LIVE: Veľká cena Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

12 bodů má Ferrari za sprint.

1 Like

On šprint nevidel cez slzy, lebo Stroll nakladal Alonsovi. :slight_smile:

2 Likes

Hej hej, toto rozhodne nie je tvoj povodny ucet :slight_smile:

1 Like

Na to jsem zapomněl, díky za připomenutí

1 Like

Není no, ale ty obvinění jsem tu už několikrát vyvracel. Jinak krásný, jak s @Jos_Is_Back do mě jedete, protože vaše mentální kapacita na víc nemá, ale jinak jdete do sebe skrz Norrise. Vaše mozkové buňky musí umírat 10x rychleji, než u běžného člověka

Cože si neviděl?

Ale tak to je u tebe klasika, že nemáš tušení co se děje, ale zasereš tu diskuzi :poop:

Presne tak, preto ked ta ludia obcas stale nazvu Hogarom tak reagujes na to, pretoze rozhodne si to neni ty :slight_smile:

1 Like

Máš důkaz o tom, že je to můj další účet? Nemáš, protože žádný neexistují. Ale jinak měl jsem tu ban v červenci 23 na 30 dní, nebyl jsem tu vůbec. Ale Jos tu dostal perma ban 5x a smrdí tu společně s tebou, tak je tu zásadně něco špatně. A to špatně jste vy dva pro tohle fórum, hezkou neděli :slightly_smiling_face:

I kdyby to byl on, tak tam ban není a účet aktivní taky není, takže v pohodě.
Je tu jiný odborník, který má asi 8 účet a 7 banů, ale je to morální etalon.

1 Like

Presne tak, spojili sme sa proti tebe. Možno sme dokonca multinick.

Mental breakdown je blízko. :joy:

Jeden sa vola Hogar, druhy Hogr, obaja die hard fanusikova Alonsa s uplne rovnakymi pseudoargumentami, rovnakou retorikou, nenavistou voci Vettelovi, nikoho nepresvedci ze to nie je on. A ak sa tu niekto hra na moralny etalon tak je to Hogar :slight_smile: Chce byt chutnučký ako ostatni kazia diskusiu pritom je to práve on ktory zasiera toto forum suverenne najviac zo vsetkych

3 Likes

Máš dôkaz ty o údajných mojich ostatných nickoch? :clown_face:

Však Hogar tu není, nebo si viděl aktivitu na jeho účtě? Ale paranoia slušná :smiley: Ještě tu pokuř Josovi, co tě vedle urážel, protože tvůj komplex je silnější :smiley:

1 Like

Myslíš to, jak si dokola dáváš nick s Josem a píšeš to stejný dokola, protože na nic víc nemáš mozkovou kapacitu?

2 Likes

Kasli(te) na to, ved je to dokola…
A tolko casu venovat Donniemu k teme Piastri, ktoreho nezmyselne hejtoval uz minulu sezonu za vsetko mozne, najma aj nemozne, sa ti cudujem :slight_smile:

4 Likes

Fajčenie chlapcov je tvoja víkendová zábavka. Zase ťa Michal zabudol zamknúť v pivnici a toto je výsledok. Už si sa úplne osprostel. Dokonca až tak, že už si honenie povýšil na fajku.

Ešte raz, máš dôkaz?

Lebo toto sú domnienky.

Dneska sme videli v priamom prenose konzistenciu komisarov, tak ako si to pisal pri Verstapenovi :smiley:
Doohan dostal ani nie ze 5s ale rovno 10s za to ze vytlacil supera pri BRANENI…
V minulosti bol Ver predbehnuty a vytalcil supera pri utoceni, nie braneni a trest nedostal :smiley: Niekedy dokonca s tukancom do Hamiltona. A presne o tomto som pisal, ze cely rocnik 21 Ver unikal trestom, ktore bezne druhi jazdci dostavaju.
A dnes to len dokazalo, ze tu neustale pises ho vna :fu:

2 Likes

Posuň sa už z toho roku 2021 konečne. Už to tu nikoho nebaví a každý vie, že máš z toho mindrák.

A ešte aj píšeš bludy, lebo na konci minulej sezóny sa to práve riešilo, že komisári budú prísnejší, lebo piloti tých +5s zneužívali keďže to bol slabý trest a často sa oplatilo ho radšej prijať ako vrátiť pozíciu. Začali s tým teda už koncom minulého roka, že za takéto manévre sa dáva +10s. Takže dnes práve dokázali, že zatiaľ sú v tom konzistentní. :slight_smile:

2 Likes

Nikoho tu skor nebavi citat, ako jazdci McLarenu s dominantnym monopostom robia neustale chyby a Ver so 4 najrychlejsim monopostom ziskava titul vdaka svojej genialite :smiley:

A to rpavidlo platilo aj 2021, kde to Verstapenovi prepacili pokazde, ked to spravil… Nieze 10s, ale ani 5s. A ked sa to riesilo vtedy, brali ste to ako zavodenie, ze ma siroke lakte ako spravny majster sveta. Dnes je to brane ako vazne porusenie pravidiel… Zaujimava konzistencia komisarov :smiley:

1 Like