Tak je hotovo! Max pěkný závod a Red Bull tenhle víkend úplně zaslouženě. Kimi si jde pro titul. George smůla, ale byl zase od kolegy pomalejší… Lewis moc pěkně, ten chybějící pitstop si poctivě vyjezdil na trati na červených. Lando to poněkud zvoral, jsou takové dny
.
Alonso na bodoch, ani sam nevie ako. Ten mal dnes poriadne stastie. Max aj Lewis paradna jazda
3 a 4 pre Ferrari je zazrak vzhladom na priebeh, Leclerc bol po prvom kole beznadejne posledny a minutu a 20s stratou a menil predne kridlo
a Hamilton na tom nebol o moc lepšie ![]()
Otázka zní. V jakém světě napadlo McL a Ferrari obout slicky?
Myslím si, že mohol Hamilton keby štartoval na intermediálkach bojovať aj o víťazstvo. Dnes mal skvelé pretekové tempo. Škoda, ale skvela minimalizácia škôd aj so šťastím treba priznať.
„V Aston Martine neoslavujeme siedme miesto. Tu sa oslavuje až vtedy, keď vyhráme, a to je pre mňa veľmi atraktívne. V Alpine oslavovali siedme miesto ako úspech a v tíme vládla spokojnosť, aj keď sme skončili za najlepšími. Tu (v Aston Martine) panuje úplne iná mentalita.“
Astonům hodně drží gumy.
Do F1 možná vůbec nepatří F1
. Přitom nakonec hezký závod, to si myslím každý pamatuje daleko horší. Ve finále to Bahrajn zvládl
.
To je dobré dát takovou citaci z období, kdy byla kompletně jiná situace a jiné pravidla. Mimochodem kde ALpina skončila dneska? ![]()
To áno. Akurát sa bojím, že relatívne fajn preteky na konci dňa prekryjú tú frašku zo začiatku.
Prial by som si, aby chalani na podiu aspon naznacili, co za frasku sme dnes videli a ze toto nema nic s F1 a pravidla su sra.cka, ale zial dominuje stastie a PR reci, treba tlacit “show” (nie ze by som ocakaval nieco ine…).
Však jo, co si od toho kdo slibuje? F1 už zažila a přežila frašek, a horších…
Mercedes byl celý víkend mimo boje o výhru. 0% šance.
Kimi P2 super, a po vypadnutí Russella 6x tolik super.
LIVE: Prvý tréning na VC Bahrajnu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk - #18 podľa zeda98 som to vravel v piatok inak ![]()
Lewis dnes parádne preteky
Leclerc bol celé preteky v jeho tieni.
- a 4. miesto je maximum pre oboch…
Pravidla sa menia ale tímová mentalita/štandardy by sa nemali nie?
Jinak na suchu potom bylo vidět, že snížit výkon baterie na 250kw bylo daleko lepší pro závodění, protože nedocházelo k vybijení na rovinkách a ještě tam nebyl ten jojo efekt.
Wollfik to s Russllom vymyslel genialne, nevymenit mu motor nikdy a cakat az na to kym mu praskne ![]()