12 bodů má Ferrari za sprint.
On šprint nevidel cez slzy, lebo Stroll nakladal Alonsovi.
Na to jsem zapomněl, díky za připomenutí
Není no, ale ty obvinění jsem tu už několikrát vyvracel. Jinak krásný, jak s @Jos_Is_Back do mě jedete, protože vaše mentální kapacita na víc nemá, ale jinak jdete do sebe skrz Norrise. Vaše mozkové buňky musí umírat 10x rychleji, než u běžného člověka
Cože si neviděl?
Ale tak to je u tebe klasika, že nemáš tušení co se děje, ale zasereš tu diskuzi
Presne tak, preto ked ta ludia obcas stale nazvu Hogarom tak reagujes na to, pretoze rozhodne si to neni ty
Máš důkaz o tom, že je to můj další účet? Nemáš, protože žádný neexistují. Ale jinak měl jsem tu ban v červenci 23 na 30 dní, nebyl jsem tu vůbec. Ale Jos tu dostal perma ban 5x a smrdí tu společně s tebou, tak je tu zásadně něco špatně. A to špatně jste vy dva pro tohle fórum, hezkou neděli
I kdyby to byl on, tak tam ban není a účet aktivní taky není, takže v pohodě.
Je tu jiný odborník, který má asi 8 účet a 7 banů, ale je to morální etalon.
Presne tak, spojili sme sa proti tebe. Možno sme dokonca multinick.
Mental breakdown je blízko.
Jeden sa vola Hogar, druhy Hogr, obaja die hard fanusikova Alonsa s uplne rovnakymi pseudoargumentami, rovnakou retorikou, nenavistou voci Vettelovi, nikoho nepresvedci ze to nie je on. A ak sa tu niekto hra na moralny etalon tak je to Hogar Chce byt chutnučký ako ostatni kazia diskusiu pritom je to práve on ktory zasiera toto forum suverenne najviac zo vsetkych
Máš dôkaz ty o údajných mojich ostatných nickoch?
Však Hogar tu není, nebo si viděl aktivitu na jeho účtě? Ale paranoia slušná Ještě tu pokuř Josovi, co tě vedle urážel, protože tvůj komplex je silnější
Myslíš to, jak si dokola dáváš nick s Josem a píšeš to stejný dokola, protože na nic víc nemáš mozkovou kapacitu?
Kasli(te) na to, ved je to dokola…
A tolko casu venovat Donniemu k teme Piastri, ktoreho nezmyselne hejtoval uz minulu sezonu za vsetko mozne, najma aj nemozne, sa ti cudujem
Fajčenie chlapcov je tvoja víkendová zábavka. Zase ťa Michal zabudol zamknúť v pivnici a toto je výsledok. Už si sa úplne osprostel. Dokonca až tak, že už si honenie povýšil na fajku.
Ešte raz, máš dôkaz?
Lebo toto sú domnienky.
Dneska sme videli v priamom prenose konzistenciu komisarov, tak ako si to pisal pri Verstapenovi
Doohan dostal ani nie ze 5s ale rovno 10s za to ze vytlacil supera pri BRANENI…
V minulosti bol Ver predbehnuty a vytalcil supera pri utoceni, nie braneni a trest nedostal Niekedy dokonca s tukancom do Hamiltona. A presne o tomto som pisal, ze cely rocnik 21 Ver unikal trestom, ktore bezne druhi jazdci dostavaju.
A dnes to len dokazalo, ze tu neustale pises ho vna
Posuň sa už z toho roku 2021 konečne. Už to tu nikoho nebaví a každý vie, že máš z toho mindrák.
A ešte aj píšeš bludy, lebo na konci minulej sezóny sa to práve riešilo, že komisári budú prísnejší, lebo piloti tých +5s zneužívali keďže to bol slabý trest a často sa oplatilo ho radšej prijať ako vrátiť pozíciu. Začali s tým teda už koncom minulého roka, že za takéto manévre sa dáva +10s. Takže dnes práve dokázali, že zatiaľ sú v tom konzistentní.
Nikoho tu skor nebavi citat, ako jazdci McLarenu s dominantnym monopostom robia neustale chyby a Ver so 4 najrychlejsim monopostom ziskava titul vdaka svojej genialite
A to rpavidlo platilo aj 2021, kde to Verstapenovi prepacili pokazde, ked to spravil… Nieze 10s, ale ani 5s. A ked sa to riesilo vtedy, brali ste to ako zavodenie, ze ma siroke lakte ako spravny majster sveta. Dnes je to brane ako vazne porusenie pravidiel… Zaujimava konzistencia komisarov