LIVE: Veľká cena Belgicka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Max v r. 2021 jezdil jako totální prase, a to ho mám docela dost ráda…

1 Like

2021 šli obaja cez čiaru …aj Max aj Lewis

2 Likes

Až poté, co mu Hamilton vyhlásil válku na Silverstone.

1 Like

Gratulacia McLarenu k dalsiemu double :slight_smile:

Oscar uplne zasluzene, predbehol Landa a bezchybne to doviezol do ciela :+1:
Lando robil chybky, dovody ale chapem, viaceri ich tu uviedli…

A velka gratulacia aj Ferrari a Charlesovi, necakal som, ze udrzia tretie miesto :slight_smile:
Lewis sa rehabilitoval.

Jukiho mi je skrz nacasovanie boxu trochu luto…

No, pěkný boj v tom McLarenu, Piastri je borec :muscle: Navýšil body ve sprintu i závodě :+1:

2 Likes

Piastri dneska zabiják, takhle se jezdí o titul :+1:
Leclerc super výsledek kdy ubránil nejlepšího.
Ostatní nuda

8 Likes

Ani náhodou, to už mu naopak Lewis neuhnul a dopadlo to jak to dopadlo. Ale nešť, přesvědčovat nikoho nebudu.

4 Likes

Tak sa na zázname pozri koľko na kolo sťahoval na konci keď náhodou neurobil chybu.

Piastri odjel výborný závod, velká gratulace. Velmi dobrý závod i od Leclerca, Ham se slušně posunul dopředu. Jina Lawson a Bortaleto další body, Gasly bod, jen protože Hulk měl nesmyslný další pit, ale i tak se to počítá. K AM - tento víkend všechno špatně ať už časování výjezdu v Q, tak i volba nastavení na Q a závod, nic víc se tam nedá komentovat, pro tým velká ostuda a snad jim to ukáže, co všechno musí zlepšit

3 Likes

Proč nezkritizuješ Verstappena? Dal si více přítlaku, který proti Leclercovi absolutně nevyužil.

Jediným dôvodom je psychická labilnosť.

U Landa sú to chybky, keďže McLaren. U iného by to boli chyby a zahodené víťazstvo.

3 Likes

Lando je sympaťák, ale obávám se, že v boji o titul mu Piastri moc šancí nedá a je to problém softvéru v hlavě-bohužel!

1 Like

Ale jinak se mi nelíbí že Landa nechali změnit strategii, to znamená že to pro toho druhého jde, tak opět nevím proč se to nikdy nezkusilo s Piastrim. Několikrát změnit strategii bylo na stole aby to zkusil na Landa.

No dneska jsem Maxe zahrnul pod “ostatní je nuda”.
To ti nepříjde dost ostré? :grin:

3 Likes

To bych nechal na práci stran garáže, Landova přišla s tímhle a Lando odsouhlasil, neviděl bych na tím nic špatného

Tak nudně napínavý závod jsem už neviděl roky.
To je je hrozné kolik toho člověk musí vydržet kvůli jednoho bodíku o který musel Gasly tolik kol držet za sebou Tsunodu v RB a pár dalších rychlejších vozů.

1 Like

Jinak už jste četli novinku, že FIA chce změnit sprint pro Brazílii a dát ho do Singapuru? Ještě na letošek

Bezne sa hovori,ze tvrde su o 0,5-0,7s pomalsie ako stredne a tie su o rovnake hodnoty pomalsie ako makke. To sa berie do uvahy, ked sa na ne tlaci naplno. Teda tvrde nemozu byt rychlejsie o 1s ako stredne za okolnosti, kym stredne nie su na hrane zivonosti. A to dnes neboli.

Můžeš poděkovat Kicku, když nesmyslně stáhli Hulka do boxů. :smiley:

3 Likes

Hlavne ze je sympatak