LIVE: Veľká cena Belgicka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Alonsa taky objel jako kuželku.

1 Like

Lewis má pořád záblesky geniality no :slightly_smiling_face:

… a tím skončil, na Mercedesu, ani mu neujel :man_facepalming:

1 Like

Dnes jezdcem dne, takže je ho do Astonu ještě stále škoda. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Keby piastrimu neukradli win na silverstone tak uz ma 30 bodov vankus

2 Likes

Je to celkem rozdíl takto to říci. Ono aby to nebylo nakonec rozhodující, to by bylo hrozný.

1 Like

@PUFF Ale to byli piloti v podstatně horších monopostech.

Verstappen si vypracoval jednu výbornou příležitost, kdy dostal Leclerca pod tlak. Bohužel mu chyběla větší rychlost na rovince, což byl důsledek nastavení, resp. výsledek rozdílu nastavení ChL a MV, kdy jeden v nastavení zvýšil přítlak a druhý snížil. Čili tady to bylo ne o tom, zda Verstappen, bylo to o tom, zda Leclerc ten nižší přítlak upilotuje. Je to výborný pilot, materiál na mistra světa, jezdecky je komplexnější než Lando Norris, takže ano, upilotoval to = moc toho Verstappenovi neumožnil. Sedět ti dva v rovnocenných monopostech jako na počátku sezóny 2022, viděli bychom velmi zajímavý souboj o mistra světa.

Právě jejich souboje stavějí některé závody v podání McLarenu do ne tak dobrého světla. Piastriho nekritizuji, ten jezdecky roste a má výbornou křivku učení se, a to rozhodně ještě není na vrcholu. Horší s Landem, tam už je určitý jezdecký profil asi konečný.

Ad souboj Leclerc, Verstappen, tam Verstappenovi chybělo i DRS, které v této fázi ještě nebylo povoleno.

1 Like

image
dobre rozhodnutie od ferrari v tom najvacsom dazdi z toho lewis profitoval a dokazal sa prekusat na p7 v pretekoch, kde nikto nedokazal predbiehat

1 Like

Neměl dělat brikule :stuck_out_tongue:

Já jsem spokojenej s Piastrim, u AM to byl špatný víkend, za týden v Budapešti snad top 8 s Alonsem

1 Like

No alespoň má Alonso ten motor :wink:

1 Like

V Silverstone se předjíždělo i bez DRS na různých částech okruhu

Jj, jen fans Maxe to tu nezvládají, tak kopou do Landa, pak do diskutujících a jejich oblíbených jezdců. Strašně toxicka fans base tohle, asi nezvládají to, že se jim zbortila pohádka, jak loni Max vyhrál ve 4 nejrychlejším monopostě, když dneska nedojel ani 3 s druhým nejrychlejším monopostem :thinking:

1 Like

Hezký a dál?
A za mě by i pomohlo, kdyby Pirreli dovezlo takové gumy aby měkká nevydržela celý závod :grin:

Moc bych nejásal. Vždyť i s novým motorem byl za celý závod pouze o sedm sekund rychlejší než Colapinto se slabým Renaultem. Přitom SPA patří k nejrychlejším okruhům celého seriálu.

Lidi potřebují emoce, a ty negativní jsou pro ně nejsnazší cestou.

1 Like

Slabý pokus Ferdo :smile: Stačí se kouknout na zadní křídlo Fernanda.

1 Like

Ferdo, copak nový motor má znamenat velkou výkonnostní převahu? To si hodně zaspal dobu😄

Co dál? Mám ti jemnovat další závody? Třeba Barcelona, tam se taky předjíždělo mimo DRS. Nevím co tu teď chceš obhajovat?:thinking:

Něco jako když rejpeš do chudáka Kimiho? :stuck_out_tongue: