LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Urcite, stane sa, ale toto je dost necakana, uplne mimo, chyba :slight_smile:

1 Like

To si pleteš závod, kde před tydnem to zakázali Piastrimu

1 Like

Autu samotnemu prave doslo, ze nema v pohode to kridlo a protestuje … just Leclerc things

1 Like

Každý išiel do čistého vzduchu a už iba udržujú. Russela s tou trakciou aj tak nebolo možné predbehnúť pre Ferrari

1 Like

Samotná skutočnosť, že Mercedes má nejakú úchvatnú trakciu je šokujúca

Cim skor sa zmieris s tym ze Piastri nikdy nebude mat na Norrisa, tym lepsie sa ti bude spat. Ale tak to sa neda cakat od fanusika Alonsa ktory sa nevie zmierit s realitou ani po 15 rokoch :slight_smile:

Volá sa to osobnosť ? Zmysel pre humor ?
.

Cognrat, tvoje toxicita dosáhla nové úrovně, budeš tu blejt ještě dlouho?:grinning:

2 Likes

Ak Max netlaci viac, lebo este pojde do boxov, co sa asi necaka, tak sa zda, ze ich tempo na hardoch bolo znacne lepsie nez na mediumkach.

1 Like

Nechápem prečo Ferrari nepočúvalo Leclerca a nešlo na one stop už od začiatku ako chcel on

1 Like

Uprimne Lawson ma asi horsie / tazsie ovladatelne auto. Ved to predsa neni mozne, aby bol chalan na RB horsi nez vo VCARBe predoslu sezonu. On ukazal, ze vie jazdit. Toto je zrejme tym, ze mu to auto absolutne nesadlo, lebo je robene ciste na specificke potreby jeho teamove kolegu.

1 Like

1000003883

4 Likes

Norris je v F1 7 rokov, Oscar 3

Ja tiež nečakám, že Antonelli bude hneď hádzať Russella.

Alebo že Hamilton hneď sunda Leclerca ako vidíš. …

Takže Norris má snáď oveľa viac skúseností a on ma bojovať o titul momentálne

Leclerc zase uvařil pneu místo rozmýšlení nad celym závodem, škoda

Hej no, škoda, možno ho mohol dostať, ak by bol bližšie, kebyže sa vymenia s Hamom ešte v prvom stinte :man_shrugging: :slight_smile: .

1 Like

Povie ten ktory porovnava prvy win Piastriho a Norrisa bez kontextu :slight_smile: Nezabudni este nejaku rozpravku dat o Alonsovi, napis si do zoznamu preco zasa prehrava ako proti Oconovi :slight_smile:

1 Like

A k cemu by to bylo, dojede ctvrty tak nebo tak, RUS si ho hlida.

Ztrapnil ses tu víc, než dost. Nemyslíš, že už stačí?:slightly_smiling_face:

3 Likes

Lawsonovi pekne podkurila aj vlastna medicinka kedze sa pred nedavnom sam napr vyjadroval, ze nic ako jazdecke styly neexistuje a ze ide len o hard practice, tak tu to ma uz druhy vikend hard practice … dlho som nevidel tak nafukaneho novacika

4 Likes

Ve Ferrari jezdí 2 slanečci.