LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Skvělá předpověď.

1 Like

Pocita sa Trulli alebo Fisichella za superhviezdu?

Takyto uhol pohladu mozes mat, nikto ti ho neberie

Lawson náhodou dobrý. Vylepšil pozici o 5 míst. A Sauberu pěkně naklepal.

3 Likes

Môj favorit má o 10 sekúnd pomalšie auto ak si si nevšimol.

Ale keď mu niekto povie že má ■■■■■■■■ brzdy tak jazdí tak ako treba a nie ako decko

Ak by tu ešte bolo.kolo tak na to doplatí …

Hülkenberg sa opät dal na nevdacnu rolu, v ktorej bude vyvijat auto a az sa auto vyvinie, tak bude stary, vyhodia ho a vysledky jeho prace zozhne niekto iny.

Na druhu stranu, v Australii bodoval on a Haas bol uplne nikde, cize mozno je to relativne.

Prial by som mu miesto Lawsona v RB, to by bolo zaujimave vidiet.

1 Like

To myslis na kolo? Lebo potm mi to pride celkom prestrelene.

Mohli dat Bearmana za to “ciao” :smile: Typek je uz taky poloTalian

2 Likes

V kvalifikacii ukazal,ze nema, tak si prestan vytvarat realitu podla seba.

1 Like

Kámo ty si iba fakt troll.

3 Likes

na půl kola, dohromady 20s

McLaren bezkonkurenčné auto ale Mercedes veľa nezaostáva byť tam lepší jazdci tak by vyzvali Piastriho o víťazstvo.

Čo ja viem, ak by bol Charles trocha viac agresívny smerom na boxový mostík, a neurobil by takú chybu na začiatku, tak mal zrejme tempo lepšie, ako Ham, čiže v pretekoch bol zase lepší :slight_smile: .

Norris ostal ako urazené dieťa a sral na inžiniera a snažil sa toho PIA dať. Skoro to preňho skončilo zle, ale on sa nepoučí.

Bearman je hlavne týpek, to je výstižné …Ollie je super

Je rozdiel Q kde Russell zašiel dokonale kolo

A RP

ALE OK

Norris si to prehral vcera v kvalifikacii. Cisty vzduch bol v Cine velka vyhoda, to sme videli uz vcera v sprinte. Ale dobre odstartoval, vdaka comu netrcal dlho za Russellom. Takze kredit aspon za to.

2 Likes

Hej obaja race winners. Mozno nie superhviezdy, ale obaja boli v F1 dlho a obaja jazdili za toptimy, patrili do tej spicky. Mozno na podobnej urovni jak je dnes Piastri. To uz je hviezda.

A čo má robiť? Moc možností nemal – zostať v Haase.

Škoda, že ho na 1+1 nevzal Red Bull. On by na rozdiel od Sainza ročný konktrakt bral všetkými desiatimi a bol by za pár peňazí.

Bearman pěkný. Zajezdil si, zapředjížděl, zamával.
A nakonec bodík. Super. :+1:

4 Likes