LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Nechapem. Strasne random. Ved dnes bol uplne neviditelny a ze by mal nejaku velku fanbase, to si tiez nemyslim. Realne fakt neviem preco, na mna to pôsobi ako uplne nahodna volba nejakym vylosovanim.

Driver of the day naznačuje, že Taliani naozaj dlho čakajú na svoju ďalšiu superhviezdu. :thinking: :grin: :smirk:

4 Likes

úplne odveci je kimi DOTD dneska. Pohode závod ale nebol nijak výrazný. Za mňa dneska Ollie by mal byť.

5 Likes

Toto je minset issue a ostatní sa budú podľa mňa približovať, plus si kradnu body medzi sebou

Nemá to také jednoduché

Pan doktor spravte si svoju robotu, teraz je to akuratne

Ved hovorím že wtf

Uyebl si kridlo o kolegu, pak uveril ze s tim kridlem snad vyhraje, nakonec si ho jeste namazal mistr sveta.

Piastri tento víkend výborná práce, Lando napravil včerejšek. Haas moc hezky. Russell a Max můžou být spokojení s výsledky. Ferrari prostě nedokáže zužitkovat dobrý setup a radši to ■■■■■■■■ Visa naprosto trgaická v závodě - zase, oproti Q je to ostuda

1 Like

Skvělá předpověď.

1 Like

Pocita sa Trulli alebo Fisichella za superhviezdu?

Takyto uhol pohladu mozes mat, nikto ti ho neberie

Lawson náhodou dobrý. Vylepšil pozici o 5 míst. A Sauberu pěkně naklepal.

3 Likes

Môj favorit má o 10 sekúnd pomalšie auto ak si si nevšimol.

Ale keď mu niekto povie že má ■■■■■■■■ brzdy tak jazdí tak ako treba a nie ako decko

Ak by tu ešte bolo.kolo tak na to doplatí …

Hülkenberg sa opät dal na nevdacnu rolu, v ktorej bude vyvijat auto a az sa auto vyvinie, tak bude stary, vyhodia ho a vysledky jeho prace zozhne niekto iny.

Na druhu stranu, v Australii bodoval on a Haas bol uplne nikde, cize mozno je to relativne.

Prial by som mu miesto Lawsona v RB, to by bolo zaujimave vidiet.

1 Like

To myslis na kolo? Lebo potm mi to pride celkom prestrelene.

Mohli dat Bearmana za to “ciao” :smile: Typek je uz taky poloTalian

2 Likes

V kvalifikacii ukazal,ze nema, tak si prestan vytvarat realitu podla seba.

1 Like

Kámo ty si iba fakt troll.

3 Likes

Helmut mu ponizil motor na dalku. Nejde nic bohuzel.

na půl kola, dohromady 20s