepsie …
Leclercovi toto povedia tak tam pocujes nieco v zmysle “podla mna blbost, ale ako chcete” a urobi to podla murika
Stejný jako tvrzení, že Piastri na Landa nemá
Mclaren je Senna - Prost momentalne
Tak Aston jednoznačně zklamání
Piastri v pohodě, ukázal že na to má.
RB2 zahozené body s výborným autem.
Haas jel skvěle.
Lawson strašidelně.
Ferrari jako nic moc s cirkusem, to prohození nestálo za to.
Georgito se hrozně podceňuje, ale je fakt silný. Jakože fakt silný.
Kvali má super, RP má velmi dobrou.
S tím, že by mohl být letos mistr světa si srandu nedělám. Auto je na začátku sezóny velmi dobré, široké pracovní okno, silné na různých tratích i teplotách.
Přijdou výkonnostní upgrady a může být tam.
Zatím to je nejsilnější jezdec sezóny.
Ale aspon mu neshořely brzdy ve 3 kole.
Vlastně by mě docela zajímalo kdy naposledy někomu shořely brzdy ve 3. kole.