Pravdu máš, ale taky se mi trochu líbí ta medicína když tu jistí Landovci včera kritizovali start Piastriho z první pozice
To je pravda, dřív se očekávalo, že jezdec startující z prvního místa si svoje místo udrží
Lando měl nejrychlejší monopost na zkoušku už v druhé polovině loňské sezóny.
A moc se od té doby neposunul. Na rozdíl od Piastriho. Který byl mimochodem jezdecky lepší i na Silverstone.
Celkom nudné preteky ale za to môžu komisári, ktorý zbytočne odkladali štart. Jedine zaujal Hamilton na začiatku a Norrisove nezvládnutie tlaku.
VER ztraci 81b na leadera, tak se bojuje o titul v nejrychlejsim aute e che che
To probrždění v T1 ho stálo 1s, ostatní pochybuju, že ho stálo 3s, ale hádat se nebudu.
Právě Při tom ono to prostě tak nějak ve SPA nejde
A to tady měli alespoň stejná křídla, včera Max byl na rovince daleko rychlejší.
Jina SPA mám rád, ale ta trať dlouhodobě ukazuje, že pro F1 už prostě není, jediné možnosti na předjetí jsou díky DRS. Je čas udělat pápá SPA z kalendáře
Prebrzdení v T1 mal viac ako len 1, zakaždým tam grafika ukázala stratu 0.8-1.2s, a mal tam aj nejaké straty v T10/T11
Piastri měl větší koule a šel do toho, ale to ukazuje opakovaně, že se toho nebojí viz souboj s Maxem v Saudské po startu
Takze je chyba, ze pocital s dazdom a isli sa v podstate suche preteky?
Chyba je, že zahodil P3 na startu, neumíš číst?
Stačí sa vrátiť k originálnemu 15km dlhému layoutu
no říkám, podle mě ty další dvě chybky ho nestály 3s
Já píšu něco o suchém závodě? Já píšu o startu závodu. Ten byl suchý?
tak taky možnost ale F1 tam má problémy s předjížděním už přes 10 let
Piastri neni typ mega star, ale letos je proste nejlepsi, neni cim to zpochybnit. Ma na konte top manevry, ciste, zaslouzene v cele.
Ten byl suchej jak Helmutkovi trenky, když vidí Maxe
Niekto nazval na reddite Landa, že “Lockup Lando”, po tejto VC to celkom sedí .
Oh bože, hlavne pre jeho zdravie, nech nejde na reddit, ak tam niektorí jazdci chodia pozerať príspevky, dosť ho tam teraz “dissujú” a postujú rôzne výsmešné memečka.
Kromě startu a pár dalších vlhkých kol se jel suchý závod.