Skvělá předpověď.
Pocita sa Trulli alebo Fisichella za superhviezdu?
Takyto uhol pohladu mozes mat, nikto ti ho neberie
Lawson náhodou dobrý. Vylepšil pozici o 5 míst. A Sauberu pěkně naklepal.
Môj favorit má o 10 sekúnd pomalšie auto ak si si nevšimol.
Ale keď mu niekto povie že má ■■■■■■■■ brzdy tak jazdí tak ako treba a nie ako decko
Ak by tu ešte bolo.kolo tak na to doplatí …
Hülkenberg sa opät dal na nevdacnu rolu, v ktorej bude vyvijat auto a az sa auto vyvinie, tak bude stary, vyhodia ho a vysledky jeho prace zozhne niekto iny.
Na druhu stranu, v Australii bodoval on a Haas bol uplne nikde, cize mozno je to relativne.
Prial by som mu miesto Lawsona v RB, to by bolo zaujimave vidiet.
To myslis na kolo? Lebo potm mi to pride celkom prestrelene.
Mohli dat Bearmana za to “ciao” Typek je uz taky poloTalian
V kvalifikacii ukazal,ze nema, tak si prestan vytvarat realitu podla seba.
Kámo ty si iba fakt troll.
na půl kola, dohromady 20s
McLaren bezkonkurenčné auto ale Mercedes veľa nezaostáva byť tam lepší jazdci tak by vyzvali Piastriho o víťazstvo.
Čo ja viem, ak by bol Charles trocha viac agresívny smerom na boxový mostík, a neurobil by takú chybu na začiatku, tak mal zrejme tempo lepšie, ako Ham, čiže v pretekoch bol zase lepší .
Norris ostal ako urazené dieťa a sral na inžiniera a snažil sa toho PIA dať. Skoro to preňho skončilo zle, ale on sa nepoučí.
Bearman je hlavne týpek, to je výstižné …Ollie je super
Je rozdiel Q kde Russell zašiel dokonale kolo
A RP
ALE OK
Norris si to prehral vcera v kvalifikacii. Cisty vzduch bol v Cine velka vyhoda, to sme videli uz vcera v sprinte. Ale dobre odstartoval, vdaka comu netrcal dlho za Russellom. Takze kredit aspon za to.
Hej obaja race winners. Mozno nie superhviezdy, ale obaja boli v F1 dlho a obaja jazdili za toptimy, patrili do tej spicky. Mozno na podobnej urovni jak je dnes Piastri. To uz je hviezda.
A čo má robiť? Moc možností nemal – zostať v Haase.
Škoda, že ho na 1+1 nevzal Red Bull. On by na rozdiel od Sainza ročný konktrakt bral všetkými desiatimi a bol by za pár peňazí.
Bearman pěkný. Zajezdil si, zapředjížděl, zamával.
A nakonec bodík. Super.