Max v r. 2021 jezdil jako totální prase, a to ho mám docela dost ráda…
2021 šli obaja cez čiaru …aj Max aj Lewis
Až poté, co mu Hamilton vyhlásil válku na Silverstone.
Gratulacia McLarenu k dalsiemu double
Oscar uplne zasluzene, predbehol Landa a bezchybne to doviezol do ciela
Lando robil chybky, dovody ale chapem, viaceri ich tu uviedli…
A velka gratulacia aj Ferrari a Charlesovi, necakal som, ze udrzia tretie miesto
Lewis sa rehabilitoval.
Jukiho mi je skrz nacasovanie boxu trochu luto…
No, pěkný boj v tom McLarenu, Piastri je borec Navýšil body ve sprintu i závodě
Piastri dneska zabiják, takhle se jezdí o titul
Leclerc super výsledek kdy ubránil nejlepšího.
Ostatní nuda
Ani náhodou, to už mu naopak Lewis neuhnul a dopadlo to jak to dopadlo. Ale nešť, přesvědčovat nikoho nebudu.
Tak sa na zázname pozri koľko na kolo sťahoval na konci keď náhodou neurobil chybu.
Piastri odjel výborný závod, velká gratulace. Velmi dobrý závod i od Leclerca, Ham se slušně posunul dopředu. Jina Lawson a Bortaleto další body, Gasly bod, jen protože Hulk měl nesmyslný další pit, ale i tak se to počítá. K AM - tento víkend všechno špatně ať už časování výjezdu v Q, tak i volba nastavení na Q a závod, nic víc se tam nedá komentovat, pro tým velká ostuda a snad jim to ukáže, co všechno musí zlepšit
Proč nezkritizuješ Verstappena? Dal si více přítlaku, který proti Leclercovi absolutně nevyužil.
Jediným dôvodom je psychická labilnosť.
U Landa sú to chybky, keďže McLaren. U iného by to boli chyby a zahodené víťazstvo.
Lando je sympaťák, ale obávám se, že v boji o titul mu Piastri moc šancí nedá a je to problém softvéru v hlavě-bohužel!
Ale jinak se mi nelíbí že Landa nechali změnit strategii, to znamená že to pro toho druhého jde, tak opět nevím proč se to nikdy nezkusilo s Piastrim. Několikrát změnit strategii bylo na stole aby to zkusil na Landa.
No dneska jsem Maxe zahrnul pod “ostatní je nuda”.
To ti nepříjde dost ostré?
To bych nechal na práci stran garáže, Landova přišla s tímhle a Lando odsouhlasil, neviděl bych na tím nic špatného
Tak nudně napínavý závod jsem už neviděl roky.
To je je hrozné kolik toho člověk musí vydržet kvůli jednoho bodíku o který musel Gasly tolik kol držet za sebou Tsunodu v RB a pár dalších rychlejších vozů.
Jinak už jste četli novinku, že FIA chce změnit sprint pro Brazílii a dát ho do Singapuru? Ještě na letošek
Bezne sa hovori,ze tvrde su o 0,5-0,7s pomalsie ako stredne a tie su o rovnake hodnoty pomalsie ako makke. To sa berie do uvahy, ked sa na ne tlaci naplno. Teda tvrde nemozu byt rychlejsie o 1s ako stredne za okolnosti, kym stredne nie su na hrane zivonosti. A to dnes neboli.
Můžeš poděkovat Kicku, když nesmyslně stáhli Hulka do boxů.
Hlavne ze je sympatak