LIVE: Veľká cena Belgicka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Pravdu máš, ale taky se mi trochu líbí ta medicína když tu jistí Landovci včera kritizovali start Piastriho z první pozice :smile:

1 Like

To je pravda, dřív se očekávalo, že jezdec startující z prvního místa si svoje místo udrží :thinking:

1 Like

@Unleash_the_lion

Lando měl nejrychlejší monopost na zkoušku už v druhé polovině loňské sezóny.

A moc se od té doby neposunul. Na rozdíl od Piastriho. Který byl mimochodem jezdecky lepší i na Silverstone.

2 Likes

Celkom nudné preteky ale za to môžu komisári, ktorý zbytočne odkladali štart. Jedine zaujal Hamilton na začiatku a Norrisove nezvládnutie tlaku.

7 Likes

VER ztraci 81b na leadera, tak se bojuje o titul v nejrychlejsim aute e che che

To probrždění v T1 ho stálo 1s, ostatní pochybuju, že ho stálo 3s, ale hádat se nebudu.

Právě :smile: Při tom ono to prostě tak nějak ve SPA nejde :face_with_hand_over_mouth: A to tady měli alespoň stejná křídla, včera Max byl na rovince daleko rychlejší.

1 Like

Jina SPA mám rád, ale ta trať dlouhodobě ukazuje, že pro F1 už prostě není, jediné možnosti na předjetí jsou díky DRS. Je čas udělat pápá SPA z kalendáře

Prebrzdení v T1 mal viac ako len 1, zakaždým tam grafika ukázala stratu 0.8-1.2s, a mal tam aj nejaké straty v T10/T11

1 Like

Piastri měl větší koule a šel do toho, ale to ukazuje opakovaně, že se toho nebojí viz souboj s Maxem v Saudské po startu

2 Likes

Takze je chyba, ze pocital s dazdom a isli sa v podstate suche preteky?

7 Likes

Chyba je, že zahodil P3 na startu, neumíš číst? :stuck_out_tongue:

Stačí sa vrátiť k originálnemu 15km dlhému layoutu :smiley:

no říkám, podle mě ty další dvě chybky ho nestály 3s

Já píšu něco o suchém závodě? Já píšu o startu závodu. Ten byl suchý?

tak taky možnost :smiley: ale F1 tam má problémy s předjížděním už přes 10 let

Piastri neni typ mega star, ale letos je proste nejlepsi, neni cim to zpochybnit. Ma na konte top manevry, ciste, zaslouzene v cele.

Ten byl suchej jak Helmutkovi trenky, když vidí Maxe

Niekto nazval na reddite Landa, že “Lockup Lando”, po tejto VC to celkom sedí :smiley: .
Oh bože, hlavne pre jeho zdravie, nech nejde na reddit, ak tam niektorí jazdci chodia pozerať príspevky, dosť ho tam teraz “dissujú” a postujú rôzne výsmešné memečka.

4 Likes

Kromě startu a pár dalších vlhkých kol se jel suchý závod.