Kimi Alonsa taky objel jako kuželku.
Lewis má pořád záblesky geniality no
… a tím skončil, na Mercedesu, ani mu neujel
Dnes jezdcem dne, takže je ho do Astonu ještě stále škoda.
Keby piastrimu neukradli win na silverstone tak uz ma 30 bodov vankus
Je to celkem rozdíl takto to říci. Ono aby to nebylo nakonec rozhodující, to by bylo hrozný.
@PUFF Ale to byli piloti v podstatně horších monopostech.
Verstappen si vypracoval jednu výbornou příležitost, kdy dostal Leclerca pod tlak. Bohužel mu chyběla větší rychlost na rovince, což byl důsledek nastavení, resp. výsledek rozdílu nastavení ChL a MV, kdy jeden v nastavení zvýšil přítlak a druhý snížil. Čili tady to bylo ne o tom, zda Verstappen, bylo to o tom, zda Leclerc ten nižší přítlak upilotuje. Je to výborný pilot, materiál na mistra světa, jezdecky je komplexnější než Lando Norris, takže ano, upilotoval to = moc toho Verstappenovi neumožnil. Sedět ti dva v rovnocenných monopostech jako na počátku sezóny 2022, viděli bychom velmi zajímavý souboj o mistra světa.
Právě jejich souboje stavějí některé závody v podání McLarenu do ne tak dobrého světla. Piastriho nekritizuji, ten jezdecky roste a má výbornou křivku učení se, a to rozhodně ještě není na vrcholu. Horší s Landem, tam už je určitý jezdecký profil asi konečný.
Ad souboj Leclerc, Verstappen, tam Verstappenovi chybělo i DRS, které v této fázi ještě nebylo povoleno.
dobre rozhodnutie od ferrari v tom najvacsom dazdi z toho lewis profitoval a dokazal sa prekusat na p7 v pretekoch, kde nikto nedokazal predbiehat
Neměl dělat brikule
Já jsem spokojenej s Piastrim, u AM to byl špatný víkend, za týden v Budapešti snad top 8 s Alonsem
No alespoň má Alonso ten motor
V Silverstone se předjíždělo i bez DRS na různých částech okruhu
Jj, jen fans Maxe to tu nezvládají, tak kopou do Landa, pak do diskutujících a jejich oblíbených jezdců. Strašně toxicka fans base tohle, asi nezvládají to, že se jim zbortila pohádka, jak loni Max vyhrál ve 4 nejrychlejším monopostě, když dneska nedojel ani 3 s druhým nejrychlejším monopostem
Hezký a dál?
A za mě by i pomohlo, kdyby Pirreli dovezlo takové gumy aby měkká nevydržela celý závod
Moc bych nejásal. Vždyť i s novým motorem byl za celý závod pouze o sedm sekund rychlejší než Colapinto se slabým Renaultem. Přitom SPA patří k nejrychlejším okruhům celého seriálu.
Lidi potřebují emoce, a ty negativní jsou pro ně nejsnazší cestou.
Slabý pokus Ferdo Stačí se kouknout na zadní křídlo Fernanda.
Ferdo, copak nový motor má znamenat velkou výkonnostní převahu? To si hodně zaspal dobu😄
Co dál? Mám ti jemnovat další závody? Třeba Barcelona, tam se taky předjíždělo mimo DRS. Nevím co tu teď chceš obhajovat?
Něco jako když rejpeš do chudáka Kimiho?